fotodv7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Τον τελευταίο μήνα έχω αλλάξει τρία τηλέφωνα-καλώδια ντουζ καθώς μετά από 1-2 μέρες χρήσης, σπάει το καλώδιο πριν το τηλέφωνο και τρέχει νερό από εκεί. Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται. Ίσως φταίει η μεγάλη πίεση που έχει το νερό; Κάποια συμβουλή;
Joshua21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Κακή χρήση? Κακή ποιότητα καλωδίου? Ψιλοβουλωμένο τηλέφωνο? Η πίεση του νερού δεν νομίζω να φταίει, το νερό όση πίεση και να έχει εκτονώνεται από το τηλέφωνο (εκτός και αν όπως γράφω και παραπάνω είναι ψιλοβουλωμένο).
elvis7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Εκτος απο αυτα που ανέφερε ο φιλος joshua μηοως παιρνεις κοντο σπιραλ και τεντωνεται καθε φορα που λουζεσαι. ?
georgeγ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 μηπως χρησιμοποιεις πολυ καυτο νερο π.χ. για να πλυνεις κατι στην μπανιερα και συγχρονως τσακιζεις και τον σωληνα?
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μήπως ήταν όλα ίδια μάρκα μέκαψες? Ή ήταν διαφορετικά;
fotodv7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Όχι παιδιά τίποτα από αυτά. Πήρα και καινούργιο τηλέφωνο, το συνδέω, ανοίγω βρύση και βλέπω να τρέχει νερό από το σπιράλ. Αφού δεν έχει σχέση η πίεση ίσως φταίει η ποιότητα του σπιράλ καθώς είναι από Σκλαβενίτη, jumbo κλπ... Θα δοκιμάσω με ένα πιο "ακριβό" σπιράλ και βλέπουμε. 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, fotodv7 είπε Όχι παιδιά τίποτα από αυτά. Πήρα και καινούργιο τηλέφωνο, το συνδέω, ανοίγω βρύση και βλέπω να τρέχει νερό από το σπιράλ. Αφού δεν έχει σχέση η πίεση ίσως φταίει η ποιότητα του σπιράλ καθώς είναι από Σκλαβενίτη, jumbo κλπ... Θα δοκιμάσω με ένα πιο "ακριβό" σπιράλ και βλέπουμε. Εγώ χρησιμοποιώ αυτά που φέρνει κατά καιρούς το lidl, είναι κατά τη γνώμη μου τα πιο value for money, και πάντα φροντίζω να έχω ένα spare.
georgeγ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 eisai σιγουρος οτι ειναι απο το σπιραλ και οχι απο κακη συνδεση σπιραλ-τηλεφωνου? στεγανοποιητικη ροδελα βαζεις? 1
Whargoul Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Φυσικά και παίζει ρόλο η πίεση. Δεν μηδενίζεται επειδή τρέχει το νερό από το τηλέφωνο. Είναι "σταθερή" σε όλη τη διαδρομή αφού η διατομή των σωληνώσεων δεν αλλάζει. Αρχή του Bernoulli + νόμος του Pascal. Αν ήταν όμως τόσο μεγάλη η πίεση για να σου σπάσει ένα καλό σπιράλ, θα σου έκανε και άλλα προβλήματα, Οπότε μάλλον η ποιότητα των σπιράλ ή και ο τρόπος που το τοποθετείς. Μήπως στην προσπάθεια σου να το βιδώσεις περιστρεφεις με κάποιο τρόπο το λάστιχο μέσα και σπάει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα