Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τον τελευταίο μήνα έχω αλλάξει τρία τηλέφωνα-καλώδια ντουζ καθώς μετά από 1-2 μέρες χρήσης, σπάει το καλώδιο πριν το τηλέφωνο και τρέχει νερό από εκεί. Δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται. Ίσως φταίει η μεγάλη πίεση που έχει το νερό; Κάποια συμβουλή; 

Δημοσ.

Κακή χρήση?

Κακή ποιότητα καλωδίου?

Ψιλοβουλωμένο τηλέφωνο?

Η πίεση του νερού δεν νομίζω να φταίει, το νερό όση πίεση και να έχει εκτονώνεται από το τηλέφωνο (εκτός και αν όπως γράφω και παραπάνω είναι ψιλοβουλωμένο).

Δημοσ.

Εκτος απο αυτα που ανέφερε ο φιλος joshua μηοως παιρνεις κοντο σπιραλ και τεντωνεται καθε φορα που λουζεσαι. ? 

Δημοσ.

Όχι παιδιά τίποτα από αυτά. Πήρα και καινούργιο τηλέφωνο, το συνδέω, ανοίγω βρύση και βλέπω να τρέχει νερό από το σπιράλ. 

Αφού δεν έχει σχέση η πίεση ίσως φταίει η ποιότητα του σπιράλ καθώς είναι από Σκλαβενίτη, jumbo κλπ... Θα δοκιμάσω με ένα πιο "ακριβό" σπιράλ και βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fotodv7 είπε

Όχι παιδιά τίποτα από αυτά. Πήρα και καινούργιο τηλέφωνο, το συνδέω, ανοίγω βρύση και βλέπω να τρέχει νερό από το σπιράλ. 

Αφού δεν έχει σχέση η πίεση ίσως φταίει η ποιότητα του σπιράλ καθώς είναι από Σκλαβενίτη, jumbo κλπ... Θα δοκιμάσω με ένα πιο "ακριβό" σπιράλ και βλέπουμε.

Εγώ χρησιμοποιώ αυτά που φέρνει κατά καιρούς το lidl, είναι κατά τη γνώμη μου τα πιο value for money, και πάντα φροντίζω να έχω ένα spare.

Δημοσ.

Φυσικά και παίζει ρόλο η πίεση. Δεν μηδενίζεται επειδή τρέχει το νερό από το τηλέφωνο. Είναι "σταθερή" σε όλη τη διαδρομή αφού η διατομή των σωληνώσεων δεν αλλάζει. Αρχή του Bernoulli + νόμος του Pascal. 

Αν ήταν όμως τόσο μεγάλη η πίεση για να σου σπάσει ένα καλό σπιράλ, θα σου έκανε και άλλα προβλήματα, Οπότε μάλλον η ποιότητα των σπιράλ ή και ο τρόπος που το τοποθετείς. Μήπως στην προσπάθεια σου να το βιδώσεις περιστρεφεις με κάποιο τρόπο το λάστιχο μέσα και σπάει? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...