maria_dtps Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, εργάζομαι από τις 24/05/17 σε μια εταιρία και πριν από μία εβδομάδα ο εργοδότης μου με ενημέρωσε ότι θα με απολύσει με το 1 month notice (προφανώς για να με αποζημιώσει με το 1/2 ) γιατί ουσιαστικά δε θα έχει άλλα Projects και tasks για μένα. Ουσιαστικά το χαρτί που μου έδωσε και υπέγραψα αναγράφει ότι η τελευταία ημέρα εργασίας είναι η 17/10/18 και εκείνη είναι και η μέρα που θα λάβω την αποζημίωσή μου. Σήμερα του ζήτησα προφορικά να αποδεσμευτώ με τη συγκατάθεσή του, κάποιες ημέρες νωρίτερα για να μπορέσω να ψάχνω για δουλειά, να πηγαίνω σε συνεντεύξεις κτλ. και δε δέχτηκε με τη πρόφαση ότι υπάρχουν δουλειές και tasks να ολοκληρώσω και να μην το βάλω σε διαδικασία να αλλάζει τα έντυπα στον ΕΡΓΑΝΗ κτλ. και ότι αυτό που του λέω είναι παραίτηση (προφανώς για να γλιτώσει και τα μισά χρήματα). Δε το δέχτηκα φυσικά αυτό που είπε... Το θέμα είναι ότι εγώ σήμερα το απόγευμα είχα πρόταση από μία δουλειά όπου με πιέζουν να ξεκινήσω στις 08/10/18. Πιστεύετε υπάρχει τρόπος να διεκδικήσω την αποζημίωση μου αν φύγω νωρίτερα; Ή όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα; Επίσης, από τη στιγμή που με έχει προειδοποιήσει με απόλυση, έχω το δικαίωμα να παραιτηθώ άμεσα (οκ ξέρω ότι δε θα πάρω φράγκο) και να του κλείσω τη πόρτα στη μούρη ακόμα και αύριο ή υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα επειδή ενημερώνω και καλά τελευταία στιγμή; Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι αντίστοιχο; Ευχαριστώ, Μαρία Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από maria_dtps
YourTrueLegend Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) To μονο που θα μπορουσες να κανεις ειναι αν δεν εχεις παρει ολες τις μερες αδειας που δικαιουσαι (κατ'αντιστοιχια μεχρι τη μερα της απολυσης σου) να φροντισεις να τις παρεις σε αυτο το διαστημα και να πηγαινεις (παρανομα και στη ζουλα με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται) στην αλλη δουλεια... Και το αλλο, το σωστο, ειναι να πεις στην εταιρεια που σε προσλαμβανει να περιμενει 9-10 μερες γιατι δεν ειναι στο χερι σου να αποχωρησεις νωριτερα. Θεωρω αυτονοητο οτι μπορουν να περιμενουν κι ας πιεζουν, ειδικα αν τους εξηγησεις οτι υπαρχει ανωτερα βια (τελευταια μερα εργασιας στην προηγουμενη εταιρεια 17/10). Αν δεις οτι επιμενουν να αγνοουν την ανωτερα βια για 9-10 μερες υποθεση, ξανασκεψου αν θα ηθελες να συνεργαστεις με εργοδοτη που ειναι παραλογος by day 1. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από YourTrueLegend 18 1
maria_dtps Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε Η ενημερωση στις 17/10/18 ειναι γραπτη ή προφορικη; To μονο που θα μπορουσες να κανεις ειναι αν δεν εχεις παρει ολες τις μερες αδειας που δικαιουσαι (κατ'αντιστοιχια μεχρι τη μερα της απολυσης σου) να φροντισεις να τις παρεις σε αυτο το διαστημα. Και το αλλο ειναι να πεις στην εταιρεια που σε προσλαμβανει να περιμενει 9-10 μερες γιατι δεν ειναι στο χερι σου να αποχωρησεις νωριτερα. Θεωρω αυτονοητο οτι μπορουν να περιμενουν κι ας πιεζουν. Αν φυγεις νωριτερα η πρωτοβουλια θεωρειται δικη σου aka οικειοθελης αποχωρηση, ειδικα αν δεν υπαρχει εγγραφο notice για την απολυση. Πιο γραπτή δε γίνεται.. είναι το κλασσικό έντυπο καταγγελίας σύμβασης Ε6. Που να φανταζόμουν και εγώ όταν το υπέγραφα ότι θα θέλω να φύγω νωρίτερα; χαχα Ε αυτό τους είπα στη νέα δουλειά, αλλά είναι ιδιαίτερα πιεστικοί.. Δε θέλω να κάνω και κακή αρχή.. Αλλά απ'την άλλη τα χω ανάγκη τα λεφτά και δε θέλω να του τα χαρίσω.. αρκεί o εκφοβισμός της απόλυσης και του άγνωστου για τη μια βδομάδα! Απλά απορώ με την ελληνική νομοθεσία (εντάξει δεν έχω και ιδιαίτερες γνώσεις πάνω σε αυτό).. κάποιος σε απολύει εγγράφως με προειδοποίηση ενός μήνα, είσαι τυχερός, ικανός,έχει μπάρμπα απ'την κορώνη ή δε ξέρω γω τι και βρίσκεις άλλη δουλειά και θες να φύγεις νωρίτερα ενώ είσαι ήδη απολυμένος!! πως γίνεται να μην προστατεύεται ο εργαζόμενος ρε παιδιά; να πάρει ότι του αναλογεί και να φύγει κύριος; Τι να πω.. θα δείξουν οι επόμενες μέρες..
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Παρε μια "αναρρωτικη" αδεια για 10-15 μέρες με χαρτί γιατρού και δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα.
MikeJ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Στη προκειμένη περίπτωση (εντελώς φιλικά) εσύ είσαι αυτή που θες και τη πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτατο. Ο εργοδότης σου ο τωρινός φαίνεται να ακολουθεί τον νόμο ( έστω αυτόν τον κακό νόμο) και είναι ξεκάθαρος ως προς το τι θα γίνει. Πρέπει απλά να διαλέξεις αν θα παραιτηθείς και θα χάσεις το μισό μισθό ή θα χάσεις μια επαγγελματική ευκαιρία. Για μένα δε θέλει και πολύ σκέψη ( πόσα λεφτά πια είναι μισό μηνιατικο σε σχέση με ένα σταθερό μισθό + ότι δε θα μείνεις άνεργη ούτε μέρα ) Η μόνη άλλη εναλλακτική είναι αν στη νέα δουλειά δεχτούν να σε περιμένουν να τελειώσεις με τη προηγούμενη και έτσι να πάρεις και τα λεφτά και τη δουλειά. Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο αφού είτε έχεις αναρρωτική είτε κανονική άδεια δε μπορείς να αρχίσεις στη νέα δουλειά ( παρά μόνο μαύρα που μάλλον δεν πρόκειται για τέτοιου είδους εταιρεία που θα έμπλεκε με τέτοια) 13 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, MikeJ είπε Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο αφού είτε έχεις αναρρωτική είτε κανονική άδεια δε μπορείς να αρχίσεις στη νέα δουλειά ( παρά μόνο μαύρα που μάλλον δεν πρόκειται για τέτοιου είδους εταιρεία που θα έμπλεκε με τέτοια) Από πότε είναι παράνομο να έχεις 2 δουλειές;;
Apoll Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, maria_dtps είπε Πιο γραπτή δε γίνεται.. είναι το κλασσικό έντυπο καταγγελίας σύμβασης Ε6. Που να φανταζόμουν και εγώ όταν το υπέγραφα ότι θα θέλω να φύγω νωρίτερα; χαχα Ε αυτό τους είπα στη νέα δουλειά, αλλά είναι ιδιαίτερα πιεστικοί.. Δε θέλω να κάνω και κακή αρχή.. Αλλά απ'την άλλη τα χω ανάγκη τα λεφτά και δε θέλω να του τα χαρίσω.. αρκεί o εκφοβισμός της απόλυσης και του άγνωστου για τη μια βδομάδα! Απλά απορώ με την ελληνική νομοθεσία (εντάξει δεν έχω και ιδιαίτερες γνώσεις πάνω σε αυτό).. κάποιος σε απολύει εγγράφως με προειδοποίηση ενός μήνα, είσαι τυχερός, ικανός,έχει μπάρμπα απ'την κορώνη ή δε ξέρω γω τι και βρίσκεις άλλη δουλειά και θες να φύγεις νωρίτερα ενώ είσαι ήδη απολυμένος!! πως γίνεται να μην προστατεύεται ο εργαζόμενος ρε παιδιά; να πάρει ότι του αναλογεί και να φύγει κύριος; Τι να πω.. θα δείξουν οι επόμενες μέρες.. Άδεια υπόλοιπο έχεις; Αν ναι πάρτη την περίοδο που θες να ξεκινήσεις την επόμενη δουλειά και προχώρα. Αν δεν έχεις, πάρε μία αναρωτική για γρίπη ή γυναικολογικά προβλήματα. Δεν είναι παράνομο να έχεισ 2-3-10 εργασίες στον ιδιωτικό τομέα. Αλλά μην πεις σε κανέναν τίποτα. 1
Donalhioy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, DZ-Photographer είπε Από πότε είναι παράνομο να έχεις 2 δουλειές;; Λογικά είναι παρόμοια δουλειά με παρόμοιο ωράριο.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, maria_dtps είπε αλλά είναι ιδιαίτερα πιεστικοί.. Δε θέλω να κάνω και κακή αρχή.. χειροτερη αρχη απο α. να τους δειξεις (στους καινουργιους) οτι κανεις τα παντα για τη θεση β. οτι ριχνεις τον παλιο εργοδοτη γιατι καποτε και αυτοι θα παλιωσουν οντως δεν γινεται. Το γραφω φιλικα. Ετσι και αλλοιως σε αυτη την εργασιακη ζουγκλα κανεις δε μιλα για αξιοπρεπεια πια.
vagos789 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 μα οι ιδιοι ειναι που πιεζουν να ριξει τον τωρινο εργοδοτη... 5
Narayan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, vagos789 είπε μα οι ιδιοι ειναι που πιεζουν να ριξει τον τωρινο εργοδοτη... Και γι' αυτό ακριβώς πρέπει να επιμείνει πως δεν είναι σωστό. ΟΡ, θα πρότεινα να πεις στους καινούριους πως θα πρέπει να περιμένουν για να τελειώσει η παλιά σου σύμβαση. Προτεινόμενη διατύπωση: "Θα ήταν αντιεπαγγελματικό εκ μέρους μου να ξεκινήσω δουλειά με εσάς όσο δεσμέυομαι ακόμα με σύμβαση στην προηγούμενη εργασία. Είμαι σίγουρη πως αν κάποιος υπάλληλος εφεύγε από τη δική σας εταιρεία θα θέλατε να είναι τυπικός ως προς την τελευταία ημερομηνία εργασίας που συμφωνήσατε". Εξ' άλλου, αν δείξεις ελαστικότητα από τώρα θα σε πιέζουν όταν έχουν ανάγκη να βγει έξτρα δουλειά, ή ακόμα χειρότερα για να ανεχτείς τυχόν παρατυπίες της εταιρείας. 6 1
maria_dtps Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις απόψεις.. Η αλήθεια είναι ότι έχω κάψει το κεφάλι μου από χτες με τις τόσες σκέψεις. Αν δεν προλάβαινε να με απολύσει είναι γεγονός ότι θα παραιτούμουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Απλά θα άφηνα σίγουρα 2-3 βδομάδες να βρεθεί αντικαταστάτης. Νομίζω και εγώ, πως όλοι κρινόμαστε για τις αντιεπαγγελματικές μας συμπεριφορές.. Αλλά ο τρόπος που με έχει αντιμετωπίσει ο τωρινός εργοδότης (και γενικά η συμπεριφορά του απέναντι στους συναδέλφους τους τελευταίους μήνες) με έχουν κάνει να αναθεωρήσω πολλά για το πως τελικά πρέπει να φέρεσαι. Θα του τα χάριζα τα χρήματα.. έτσι αποφάσισα χτες. Και θα έφευγα να ξεκουραστώ και να ξεκινήσω ανθρώπινα στη νέα δουλειά. Σήμερα το πρωί όμως πήγα στην επιθεώρηση και η επιθεωρήτρια τρελάθηκε με τη συμπεριφορά του και με την ιδέα να του χαρίσω την αποζημίωση για 10 μέρες. Να πιέσω λέει τους καινούριους για μεταγενέστερη έναρξη. Επίσης μου είπε ότι παρά το γεγονός ότι έχω απολυθεί, οφείλω λέει να τον ενημερώσω κανονικά και εγώ 1 μήνα πριν ότι φεύγω ή έστω το μισό (δηλαδή 15 μέρες), αλλιώς έστω 1 εβδομάδα ξεκινώντας από σήμερα και πάλι θα είναι στη διακριτική του ευχέρεια αν θα με "κυνηγήσει" και καλά που έχω υπογράψει αποδοχή της απόλυσης για τις 17/10, και θα πρέπει εγώ αλλιώς να τον αποζημιώσω με το ποσό που θα μου έδινε εκείνος!! Μετά μίλησα και με μια γνωστή εργατολόγο.. μου είπε ότι δείχνει εμπάθεια προς το πρόσωπό μου αφού δε θέλει να με αφήσει να φύγω νωρίτερα. Και ότι λειτουργεί με δόλο, αφού στη σκέψη ότι έχω βρει μια νέα δουλειά, θέλει απλά να γλιτώσει τα χρήματα.. Μου είπε ότι οκ κανείς δε μπορεί να με εμποδίσει να φύγω (οκ θα χαθεί η αποζημίωση - ας πάει το παλιάμπελο), όμως μπορεί να με κηνυγήσει αν θεωρεί ότι δε θα βγει σωστά η δουλειά με την προωρη αποχώρηση.. και ότι ο μόνος τρόπος για να αποχωρήσω - άκουσον άκουσον η απολυμένη!! - είναι να τον καταγγείλω στην επιθεώρηση και να επικαλεστώ ψυχολογική βία και κακό εργασιακό περιβάλλον- συμπεριφορά κτλ (που μεταξύ μας δεν ειναι και ψέμματα), αλλά μετά λέει ανοίγεις τον ασκό του αιόλου... Τι να πω ρε παιδιά, δε πίστευα ότι θα μου φερθούν ποτέ έτσι, ειδικά με το πόσο τυπική έχω υπάρξει σε όλες τις δουλειές, αλλά τα 'χω δει όλα και δε ξέρω και γω πως να πράξω. Καλά ούτε για αστείο δε παίζει να έχω ταυτόχρονα 2 δουλειές.. ούτε παρανομίες θέλω να κάνω, ούτε να φερθώ σε κάποιον άσχημα, ούτε να κοροιδέψω κανέναν.. Απλά με τη συμπεριφορά του πια, τον έχω ικανό για όλα. @YourTrueLegend "Παράλογος από day 1.." με τσάκισες! χαχα @videdt Έχεις δίκιο.. και εγώ έτσι τα σκεφτόμουν, αλλά απολύθηκα και έχω την ευκαιρία να μη μείνω άνεργη, παλεύω κάπως να βρω την καλύτερη λύση. Εργασιακή ζούγκλα δε λες τίποτα.. αλλά όχι και να χάσουμε την αξιοπρέπειά μας και να αποζημιώνουμε τους προηγούμενους κιόλας.. @Narayan Έτσι τους τα είπα, αλλά μάλλον δε συγκίνησα τα πλήθη.. 😒 3
_vbm_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, maria_dtps είπε και ότι ο μόνος τρόπος για να αποχωρήσω - άκουσον άκουσον η απολυμένη!! Μία παρατήρηση μόνο πάνω σε αυτό. Βλέπω οτι σε κάθε μήνυμα επαναλαμβάνεις μια σκέψη του στυλ "μα είμαι ήδη απολυμένη, γιατί δε μπορώ να φύγω;". Αυτό είναι λάθος. Δεν είσαι απολυμένη. Ο εργοδότης σου ακολούθησε το νόμο και σε ειδοποίησε ένα μήνα πριν, οτι θα απολυθείς στις 17/10. Προφανώς για ένα μήνα σε έχει υπολογίσει στο εργατικό δυναμικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη σωστή εκτέλεση των εργασιών στην εταιρεία. Συνεπώς δε μπορείς "έτσι απλά" να σηκωθείς να φύγεις. Η δική του υποχρέωση ήταν η έγκαιρη προειδοποίηση, όπως ακριβώς ειναι και η δική σου υποχρέωση. Το ότι σε ειδοποίησε για αυτό που θα συμβεί, δε σημαίνει οτι εσυ ξαφνικά μπορείς να φύγεις χωρίς προειδοποίηση. Αυτό θα ήταν τρελό παραθυράκι, όπως καταλαβαίνεις. Φιλικά. 5
MikeJ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Ακριβώς επειδή δημιουργούνται τέτοια μπερδέματα πάντως οι περισσότεροι εργοδότες (σύμφωνα και με τον logistouli νομίζω) δεν μπλέκουν με την προειδοποίηση απόλυσης (ειδικά όταν μιλάμε για μόλις 1 χρόνο εργασίας και μικρή αποζημίωση) διότι τα προβλήματα που δημιουργεί είναι περισσότερα από τα λεφτά που θα εξοικονομήσει ο εργοδότης. Δηλαδή έχεις ένα άτομο στη δουλειά που εργάζεται όντας "απολυμένος" ουσιαστικά και που προφανώς ψάχνει για νέα εργασία και δεν θα σκοτώνεται κιόλας να βγάζει δουλειά. (ενώ θα πάρει και ένα μισθό ακόμα χώρια την μισή αποζημίωση). Καλύτερο μάλλον για όλους είναι κανονική άμεση απόλυση με ολόκληρη αποζημίωση και μετά ελευθερία να κάνει ο καθείς αυτό που θέλει. 3
maria_dtps Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, _vbm_ είπε Μία παρατήρηση μόνο πάνω σε αυτό. Βλέπω οτι σε κάθε μήνυμα επαναλαμβάνεις μια σκέψη του στυλ "μα είμαι ήδη απολυμένη, γιατί δε μπορώ να φύγω;". Αυτό είναι λάθος. Δεν είσαι απολυμένη. Ο εργοδότης σου ακολούθησε το νόμο και σε ειδοποίησε ένα μήνα πριν, οτι θα απολυθείς στις 17/10. Προφανώς για ένα μήνα σε έχει υπολογίσει στο εργατικό δυναμικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη σωστή εκτέλεση των εργασιών στην εταιρεία. Συνεπώς δε μπορείς "έτσι απλά" να σηκωθείς να φύγεις. Η δική του υποχρέωση ήταν η έγκαιρη προειδοποίηση, όπως ακριβώς ειναι και η δική σου υποχρέωση. Το ότι σε ειδοποίησε για αυτό που θα συμβεί, δε σημαίνει οτι εσυ ξαφνικά μπορείς να φύγεις χωρίς προειδοποίηση. Αυτό θα ήταν τρελό παραθυράκι, όπως καταλαβαίνεις. Φιλικά. Εκείνος δε σκέφτηκε ότι από 17/10 δε θα μπορώ να συντηρήσω το σπίτι μου με τα 300 ευρώ του ταμείου ανεργίας.. εγώ γιατί να πρέπει να είμαι οκ με το ότι με υπολογίζει στο εργατικό δυναμικό του γι'αυτό τον ένα μήνα (πιστέψτε με ξέρει πολύ καλά, ότι τη δουλειά θα του την έβγαζα και δε θα καθόμουν στο γραφείο να κοιτάω την οθόνη του pc). Δε ξέρω όπως ξαναείπα πολλά απ'τη νομοθεσία, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι μέσα σε αυτό το μήνα έχω τη δυνατότητα να ψάξω να βρω για δουλειά και να φεύγω όποτε χρειάζεται για συνεντεύξεις κτλ. Δε χρειάζεται να σας πω ότι μου έκανε παρατήρηση που ζήτησα να φύγω νωρίτερα μια μέρα και άρχισε να μου λέει περι τυπικότητας. Τον καταλαβαίνω.. Ίσως και εγώ αν ήμουν εργοδότης έτσι να αντιδρούσα.. Ίσως πάλι να αντιδρούσα διαφορετικά. Η αξιοπρέπεια των ανθρώπων κάνει μπαμ είτε είσαι εργαζόμενος είτε είσαι εργοδότης.. Δεν είχε καν την ευθιξία να με απολύσει χωρίς προειδοποίηση, να μου δώσει το ποσό που μου αναλογεί και να τελειώσουμε όμορφα και ωραία. Just saying..
Προτεινόμενες αναρτήσεις