Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Apple επιβεβαίωσε ότι η εξαγορά της δημοφιλούς εφαρμογής Shazam ολοκληρώθηκε, έχοντας λάβει και την τελική έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παράλληλα η Apple ανακοίνωσε ότι σε μελλοντική έκδοση της εφαρμογής, θα αφαιρεθούν όλες οι διαφημίσεις. Η συμφωνία είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο, με την Apple πλέον να έχει στη διάθεσή της μια από τις δημοφιλέστερες mobile εφαρμογές όλων των εποχών όχι μόνο στο iOS αλλά και στο Android με περισσότερα από 1 δισ. downloads. Με το Shazam ο χρήστης μπορεί να αναγνωρίσει ένα  μουσικό κομμάτι εμφανίζοντας όλα τα στοιχεία του, "ακούγοντάς" το για λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Παράλληλα εμφανίζει συνδέσμους για αγορά του από το iTunes ή αναπαραγωγή του από το Apple Music αλλά και το Spotify.

Με την εξαγορά του Shazam, ο αντιπρόεδρος του Apple Music, Oliver Schusser, δεν γνωστοποιεί τα μελλοντικά σχέδια της Apple για την εφαρμογή, παρά μόνο ότι η εταιρεία «είναι ενθουσιασμένη που φέρνει τις δύο ομάδες μαζί προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες περισσότερους τρόπους να ανακαλύψουν, να βιώσουν και να απολαύσουν τη μουσική».

TNW

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλη κίνηση που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην  αγορά μουσικής και streeming.Τι να τις κάνει τις διαφημίσεις αφού υπάρχει το iTunes ,θα κονομαει από εκεί.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε καποιο παραλληλο συμπαν, η εταιρια των μηλο-λιγουρηδων (Xiaomi) τοποθετει διαφημισεις στις ρυθμισεις 😂

Επεξ/σία από Hetfield
  • Like 6
  • Thanks 2
  • Confused 4
  • Sad 3
Δημοσ.

Φάνηκε ήδη ότι εξαφανίστηκαν! 

Επισης βλέπω ότι παλαιότερα σου έβγαζε μετά το shazam να βρεις το κομμάτι στο Spotify, ενώ τώρα σου λέει μπες στο Apple Music 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Hal9000 είπε

Παράλληλα εμφανίζει συνδέσμους για αγορά του από το iTunes 

ευτυχώς που έβγαλε τις διαφημίσεις δηλαδή 

hay-yellow-bale.jpg?zoom=2&resize=780,40

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 6
  • Thanks 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, logistoulis said:

Για εμένα που είμαι χρήστης της εφαρμογής και έχω και apple music, είναι μια πάρα πολύ καλή εξέλιξη! Ακούω κάτι ενδιαφέρον, το σκανάρω και τσουπ το πετάω στην playlist μου που κατεβαίνει αυτόματα. :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Για εμένα που είμαι χρήστης της εφαρμογής και έχω και apple music, είναι μια πάρα πολύ καλή εξέλιξη! :)

ναι δεν διαφωνώ, αλλά για μένα που δεν είμαι στο οικοσύστημα της apple είναι απλά άλλη μια διαφήμιση 

άρα το σωστό για να ακριβολογούμε είναι ότι αφαίρεσε τις άλλες διαφημίσεις και κράτησε τη δική της 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 14
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MixMasteR είπε

Υπάρχει το trackID για τα android

Ειναι καλό; Ποιό είναι καλύτερο; Το soundhound ή αυτό που λες; Φτάνουν το Shazam??

Για να βγάζει τις διαφημίσεις κάτι ετοιμάζει η apple.. δεν το κάνει γιατί μας αγάπησε ξαφνικά..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, logistoulis είπε

hay-yellow-bale.jpg?zoom=2&resize=780,40

Ενω πριν που ηταν αυτονομη εταιρία ΔΕΝ είχε να το αγοράσεις δηλαδή ε..?

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, NorgeMan είπε

Ειναι καλό; Ποιό είναι καλύτερο; Το soundhound ή αυτό που λες; Φτάνουν το Shazam??

Για να βγάζει τις διαφημίσεις κάτι ετοιμάζει η apple.. δεν το κάνει γιατί μας αγάπησε ξαφνικά..

Το είχα όταν είχα Android συσκευές. 

Δούλευε σχετικά καλά προς μέτρια. Shazam είναι χιλιόμετρα μπροστά 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...