Προς το περιεχόμενο

Η Apple ολοκληρώνει την εξαγορά του Shazam αφαιρώντας τις διαφημίσεις από την εφαρμογή


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, BorrowedTime είπε

 

Είμαι ο πρώτος που κράζει την Apple για τις πρακτικές της. Αλλά δεν μπορώ να σας καταλάβω. Το οτι ΕΣΥ θεωρείς πως το Χ ποσό δεν αξιζει δεν σημαινει πως είναι universal truth. Η Apple δεν αναγκάζει κανενα να αγοράσει τα προιοντα της. Τα αγοράζουν επειδή τα θελουν. Δεν με απασχολεί ο λόγος. Το να διαφωνείς με κάτι σε ενα τεχνολογικό forum, είναι λογικότατο. Είναι ο λόγος υπαρξής του. Αλλά το να βγάζεις πρόβατα, ασχετους, κοροιδα και οτι αλλο καποιους απλά και μονο επειδή διαφωνουν με σενα σε κάνει, το λιγότερο, κομπλεξικο. Μου θυμίζεις τα σχόλια σε βιντεο μουσικής, οπου ο κάθε στόκος που νομίζει οτι τα ξέρει ολα κράζει τους πάντες επειδή "this is music, this is quality, not the stupid crap of today", χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα για την σαπίλα που ακούγαμε στα 90s, 80s και 70s. Χαλαρώστε και αφήστε τον καθένα να αγοράζει οτι γουστάρει. Δουλευουμε ώρες, τα λεφτά που μας δίνουν δεν δικαιολογούν σε καμια περίπτωση αυτά που κάνουμε. Αφήστε μας να χαρούμε τα πράγματα που μας αρέσουν χωρίς να μας σπατε τα νευρα.

Γιατι δεν ξέρω αν ο bildanos ειναι fanboy (πιθανοτατα να ειναι). Αλλά θα μπορέσει και αυτός με την λογική σου να σου πει οτι δινει τα 1300 Ευρω για να εχει ΟΛΕΣ τις εφαρμογές και games πρώτος, στις καλύτερες εκδόσεις τους, καιρό πριν, για να εχει τον με διαφορά καλύτερο επεξεργαστή, να είναι μέρος ενός οικοσυστήματος που κάνει τα πάντα, παντου σε λιγα δευτερολεπτα χωρίς να χρτειάζεται 3ες εφαρμογές. Ηρεμήστε

Πρόσεξε όμως γιατί η αποτελεσματικότερη κακοπροαίρετη κριτική έχει γερές βάσεις σε αλήθειες. Και η λογική "με τα λεφτά του και τον παρά του" είναι ορθή, αλλά όπως άλλος κάνει ό,τι θέλει με τα λεφτά του κι ο άλλος δημοκρατικά μπορεί να τον κρίνει (και να κριθεί και αυτός με τη σειρά του για την ουσία της κρίσης του αλλά και το πώς κρίνει). Επίσης η υπεράσπιση της ελλιπούς καταναλωτικής συνείδησης ουσιαστικά οδηγεί σε διαιώνιση αθέμιτων  αισχροκερδών πρακτικών από διάφορες εταιρείες (Apple, Electronic Arts, Melon, Pear κλπ) τις οποίες εν τέλει λουζόμαστε όλοι.

Επεξ/σία από panathatube
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

9 ώρες πριν, logistoulis είπε

ναι δεν διαφωνώ, αλλά για μένα που δεν είμαι στο οικοσύστημα της apple είναι απλά άλλη μια διαφήμιση 

άρα το σωστό για να ακριβολογούμε είναι ότι αφαίρεσε τις άλλες διαφημίσεις και κράτησε τη δική της 

Άλλος ένας τυφλωμένος απ'το hate. Πάντα είχε το shazam επιλογή για αγορα απο iTunes ακροαση στο Spotify, Apple Music, Google Play Music και μάλιστα είχε και διαφημίσεις επιπλέον. Αλλα τότε δεν είχες λόγο να κράξεις γιατί δεν ήταν της Apple.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Όχι ρε συ είναι φασισμός, ότι δεν αρέσει είναι φασισμός πλέον :lol:

Η διαπόμπευση και η προσβολή αυτών που αγοράζουν προϊόντα της Apple, σε κάθε άρθρο που αφορά την εταιρεία, πράγματι είναι φασιστικό. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσεις που γενικα και παντα διαμαρτυρεστε για τις διαφημησεις σε ενα δωρεαν προιον (ενω υπαρχει παντα και η επιλογη να το αγορασετε και να μην εχετε διαφημησεις) να υποθεσω οτι δεν ακουτε ουτε ραδιοφωνο ουτε βλεπετε TV μιας και τα δυο αυτα ειναι τιγκα στις διαφημήσεις; Λογικα δεν αγοραζατε καν περιοδικα ουτε εφημεριδες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για όσους κατηγορούν την apple για πολύ ψηλές τιμές και διάφορα  αλλα.

Η apple στοχεύει κατα κύριο λόγο σε ανθρώπους με χρήμα που θέλουν να φαίνονται ότι τα έχουν .

Θέλει τα προϊόντα της να είναι στη κατηγορία premium και μόνο εκεί.

Αν έχει και η Κούτση Μαρία όπως έχει πλέον γινει iPhone 6-6s-7-8 τότε δεν είναι premium.

Γι'αυτό άλλα και γιατι θέλει να παραμείνει σε αυτή τη κατηγορία η τιμή πρέπει να είναι στα ύψη και οπωσδήποτε πολύ παραπάνω από τον ανταγωνισμό.

Οχι γιατί αξίζουν πραγματικά αυτη τη τιμή άπλα όταν κάτι είναι απλησίαστο για το ευρύ κοινο γίνεται αυτομάτως και πιο ποθητό.

Έτσι είχε ξεκινήσει και με τα πρώτα iPhone αλλά πλέον ο μέσος όρος τιμής του ανταγωνισμού εχει αυξηθεί και πρέπει η apple  να  ξεχωρίζει.

Βέβαια λειτουργικά αυτό που κάνει τις συσκευές της να ξεχωρίζουν και το γνωρίζουν μόνο αυτοί  που είχαν κάποια στιγμή i συσκευη είναι ότι η δουλειά που κάνουν γίνεται με απλό τρόπο και γρήγορα.

Συγνώμη για το σεντονι

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προς το παρον υπαρχει επιλογη για ακροαση και απο spotify και απο apple music.

Απλα δεν εχει διαφημισεις. Οτι καλυτερο.

Οσα για τα vs σας, απλα κουρασατε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα σας.

Καθώς πρόκειται για τεχνολογικό forum, θα ήταν λογικό να ασχολούμαστε μόνο με το τεχνολογικό κομμάτι των εκάστοτε άρθρων και όχι με τα περαιτέρω. Κάθε εταιρεία κάνει ότι θεωρεί η ίδια καλύτερο για να πηγαίνει συνεχώς καλύτερα και εδώ και αρκετά χρόνια, αυτό δεν έχει άμεση σχέση με την τεχνολογική εξέλιξη, άσχετα από το αν πρόκειται για τεχνολογικό προϊόν. Και αυτό είναι απόλυτα θεμιτό. Ο σκοπός μιας εταιρείας είναι να παράγει κέρδος για τους μετόχους της.

Ο καθένας θα έπρεπε να διαλέγει βάσει των δικών του αναγκών και κριτηρίων και να καταλήγει σε αυτό που τον βολεύει και τον εξυπηρετεί. 

Όλα κάτι έχουν καλό, κάτι καλύτερο και κάτι που δεν το κάνουν τόσο καλά όσο κάποια άλλα. Αλλά η ανάγκη ΣΟΥ ποια είναι? Αυτό έχει σημασία.

Λάβετε υπόψη ότι το marketing έχει εισχωρήσει αρκετά στην υπόσταση των προϊόντων και στους φίλους και γνωστούς σας οι οποίοι δεν είναι και τόσο ειδικοί, αλλά και εδώ, απλώς απαριθμήστε τα θετικά και τα αρνητικά. Ας αποφασίσουν στη συνέχεια μόνοι τους: Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όλο για οικοσύστημα  διαβάζω, όλα έρχονται πρώτα στο ios κ όλα δουλεύουν καλύτερα στο ios ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ αλλά οι αριθμοί άλλα δείχνουν:

Το Mac OS συνεχώς πέφτει και οδεύει προς αργό θάνατο και απαξίωση. Οι εποχές διψήφιου αριθμού σε μερίδιο, περασμένα μεγαλεία

Αν έχει ένα 4% τώρα, θαύμα είναι. Το ios έχει πάψει να παίρνει πρώτο τις νέες εφαρμογές. Μερίδιο στο 12% (βάσει αποστολών)

Στην Κίνα τα καλά χρόνια είχε 100-150.000.000 πωλήσεις. Πέρυσι μετά βίας 50.000.000 κ πέφτει. Πόσα Χ πούλησε ? Πόσα 8/8plus?

Φήμες, φήμες, φήμες και παιχνίδια με την μετοχή.

Το όραμα του Κούκ και των συνδαιτημόνων του είναι κάτι παιχνιδάκια στυλ Shazam, Ψεύτο AR για παιχνίδια, καλεσμένος σε κάτι trash εκπομπές να δείξει στον κόσμο τα memoji  animoji με γκριμάτσες κ κάτι γελοιότητες. Α και όσο αντέχουν να πληρώνουν τα fanboys υπερεκτιμημένα αναλώσιμα παιχνίδια ( Η πραγματική ονομασία των smartphones )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 25/9/2018 στις 11:02 ΠΜ, MixMasteR είπε

Υπάρχει το trackID για τα android

TrackID was discontinued by Sony Mobile on 15 September 2017 and Sony recommended that users install Shazam to 'continue discovering music'

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΜΠΡΑΒΟ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΜΠΡΑΒΟ

μου ειχαν σπασει τα νευρα. το χρησιμοποιώ πολύ λιγο στο αυτοκινητο για να κρατησω κα΄ποιο τραγουδι που δεν ξερω από το ραδιο και οι διαφημησεις με εχουν κανει να χάσω κομματια,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...