kastorakos84 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, MixMasteR είπε Υπάρχει το trackID για τα android Υπήρχε το track ID για τα Android. Η Sony πριν καιρό δήλωσε ότι το εγκαταλείπει και προέτρεπε τους χρήστες να μεταφερθούν στο Shazam, δυστυχώς... 1
newton91 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Beerloah είπε Πολύ σωστή κίνηση. Να τα βλέπουν και άλλοι που μας έχουν ταράξει στη διαφήμιση. Μη βιάζεσαι. Όπως το βλέπω θα το πουλάει στο Android
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, newton91 said: Μη βιάζεσαι. Όπως το βλέπω θα το πουλάει στο Android Δεν θα το πουλάει μιας και στο Android μπορείς να έχεις Apple Music.
newton91 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, billdanos είπε Δεν θα το πουλάει μιας και στο Android μπορείς να έχεις Apple Music. Free product ακόμα και στο Android και χωρίς διαφήμιση. Το πιστεύεις ;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για εμάς που εχουμε αγοράσει την premium έκδοσή του στο Android δεν θα αλλάξει κατι έτσι; Προς το παρόν ακομα μου βγαζει επιλογή για Google Play Music και Spotify. Ελπίω να μεινει ετσι και απλά να προσθέσει Apple Music για οσους θελουν Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
LoutsaGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, billdanos είπε Για εμένα που είμαι χρήστης της εφαρμογής και έχω και apple music, είναι μια πάρα πολύ καλή εξέλιξη! Ακούω κάτι ενδιαφέρον, το σκανάρω και τσουπ το πετάω στην playlist μου που κατεβαίνει αυτόματα. θα μπορούσες να μην κάνεις τόσο απροκάλυπτα promotion την εταιρία της καρδιάς σου... είπαμε διαφήμιση αλλά όχι και έτσι... πραγματικά δεν έχω δει μια φορά να γράφεις κάτι αρνητικό για τα μήλα... θα αρχίσω να πιστεύω ότι δουλεύεις γιαυτούς... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, LoutsaGR said: θα μπορούσες να μην κάνεις τόσο απροκάλυπτα promotion την εταιρία της καρδιάς σου... είπαμε διαφήμιση αλλά όχι και έτσι... πραγματικά δεν έχω δει μια φορά να γράφεις κάτι αρνητικό για τα μήλα... θα αρχίσω να πιστεύω ότι δουλεύεις γιαυτούς... Θα μπορούσες αρχικά να διαβάσεις τον τίτλο του topic και μετά να φτάσεις σε αυτό που ήθελες να πεις από την αρχή!
Q-Taxys Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, NorgeMan είπε Ειναι καλό; Ποιό είναι καλύτερο; Το soundhound ή αυτό που λες; Φτάνουν το Shazam?? Για να βγάζει τις διαφημίσεις κάτι ετοιμάζει η apple.. δεν το κάνει γιατί μας αγάπησε ξαφνικά.. Το Soundhound είναι εξίσου καλό με το Shazam, τουλάχιστον στη μουσική που ακούω. Σε ορισμένες εταιρείες είναι ενσωματωμένο π.χ. στο radio app. Με Google Assistant μπορείς επίσης να ψάξεις το τραγούδι με εντολή "what's this song" π.χ. Δουλεύει αρκετά καλά. Στα Pixel υπάρχει το... passive Now Playing που σου εμφανίζει ανά πάσα στιγμή τι ακούς στην αρχική οθόνη. Λειτουργεί offline, αλλά δεν έχει τόσο μεγάλη επιτυχία. 1
LoutsaGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, billdanos είπε Θα μπορούσες αρχικά να διαβάσεις τον τίτλο του topic και μετά να φτάσεις σε αυτό που ήθελες να πεις από την αρχή! Μια χαρά διάβασα τον τίτλο. και σου λέω θέλει η .... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει... το ξέρεις ? μπαίνεις να διαβάσεις 2 σχόλια από απλούς χρήστες και βλέπεις τον Mod να κάνει διαφήμιση σε κάθε ένα ποστ για τα μήλα. ας μην ξεχνάμε την ξεχωριστή κατηγορία στις αγγελίες.... είναι οι θνητοί και αυτοί που έχουν Apple.... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από LoutsaGR 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, LoutsaGR said: Μια χαρά διάβασα τον τίτλο. και σου λέω θέλει η .... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει... το ξέρεις ? Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή!
Hetfield Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 5 minutes ago, LoutsaGR said: θα μπορούσες να μην κάνεις τόσο απροκάλυπτα promotion την εταιρία της καρδιάς σου... είπαμε διαφήμιση αλλά όχι και έτσι... πραγματικά δεν έχω δει μια φορά να γράφεις κάτι αρνητικό για τα μήλα... θα αρχίσω να πιστεύω ότι δουλεύεις γιαυτούς... Ας μιλησουμε για Android σε ειδηση της Apple Παρεπιπτοντως τι κακο εχουν τα μηλα; Μονο οφελη εχουν για την υγεια https://www.onmed.gr/diatrofi/story/369955/ta-5-pio-simantika-ofeli-poy-exoyn-ta-mila-ston-organismo
LoutsaGR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Hetfield είπε Ας μιλησουμε για Android σε ειδηση της Apple Παρεπιπτοντως τι κακο εχουν τα μηλα; Μονο οφελη εχουν για την υγεια https://www.onmed.gr/diatrofi/story/369955/ta-5-pio-simantika-ofeli-poy-exoyn-ta-mila-ston-organismo συμφωνώ απόλυτα για τα μήλα. απλά... άλλο να κάνουμε κουβέντα και άλλο να βλέπουμε τον μοντ να κάνει διαφήμιση σε κάθε ποστ. όλο το φόρουμ τα ίδια λέει... 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, Hetfield said: Ας μιλησουμε για Android σε ειδηση της Apple Παρεπιπτοντως τι κακο εχουν τα μηλα; Μονο οφελη εχουν για την υγεια https://www.onmed.gr/diatrofi/story/369955/ta-5-pio-simantika-ofeli-poy-exoyn-ta-mila-ston-organismo Εγώ τους καταλαβαίνω όλους πάντως και τους συμπονώ! Είναι λογικό όταν έχεις μάθει σε ένα λειτουργικό που συντηρείται από τις διαφημίσεις και την καταγραφή δεδομένων των χρηστών του, είναι λογικό να παθαίνεις ένα σοκ όταν μαθαίνεις πως θα κυκλοφορήσει μια δωρεάν εφαρμογή χωρίς διαφημίσεις! Κάθε αρχή και δύσκολη! 😛 2
KoreanW Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν κάποιοι χαρακτηρισμοί αρκετά εμπρηστικοί που προκαλούν σε πόλεμο αντιπαράθεσης και προσβάλλουν ευθέως ανθρώπους και χρήστες του forum. Κλάιν μάιν για την ...κινεζοεταιρεία από τη μια και την εταριεία με το ...σύκο από την άλλη, αλλά όταν αλλού θεωρύνται προκλητικά σχόλια για ψύλλου πήδημα μάλλον είναι fail να παραμένουν στο διάλογο σχόλια επιπέδου bullying, «λιγούρηδες» και λοιπές αηδίες. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από KoreanW 5
Dinos_12345 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Έλα όμως, έχετε καταντήσει γραφικοί οι δύο-τρεις με την Apple. Που λες @billdanos, αντί να δώσω 1300+ ευρώ για ένα XS max, πήρα ένα OnePlus 6 και έχω στην τσέπη τα υπόλοιπα για ταξίδι ή για χοντρή αναβάθμιση στο pc. Είναι το iPhone καλύτερο; Σε ορισμένα σημεία, ναι αλλά όχι 700 ευρώ καλύτερο. 1300+ ευρώ για ένα τηλέφωνο, δεν είναι λογική τιμή. Δεν είναι ότι δεν τα έχω, είναι ότι δεν θέλω να τα δώσω. Γιατί να είμαι κλειδωμένος μέσα στην συσκευή που χρυσοπλήρωσα; Γιατί να πληρώσω την τιμή ενός καινούργιου OnePlus 6, για να επισκευάσω το πίσω γυαλί, που σπάει για πλάκα; Γιατί να μην έχω τον fast charger μέσα στο κουτί; Πουλάνε το ίδιο design ένα χρόνο μετά, κρύβονται πίσω από fancy ονόματα (liquid retina και ξερνάω liquid από το retina του ματιού μου) για να πουλήσουν μια ξεπερασμένη τεχνολογία, δεν δίνουν καν τα specs(όχι όλα). Data collection έχει και το iOS. Από την στιγμή που του βάλεις τις γνωστές εφαρμογές, δεν υπάρχει διαφυγή από αυτό. Συνέχισε να δίνεις τα λεφτά σου σε αυτό το abusive relationship, μπορείς σε παρακαλώ, να σταματήσεις να προσβάλεις τον κόσμο κάθε φορά; Είσαι σε τεχνολογικό φόρουμ. Δεν τρώμε σανό. Έχεις τα λεφτά για iPhone XS max. Ωραία. Είναι αστείο να απαντάς στον καθένα με υφάκι, για να υποστηρίξεις την άποψη σου ΛΕΣ ΚΑΙ αναφέραμε εσένα προσωπικά. Το Apple music σε suggestion του Shazam, είναι διαφήμιση. Κανονικά έπρεπε να έχει επιλογή ή να τραβάει το default streaming service που έχεις 6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα