Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι φοιτητής, μένω με γονείς και δεν εργάζομαι. Θέλω να ανοίξω έναν απλό λογαριασμό αποταμίευσης γιατί θα πάω τώρα Ιταλία και δε θέλω να κρατάω ένα σωρό χρήματα συνεχώς πάνω μου και έχω και κάποια λεφτά (από παππούδες κλπ) τα οποία θα ήταν καλό να έχω σε ένα λογαριασμό. Το ερώτημα είναι αν θα με αφήσουν να ανοίξω μιας που δε δικαιολογώ από κάπου εισόδημα. Οι γονείς μου λένε ότι δε θα μου ανοίξουν. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.

Και κάτι ακόμη. Βεβαίωση περί μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης παίρνω από το ΚΕΠ;

Δημοσ.

Ωραία και σου άνοιξαν λογσμο ...πως θα δικαιολογήσει τα λεφτά που θα βαλεις μέσα?..τα εχεις επίσημα φορολογημενα τα λεφτά απο δωρεά κληρονομιά τυχερά παίγνια..κλπ. Που πας να μπλεξεις παιδι μου.....θα βρεθείς χρεωμένος χωρίς να το πάρεις χαμπαρι και ας λένε οτι θέλουν για κοντρολς.

• Confused 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Λογαριασμο σε τραπεζα της Ελλαδος ή της Ιταλιας θελεις να ανοιξεις;

Ε στο επίσημο site μιας τράπεζας κάτι τέτοια δικαιολογητικά ζητάει. Θα ρωτήσω βέβαια και από κοντά τι θέλουν.

ELTASSOS trolling or not?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Ωραία και σου άνοιξαν λογσμο ...πως θα δικαιολογήσει τα λεφτά που θα βαλεις μέσα?..τα εχεις επίσημα φορολογημενα τα λεφτά απο δωρεά κληρονομιά τυχερά παίγνια..κλπ. Που πας να μπλεξεις παιδι μου.....θα βρεθείς χρεωμένος χωρίς να το πάρεις χαμπαρι και ας λένε οτι θέλουν για κοντρολς.

κοινος λογαριασμος με τους γονεις κ δεν εχει προβλημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kallair είπε

κοινος λογαριασμος με τους γονεις κ δεν εχει προβλημα.

Σωστο αυτό αρκεί οι γονεις να δικαιολογούν το ποσο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά για τα 3-4 κατοσταρικα που μπορεί να βάλω θα βρω το μπελά μου; Αν είναι έτσι καλύτερα να τα έχω όλα πάνω μου.

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Ε στο επίσημο site μιας τράπεζας κάτι τέτοια δικαιολογητικά ζητάει. Θα ρωτήσω βέβαια και από κοντά τι θέλουν.

ELTASSOS trolling or not?

Παρεξηγήσεις το μήνυμα μου, επειδή μάλλον δεν σου άρεσε το σκηνικό αλλά έτσι είναι. Καλά να περάσεις

2 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Καλά για τα 3-4 κατοσταρικα που μπορεί να βάλω θα βρω το μπελά μου; Αν είναι έτσι καλύτερα να τα έχω όλα πάνω μου.

Α στο καλό σου νόμιζα οτι μιλαγες για χρήματα να μείνεις να ζήσεις να σπουδάσεις πχ κανα 15000 ευρω....για αυτό το ποσο 300 400 κανένας δεν θα ασχοληθει. Προχωρά.

Δημοσ.

απο συνολικα ετησια 1500ευρω και πανω θα υπαρχει θεμα...δυστηχως...γιατι θα σε ρωτησουν στην τραπεζα που βρηκες τα λεφτα...εχει παραγινει το κακο πλεον με τις τραπεζες...

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...