Asevastos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Είμαι φοιτητής, μένω με γονείς και δεν εργάζομαι. Θέλω να ανοίξω έναν απλό λογαριασμό αποταμίευσης γιατί θα πάω τώρα Ιταλία και δε θέλω να κρατάω ένα σωρό χρήματα συνεχώς πάνω μου και έχω και κάποια λεφτά (από παππούδες κλπ) τα οποία θα ήταν καλό να έχω σε ένα λογαριασμό. Το ερώτημα είναι αν θα με αφήσουν να ανοίξω μιας που δε δικαιολογώ από κάπου εισόδημα. Οι γονείς μου λένε ότι δε θα μου ανοίξουν. Ξέρει κανείς τι παίζει; Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Asevastos
Πανος999 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Παλια θα ειχες θεμα.. Νομιζω οτι εχουν ξανανοιξει πλεον.. Θα εισαι κομπλε!! 1
keravnos21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δεν υπαρχει πλεον capital control οποτε ανοιγεις κανονικα 1
Asevastos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Και κάτι ακόμη. Βεβαίωση περί μη υποχρέωσης υποβολής φορολογικής δήλωσης παίρνω από το ΚΕΠ;
tsioulak Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Λογαριασμο σε τραπεζα της Ελλαδος ή της Ιταλιας θελεις να ανοιξεις;
ELTASSOS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Ωραία και σου άνοιξαν λογσμο ...πως θα δικαιολογήσει τα λεφτά που θα βαλεις μέσα?..τα εχεις επίσημα φορολογημενα τα λεφτά απο δωρεά κληρονομιά τυχερά παίγνια..κλπ. Που πας να μπλεξεις παιδι μου.....θα βρεθείς χρεωμένος χωρίς να το πάρεις χαμπαρι και ας λένε οτι θέλουν για κοντρολς. 1
Asevastos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, tsioulak είπε Λογαριασμο σε τραπεζα της Ελλαδος ή της Ιταλιας θελεις να ανοιξεις; Ε στο επίσημο site μιας τράπεζας κάτι τέτοια δικαιολογητικά ζητάει. Θα ρωτήσω βέβαια και από κοντά τι θέλουν. ELTASSOS trolling or not?
kallair Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Ωραία και σου άνοιξαν λογσμο ...πως θα δικαιολογήσει τα λεφτά που θα βαλεις μέσα?..τα εχεις επίσημα φορολογημενα τα λεφτά απο δωρεά κληρονομιά τυχερά παίγνια..κλπ. Που πας να μπλεξεις παιδι μου.....θα βρεθείς χρεωμένος χωρίς να το πάρεις χαμπαρι και ας λένε οτι θέλουν για κοντρολς. κοινος λογαριασμος με τους γονεις κ δεν εχει προβλημα.
ELTASSOS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, kallair είπε κοινος λογαριασμος με τους γονεις κ δεν εχει προβλημα. Σωστο αυτό αρκεί οι γονεις να δικαιολογούν το ποσο.
Asevastos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά για τα 3-4 κατοσταρικα που μπορεί να βάλω θα βρω το μπελά μου; Αν είναι έτσι καλύτερα να τα έχω όλα πάνω μου. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Asevastos
ELTASSOS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Asevastos είπε Ε στο επίσημο site μιας τράπεζας κάτι τέτοια δικαιολογητικά ζητάει. Θα ρωτήσω βέβαια και από κοντά τι θέλουν. ELTASSOS trolling or not? Παρεξηγήσεις το μήνυμα μου, επειδή μάλλον δεν σου άρεσε το σκηνικό αλλά έτσι είναι. Καλά να περάσεις 2 λεπτά πριν, Asevastos είπε Καλά για τα 3-4 κατοσταρικα που μπορεί να βάλω θα βρω το μπελά μου; Αν είναι έτσι καλύτερα να τα έχω όλα πάνω μου. Α στο καλό σου νόμιζα οτι μιλαγες για χρήματα να μείνεις να ζήσεις να σπουδάσεις πχ κανα 15000 ευρω....για αυτό το ποσο 300 400 κανένας δεν θα ασχοληθει. Προχωρά.
markoliaz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 απο συνολικα ετησια 1500ευρω και πανω θα υπαρχει θεμα...δυστηχως...γιατι θα σε ρωτησουν στην τραπεζα που βρηκες τα λεφτα...εχει παραγινει το κακο πλεον με τις τραπεζες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα