Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
36 minutes ago, DrLo said:

Για ποιό λόγο να σου κάνει refund το paypal ?

Ποιά υποχρέωση του δεν εκλπήρωσε ο πωλητής?

Το PayPal κάνει refund αν ένα προϊόν δεν φτάσει στα χέρια του αγοραστή, τουλάχιστον έτσι ξέρω από το ebay.

Εάν δεν παραλάβεις το δέμα, τότε το προϊόν δεν φτάνει στα χέρια σου, γυρνάει πίσω στον αποστολέα και το PayPal σου κάνει refund.

• Thanks 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το PayPal κάνει refund αν ένα προϊόν δεν φτάσει στα χέρια του αγοραστή, τουλάχιστον έτσι ξέρω από το ebay.

Εάν δεν παραλάβεις το δέμα, τότε το προϊόν δεν φτάνει στα χέρια σου, γυρνάει πίσω στον αποστολέα και το PayPal σου κάνει refund.

Δηλαδή αν εσύ αρνηθείς να παραλάβεις ένα πακέτο γιατί το PayPal να σου κάνει refund. Ποιός θα χρεωθεί τα έξοδα αποστολής;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δε διαφωνούμε σε κάτι.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση έφτασε.

Αν περίμενε στο τελωνείο θα ήταν ο αγοραστής που δε θα το έπερνε από επιλογή του.

Δε θα μπορούσε να υπάρχει ίσως επισημότερη απόδειξη ότι το δέμα σου είναι έτοιμο να το παραλάβεις από το να είναι καταγεγραμμένο σε τελωνείο.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, karaLRS είπε

Καλά έτσι πέσε στο PayPal όταν ζητάς refund. Δυστυχώς για 3€ υπάρχουν τραγικές συμπεριφορές. Χειρότερο από την φτώχεια τών 3€ είναι η φτώχεια του πνεύματος

δημοσιος υπαλληλος τυπε ?

Δημοσ.

Σχετικα με καταγγελίες για τελωνείο, εμένα που με χρέωσε το τελωνείο 2.100 ευρώ για να κάνω ελληνικές πινακίδες σε αμάξι ήδη δικο μου απο το 2003,απο Γερμανία,χώρα Ε.Ε.

που να την κάνω την καταγγελία;Αυτό το καθαρό κλέψιμο του ελληνικού κράτους.

Πουθενά προφανώς, σε κλέβει και αν σου αρέσει.

Οποτε μην περιμένει ο _TS να οδηγήσει κάπου η καταγγελία όταν μπλεκεις με ελληνικό δημόσιο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jmmys είπε

Σχετικα με καταγγελίες για τελωνείο, εμένα που με χρέωσε το τελωνείο 2.100 ευρώ για να κάνω ελληνικές πινακίδες σε αμάξι ήδη δικο μου απο το 2003,απο Γερμανία,χώρα Ε.Ε.

που να την κάνω την καταγγελία;Αυτό το καθαρό κλέψιμο του ελληνικού κράτους.

Πουθενά προφανώς, σε κλέβει και αν σου αρέσει.

Οποτε μην περιμένει ο _TS να οδηγήσει κάπου η καταγγελία όταν μπλεκεις με ελληνικό δημόσιο.

Τι σχεση εχει το τελος ταξινομισης με τον εκτελωνισμο προιοντων εκτος ΕΕ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατα 99.9% δεν υπαρχουν αποθηκευτικα τελη στα ελτα...αλλα μονο στα κουριερ. Το πρασσινο αυτοκολλητο-ελευθερο

Τελος ο εκτελωνιστης ειναι ο ιδιωτης μεσαζοντας μεταξυ τελωνειακου(δημοσιος υπαλληλος που επιβαλλει τον φορο βαση εμπειριας ;) )και ιδιωτη που προσπαθει να "μαγειρεψει" μικροτερο φορο πατωντας στα παραθυρακια που υπαρχουν.. οταν ειναι να φερεις ακριβα εξαρτηματα ,αυτοκινητα κτλ τον χρησιμοποιεις για να εχεις μειωση στην φορολογηση τους

3ευρω ειπαμε ξεκαθαρα ειναι "Τέλος παρουσίασης στο Τελωνείο για χαρακτηρισμό τελωνειακώς ελεύθερων" 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kage είπε

Τελος ο εκτελωνιστης ειναι ο ιδιωτης μεσαζοντας μεταξυ τελωνειακου(δημοσιος υπαλληλος που επιβαλλει τον φορο βαση εμπειριας ;) )και ιδιωτη που προσπαθει να "μαγειρεψει" μικροτερο φορο πατωντας στα παραθυρακια που υπαρχουν.. οταν ειναι να φερεις ακριβα εξαρτηματα ,αυτοκινητα κτλ τον χρησιμοποιεις για να εχεις μειωση στην φορολογηση τους

αφου τον εκτελωνιστη θα τον πληρωσεις για να κανει τον μεσαζοντα... τελικα οτι γλιτωσεις θα τα δωσεις σε αυτον..διοτι και αυτοι χρεωνουν αναλογως.

Δημοσ.

Επειδη θα το κυνηγησω οσο δεν παει για λογους αρχης οπως προειπα, εχουμε εξελιξεις: Σημερα μου απαντησαν με επισημη απαντηση απο τα τελωνεια, στην οποια "πετουν" το μπαλακι στα ελτα απο οσο δειχνουν τα πραγματα. Το κειμενο παρακατω προωθηθηκε ΚΑΙ στα ΕΛΤΑ, που με τη σειρα τους μου απαντησαν - για πρωτη φορα ενυπογραφα- πως το μειλ μου διαβαστηκε, διαβιβαστηκε και θα γινει ελεγχος για να διαπιστωθει τι συνεβη. Για να δουμε..

Καλημέρα σας.

Στην πορεία του δέματος σας (************) φαίνεται ότι δεν έγινε εισαγωγή στο Τελωνείο, ούτε ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο ήταν προς εκτελωνισμό (Γ.Ε.Τ.Α.), συνεπώς δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία για να σας βοηθήσουμε στο θέμα σας. Το αίτημά σας δεν αφορά τις αρμοδιότητες που άπτονται του τμήματος εκτελωνισμού των ΕΛΤΑ, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών των ΕΛΤΑ [Τηλέφωνα επικοινωνίας: 800 11 82 000, 210 33 53 100, 210 33 53 777 (Δευ - Παρ, 08:00 - 20:00), email: [email protected]]. Σας ευχαριστούμε.

Απο κατω ειχαν τραβηξει σκρινσοτ απο την πορεια του δεματος μου (εχοντας βαλει των κωδικο στην μηχανη αναζητησης τους) που καταδεικνυει πως οντως το δεμα ξεκινησε απο Τσεχια και εφτασε Ελλαδα, χωρις ...Κινες στη μεση. Αυτο δλδ που τους ειχα στειλει και γω στο αρχικο μου μειλ. Στην ουσια μου το επιβεβεαιωσαν. 

Δειχνει σαν τα ΕΛΤΑ να χρεωσαν το ποσο  και υστερα να προσπαθησαν να τα ριξουν στους τελωνειακους. Αλλα δεν θελω να συμπερασματολογησω και να αποδοσω ευθυνες πριν δω την απαντηση των ΕΛΤΑ. Μετα παντως την κοινοποιηση (CC) των μειλ που επιτηδες εκανα αναμεταξυ τους, φαινεται να ξυπνησαν εκατερωθεν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

και ασε τους τελωνεις και φαρισαιους να ψαχνονται :D

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Asmo είπε

Τι σχεση εχει το τελος ταξινομισης με τον εκτελωνισμο προιοντων εκτος ΕΕ;

Για εκτελωνισμο προιοντων όπως είναι τα αυτοκίνητα εντός Ε.Ε. μιλάω.

Γιατί να πληρώνει τελωνειο αμάξι που έρχεται απο χώρα Ε.Ε.;

Αν εγώ πάρω π.χ. ενα στερεοφωνικο,home cinema,smart TV και ένα κάρο αλλά ηλεκτρονικά αξίας πολλών χιλιάδων ευρω για το σπίτι από Γερμανία και τα φέρω Ελλάδα δεν θα πληρωσω ουτε ένα ευρώ τελωνείο.

Αν πάρω ενα αμάξι 2 χιλιάρικα και το φερω Ελλάδα θα δώσω άλλα 2 για τελωνείο, συν το οτι θα δίνω κάθε χρόνο λεφτά για τέλη, και ΦΠΑ για βενζινες κλπ.

Επιλεκτική ελευθερη διακίνηση προιοντων εντός Ε.Ε. από την ελληνική πλευρα.

Τα γράφω για να εξηγήσω στον TS οτι με ενα ληστρικό κράτος δύσκολα θα βρεις δίκαιοσυνη.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, opcorsa είπε

δημοσιος υπαλληλος τυπε ?

Ναι 3 χιλιάρικα κάθε 25 του μήνα. Δεν με νοιάζουν τα 3€

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Ναι 3 χιλιάρικα κάθε 25 του μήνα. Δεν με νοιάζουν τα 3€

εγω βγαζω παραπανω απο 3 αλλα τα 3ευρω δεν τα χαριζω σε κανεναν ψηλε μου..

και 10 λεπτα να ηταν παλι δεν θα τα χαριζα..ειναι θεμα αρχης..

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, jmmys είπε

Για εκτελωνισμο προιοντων όπως είναι τα αυτοκίνητα εντός Ε.Ε. μιλάω.

Γιατί να πληρώνει τελωνειο αμάξι που έρχεται απο χώρα Ε.Ε.;

Αν εγώ πάρω π.χ. ενα στερεοφωνικο,home cinema,smart TV και ένα κάρο αλλά ηλεκτρονικά αξίας πολλών χιλιάδων ευρω για το σπίτι από Γερμανία και τα φέρω Ελλάδα δεν θα πληρωσω ουτε ένα ευρώ τελωνείο.

Αν πάρω ενα αμάξι 2 χιλιάρικα και το φερω Ελλάδα θα δώσω άλλα 2 για τελωνείο, συν το οτι θα δίνω κάθε χρόνο λεφτά για τέλη, και ΦΠΑ για βενζινες κλπ.

Επιλεκτική ελευθερη διακίνηση προιοντων εντός Ε.Ε. από την ελληνική πλευρα.

Τα γράφω για να εξηγήσω στον TS οτι με ενα ληστρικό κράτος δύσκολα θα βρεις δίκαιοσυνη.

Δεν ξέρεις για ποιό πράγμα μιλάς.

• Moderators
Δημοσ.
40 minutes ago, hexenlord said:

Επειδη θα το κυνηγησω οσο δεν παει για λογους αρχης οπως προειπα, εχουμε εξελιξεις: Σημερα μου απαντησαν με επισημη απαντηση απο τα τελωνεια, στην οποια "πετουν" το μπαλακι στα ελτα απο οσο δειχνουν τα πραγματα. Το κειμενο παρακατω προωθηθηκε ΚΑΙ στα ΕΛΤΑ, που με τη σειρα τους μου απαντησαν - για πρωτη φορα ενυπογραφα- πως το μειλ μου διαβαστηκε, διαβιβαστηκε και θα γινει ελεγχος για να διαπιστωθει τι συνεβη. Για να δουμε..

Καλημέρα σας.

Στην πορεία του δέματος σας (************) φαίνεται ότι δεν έγινε εισαγωγή στο Τελωνείο, ούτε ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο ήταν προς εκτελωνισμό (Γ.Ε.Τ.Α.), συνεπώς δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία για να σας βοηθήσουμε στο θέμα σας. Το αίτημά σας δεν αφορά τις αρμοδιότητες που άπτονται του τμήματος εκτελωνισμού των ΕΛΤΑ, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών των ΕΛΤΑ [Τηλέφωνα επικοινωνίας: 800 11 82 000, 210 33 53 100, 210 33 53 777 (Δευ - Παρ, 08:00 - 20:00), email: [email protected]]. Σας ευχαριστούμε.

Απο κατω ειχαν τραβηξει σκρινσοτ απο την πορεια του δεματος μου (εχοντας βαλει των κωδικο στην μηχανη αναζητησης τους) που καταδεικνυει πως οντως το δεμα ξεκινησε απο Τσεχια και εφτασε Ελλαδα, χωρις ...Κινες στη μεση. Αυτο δλδ που τους ειχα στειλει και γω στο αρχικο μου μειλ. Στην ουσια μου το επιβεβεαιωσαν. 

Δειχνει σαν τα ΕΛΤΑ να χρεωσαν το ποσο  και υστερα να προσπαθησαν να τα ριξουν στους τελωνειακους. Αλλα δεν θελω να συμπερασματολογησω και να αποδοσω ευθυνες πριν δω την απαντηση των ΕΛΤΑ. Μετα παντως την κοινοποιηση (CC) των μειλ που επιτηδες εκανα αναμεταξυ τους, φαινεται να ξυπνησαν εκατερωθεν.

Απόδειξη για το 3ευρω έχεις; Τι γράφει επάνω; 

Δώσε μια το screenshot, κρύβοντας το tracking number. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...