Rebelos2018 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Παραγγελία στην πιο νεκρή περίοδο της χρονιάς. Σε τιμή χαμηλότερη από τον ανταγωνισμό, συμπεριλαμβανομένου του "χαρατσίου". Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Rebelos2018 1
benign Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Εχει μερικες φορες πραγματικες ευκαιριες το e-shop. Εγω προσωπικα,δεν εχω προβλημα,ξερω οτι για μερικες παραγγελιες μπορει να περιμενω και ειμαι προετοιμασμενος για αυτο. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από benign 3
gokuthelegend Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, benign είπε Εχει μερικες φορες πραγματικες ευκαιριες το e-shop. Εγω προσωπικα,δεν εχω προβλημα,ξερω οτι για μερικες παραγγελιες μπορει να περιμενω και ειμαι προτετοιμασμενος για αυτο. Ακριβώς. Εξαρτάται το κατά πόσο είσαι διαθέσιμος να περιμένεις και να το πληρώσεις φθηνά ή να το βρεις ετοιμοπαράδοτο αλλά και πιο ακριβό. Μένω επαρχία και ήθελα να αγοράσω κάρτα μνήμης για κινητό, 64GB. Είχε ετοιμοπαράδοτη ο Κωτσόβολος, το τοπικό μου κατάστημα, γύρω στα 11-12 ευρώ ετοιμοπαράδωτη και το e-shop την είχε γύρω στα 2-3 ευρώ αλλά θα ερχόταν σε 2 εβδομάδες. Ο καθένας επιλέγει και παίρνει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα