Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείτε να μου πείτε πως λειτουργούν; Είχα ειδοποίηση από την ups σήμερα. Τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε ότι η πάω από το Κορωπί να το πάρω το δέμα η να περιμένω θα περάσουν άλλες 2 φορές δεύτερα και τρίτη .ναι τους λέω αλλά μετά τις 2 γιατί τα πρωινα δουλεύω . Α δε μπορούμε να το ελέγξουμε αυτό δεν έχουμε επικοινωνία με τους υπαλλήλους που κάνουν τις διανομες... (Είναι αυτο δυνατόν;). Ναι τους λέω και αν τις επόμενες δύο φορές έρθει ο διανομέας πριν τις 2 τι θα γινει ,δεν θα πάρω το δεμα μου;

Απέκλεισα και την επιλογή να το αφήσουν κάπου αλλού το δέμα αφού δεν ξέρω κανέναν στη γειτονιά οπως επίσης και τη φοβερή επιλογή που μου έδωσαν να το αφήσουν στο περίπτερο.

Τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση; Άκου εκεί δεν επικοινωνούν με τους υπαλλήλους τους.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Μπορείτε να μου πείτε πως λειτουργούν; Είχα ειδοποίηση από την ups σήμερα. Τους πήρα τηλέφωνο και μου λένε ότι η πάω από το Κορωπί να το πάρω το δέμα η να περιμένω θα περάσουν άλλες 2 φορές δεύτερα και τρίτη .ναι τους λέω αλλά μετά τις 2 γιατί τα πρωινα δουλεύω . Α δε μπορούμε να το ελέγξουμε αυτό δεν έχουμε επικοινωνία με τους υπαλλήλους που κάνουν τις διανομες... (Είναι αυτο δυνατόν;). Ναι τους λέω και αν τις επόμενες δύο φορές έρθει ο διανομέας πριν τις 2 τι θα γινει ,δεν θα πάρω το δεμα μου;

Απέκλεισα και την επιλογή να το αφήσουν κάπου αλλού το δέμα αφού δεν ξέρω κανέναν στη γειτονιά οπως επίσης και τη φοβερή επιλογή που μου έδωσαν να το αφήσουν στο περίπτερο.

Τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση; Άκου εκεί δεν επικοινωνούν με τους υπαλλήλους τους.

Το ενδεχόμενο να περάσουν από τη δουλειά σου?

Τουλάχιστον μία φορά το έχω ζητήσει από κούριερ και το δέχθηκαν.

Η συγκεκριμένη εταιρία έχει μόνο στο Κορωπί γραφείο?

Δεν έχουν κάποιο που να είναι κοντά στο σπίτι σου ή στη δουλειά σου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως θυμάμαι ότι στην acs τους είχα πάρει και τους είπα να το φέρουν απόγευμα  και το έκαναν. Άσε που η acs έχει παντού παραρτήματα ενώ η ups μονο στο Κορωπί. Στο ΚΟΡΩΠΙ 

Δουλεύω σε σχολείο οπότε και να έρθει θα είναι λίγο δύσκολο να παρατήσω το τμήμα και να βγαίνω έξω να παραλάβω δέμα. Επίσης από εκεί σχολαω 2 παρά . Που ξέρω πάλι ότι δεν θα περάσουν μετά τις 2 από εκεί; 

Δεν τους πιάνεις με τίποτα .

Επεξ/σία από μπιπ μπιπ
Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να βάζεις παραλήπτη έναν συγγενή / φίλο που ξέρεις π.χ. ότι είτε είναι σπίτι είτε δουλεύει π.χ. 9-5, το έχεις σκεφτεί ; 

Δημοσ.

Ναι αυτό μου είπε κι αυτή. Το να μην γνωρίζω κανέναν στην πόλη το έχεις σκεφτεί;

Νευριασε κιόλας αυτη όταν μου είπε ότι πέρασαν το πρωί να το αφήσουν αλλά έλειπα. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Να πας εσύ από το Κορωπί ίσως?

Να ζητήσεις υπηρεσία παράδοσης συγκεκριμένης ώρας (πχ 14:00 - 16:00), πληρώνοντας την ανάλογη έξτρα χρέωση?

Πάντως η απαίτηση ο διανομέας να αλλάξει το δρομολόγιο του έτσι ώστε να εξυπηρετήσει εσένα, είναι παράλογη.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Ναι αυτό μου είπε κι αυτή. Το να μην γνωρίζω κανέναν στην πόλη το έχεις σκεφτεί;

Νευριασε κιόλας αυτη όταν μου είπε ότι πέρασαν το πρωί να το αφήσουν αλλά έλειπα. 

Το έχω σκεφτεί, όμως δεν έχεις έναν συνάδελφο π.χ. να σου κάνει μια εξυπηρέτηση ; 

Anyway, αν δε μπορείς, μην παραγγέλνεις 

Διάλεγε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι / δουλειά και παραλαμβάνεις επιτόπου 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Πάντως θυμάμαι ότι στην acs τους είχα πάρει και τους είπα να το φέρουν απόγευμα  και το έκαναν. Άσε που η acs έχει παντού παραρτήματα ενώ η ups μονο στο Κορωπί. Στο ΚΟΡΩΠΙ 

Δουλεύω σε σχολείο οπότε και να έρθει θα είναι λίγο δύσκολο να παρατήσω το τμήμα και να βγαίνω έξω να παραλάβω δέμα. Επίσης από εκεί σχολαω 2 παρά . Που ξέρω πάλι ότι δεν θα περάσουν μετά τις 2 από εκεί; 

Δεν τους πιάνεις με τίποτα .

καμια δε κλεινει 'ραντεβου' χωρις εξτρα χρεωση, καθε βδομαδα εχω 6-7 δεματα και αμαζον (ups) και ελτα κουριερ, και γενικη, και acs και αλλες μικροτερες. Αν εισαι κοντα στη βαση μπορει να εξυπηρετησει γυριζοντας πισω αλλα αυτο ισχυει σε λιγους, κατα κανονα ολες εχουν 'δρομολογια' που λενε εξυπηρετω την περιοχη α μετα τη β μετα τη γ μετα τη δ μετα επιστρεφω στη βαση. Δε ξεκινανε παω θρακομακεδονες, μετα γλυφαδα, μετα ιλιον, μετα βουλιαγμενη, μετα κηφισια γιατι θελει παραδοση πριν τις 4, μετα κολωνακι, μετα πεντελη, βγαζουν ενα δρομολογιο που εχει λογικη.

Η βρες ενα γειτονα (ευκαιρια να τους γνωρισεις κι ολας) να σε εξυπηρετησει, η πηγαινε κορωπι, η ρωτησε αν μπορουν να σου δωσουν ορισμενη ωρα με χρεωση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, μπιπ μπιπ said:

Kακώς η υπαλληλος μπηκε σε τοσες λεπτομερειες γιατι ιδου τα αποτελεσματα. Θα μπορουσε να σε παραπεμψει απλως στους ορους της υπηρεσιας οπως αυτοι περιγραφονται στο site τους αντι να προσπαθει να εξηγησει το αυτονοητο. Οι οποιοι γραφουν:

" Στο όχημα προς παράδοση: Η αποστολή έχει φτάσει στην τοπική εγκατάσταση της UPS που είναι υπεύθυνη για την παράδοση και έχει δοθεί σε έναν οδηγό της UPS. Με την εξαίρεση των αεροπορικών παραδόσεων προκαθορισμένου χρόνου, γενικά τα δέματα παραδίδονται οποιαδήποτε στιγμή ανάμεσα στις 9 π.μ. και τις 7 μ.μ. (και μερικές φορές αργότερα) σε κατοικίες ή μέχρι το τέλος της εργάσιμης ημέρας για επαγγελματικές διευθύνσεις. Η UPS δεν μπορεί να προγραμματίσει συγκεκριμένη ώρα παράδοσης μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο. Θα γίνουν μέχρι τρεις προσπάθειες παράδοσης, εκτός από Σαββατοκύριακα και αργίες.

Επισης θα μπορουσε να σε ειχε παραπεμψει σε υπηρεσιες με εξτρα χρεωση (πχ παραδοση Σαββατο - 58 ευρω), αντι να προσπαθει να βρει μια μεση & δωρεαν λυση (πχ περιπτερο) απο τη στιγμη που: α) αρνεισαι να παραλαβεις απο το Κορωπι τις ωρες που σε βολευουν, β) αρνεισαι να παραλαβεις στο χωρο εργασιας σου γ) αρνεισαι να αναθεσεις την παραδοση σε καποιον γειτονα ή συγγενη. Θα απεφευγε τουλαχιστον τον σαρκασμο/εκνευρισμο ενω προσπαθουσε να βοηθησει.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν την διάλεξα εγώ την εταιρεία. Δέμα από ebay είναι. Και το βρίσκω λογικό αν δεν με βρίσκουν στο σπίτι να το παραλάβω εγώ.τοσα χρόνια αυτό έκανα. Αλλά ρε φίλε τι ανοίγεις τέτοια εταιρεία στο Κορωπί που δεν εξυπηρετεί κανέναν; Όλες οι μεγάλες εταιρείες έχουν παραρτήματα στο κέντρο. Πέρα του ότι πληρωσα μεταφορικά θα πρέπει να μπω και σε μεταφορικά έξοδα τώρα για να το παραλάβω η ιδια..

Δεν αρνήθηκα να παραλάβω από κορωπι απλά προσπαθησα να βρω μια άλλη λύση. 

Επίσης ,58 ευρώ;;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, μπιπ μπιπ είπε

Το να μην είναι υποχρεωμένος να σε εξυπηρετήσει κάποιον που δε μπορεί να βγει από μια αίθουσα για 2 λεπτά, δεν εμπιστεύεται κανέναν άλλο συνάδελφό του να παραλαβει, δεν ξέρει κανέναν από τα 4.000.000 κατοίκους μιας πόλης, το έχεις σκεφτεί?

Η υπηρεσία που έχεις αγοράσει (ή ο αποστολέας) δεν παραδίδει με ραντεβού.

Χάρη σου κάνει.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, μπιπ μπιπ said:

Δεν την διάλεξα εγώ την εταιρεία. Δέμα από ebay είναι. Και το βρίσκω λογικό αν δεν με βρίσκουν στο σπίτι να το παραλάβω εγώ.τοσα χρόνια αυτό έκανα. Αλλά ρε φίλε τι ανοίγεις τέτοια εταιρεία στο Κορωπί που δεν εξυπηρετεί κανέναν; Όλες οι μεγάλες εταιρείες έχουν παραρτήματα στο κέντρο. Πέρα του ότι πληρωσα μεταφορικά θα πρέπει να μπω και σε μεταφορικά έξοδα τώρα για να το παραλάβω η ιδια..

Δεν αρνήθηκα να παραλάβω από κορωπι απλά προσπαθησα να βρω μια άλλη λύση. 

Επίσης ,58 ευρώ;;;;

Εσυ διαλεξες την εταιρεια απο τη στιγμη που διαλεξες πωλητη που εξυπηρετει με τη συγκεκριμενη μεταφορικη και πληρωσες shipping fees για αυτην ! Καταλαβαινω οτι μπορει να μην το γνωριζες, αλλα πρακτικα η επιλογη μεταφορικης ειναι στη διακριτικη ευχερεια του αγοραστη, κι αν ο πωλητης δε συμφωνει τοτε απλως δεν προχωρα το deal. Αυτο που θελω να εξηγησω, ειναι πως δεν αποτελει δικαιολογια, καθως η μεταφορικη ειναι μερος της αγορας σου.

Ναι η παραδοση Σαββατο (non business day) ειναι εξτρα 58 ευρω και αφορα συγκεκριμενα δεματα, μπορει δηλαδη να μην εχεις καν τετοιο option.

Το οτι πληρωσες μεταφορικα και θα πρεπει να μπεις σε εξοδα για να παραλαβεις εσυ, δεν ειναι ευθυνη της εταιρειας. Η εταιρεια ηρθε στη διευθυνση που εδωσες μια φορα και θα ερθει αλλες δυο σε οποιες διευθυνσεις επιθυμεις εσυ. Το οτι εσυ δεν εχεις δυνατοτητα να παραλαβεις σε καμια απο τις διευθυνσεις που δινεις τις περισσοτερες απο τις ωρες που η εταιρεια κανει διανομη, δεν γινεται να ειναι φταιξιμο της εταιρειας.

Εγω θα κανω μια αλλη ερωτηση. Στο χωρο που δουλευεις, εφ'οσον ουτε εκει μπορεις να παραλαβεις, δεν υπαρχει καποιος συναδελφος (πχ γραμματεια) να του πεις εκεινη την ημερα να βγει μεχρι εξω να παρει το δεμα σου; Η καθαριστρια πχ που ξερω οτι καθονται και ως αργα στο σχολειο.

Επεξ/σία από YourTrueLegend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...