inangelsheart Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, billdanos είπε Και γιατί ο χώρος ενός γραφείου είναι κάτι που πρέπει να σε ενοχλεί? Διαφέρει σε κάτι το τεράστιο μήλο από το τεράστιο Dell ή HP στο πίσω μέρος των οθονών? Να ξαναβάλω το video με τις Αθηναϊκές πινακίδες και τους ΑΜΑΝ? δεν υπάρχεις εσύ λέμε respect χαχαχαχχαχα 1
Jiakometi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως έχει γραφεί και παραπάνω, μην νομίζετε ότι με το που αγοράζει κάποιος iMacPro, η Apple στέλνει security έξω από το σπίτι του για να μην πάει τον υπολογιστή του όπου θέλει. ??? Εγώ ειδικά ενθαρύνω τους κατόχους να το πάνε στο μαγαζί της γειτονιάς τους, ΑΝ μπορεί να το φτιάξει. Φοβάμαι ότι αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι ένα thread .....πολύ λυπημένο. Πάντως βλέπω πολύ ανησυχία με το service ...Μετά από καμιά εικοσαριά συσκευές, (υπολογιστές και τηλέφωνα) δεν μου έχει συμβεί ποτέ ΤΙΠΟΤΑ. 12/13 χρόνια χωρίς επίσκεψη σε service. Η τελευταία φορά ήταν στην ανεκδιήγητη RAINBOW με ένα powerbook Κατά τα άλλα όλα καλά. Θεωρώ ότι πρέπει να χαλαρώσουμε.... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από Jiakometi
jp77s Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Όπως έχει γραφεί και παραπάνω, μην νομίζετε ότι με το που αγοράζει κάποιος iMacPro, η Apple στέλνει security έξω από το σπίτι του για να μην πάει τον υπολογιστή του όπου θέλει. ??? Εγώ ειδικά ενθαρύνω τους κατόχους να το πάνε στο μαγαζί της γειτονιάς τους, ΑΝ μπορεί να το φτιάξει. Φοβάμαι ότι αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι ένα thread .....πολύ λυπημένο. Πάντως βλέπω πολύ ανησυχία με το service ...Μετά από καμιά εικοσαριά συσκευές, (υπολογιστές και τηλέφωνα) δεν μου έχει συμβεί ποτέ ΤΙΠΟΤΑ. 12/13 χρόνια χωρίς επίσκεψη σε service. Η τελευταία φορά ήταν στην ανεκδιήγητη RAINBOW με ένα powerbook Κατά τα άλλα όλα καλά. Θεωρώ ότι πρέπει να χαλαρώσουμε.... Οι περισσότεροι ωστόσο που κράζουν την apple ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ THREAD, δεν προσπαθούν να αποδείξουν οτι τα προϊόντα της είναι σάπια. Ούτε να πείσουν οτι το service της γειτονιάς ειναι καλύτερο από κάποιο επίσημο service. Κατακρίνουν τη βούληση της Apple να σου στερήσει το δικαίωμα να επιλέξεις που θα επισκευάσεις την συσκευή ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ (άσχετα με το ρίσκο που αναλαμβάνεις). Η βούληση ειναι κατακριτέα. Πόσο μάλλον όταν σου το ξεφουρνιζουν κάποια χρόνια αφότου έχεις προβεί σε αγορά. 1 1
Jiakometi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, jp77s είπε Οι περισσότεροι ωστόσο που κράζουν την apple ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ THREAD, δεν προσπαθούν να αποδείξουν οτι τα προϊόντα της είναι σάπια. Ούτε να πείσουν οτι το service της γειτονιάς ειναι καλύτερο από κάποιο επίσημο service. Κατακρίνουν τη βούληση της Apple να σου στερήσει το δικαίωμα να επιλέξεις που θα επισκευάσεις την συσκευή ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ (άσχετα με το ρίσκο που αναλαμβάνεις). Η βούληση ειναι κατακριτέα. Πόσο μάλλον όταν σου το ξεφουρνιζουν κάποια χρόνια αφότου έχεις προβεί σε αγορά. Στον αντίποδα η FORD αρχικά δέχτηκε δηλώσεις ενδιαφέροντος (και μερικές προκαταβολές) για 6.500 κομάτια του FORD GT. Μετά αποφάσισε ότι θα κατασκευάσει μόνο 1.000 αφήνοντας απ έξω τους υπόλοιπους 5.500... Μετά ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την πώληση του οχήματος για δύο χρόνια από την αγορά του (προφανώς για να αποθαρύνει τους "επενδυτές" ). Γιατί ?? Γιατί έτσι αποφάσισε....... Αν σε κάποιον δεν κάνει, δεν αγοράζει και πάει παρακάτω. That simple. 2
jp77s Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Στον αντίποδα η FORD αρχικά δέχτηκε δηλώσεις ενδιαφέροντος (και μερικές προκαταβολές) για 6.500 κομάτια του FORD GT. Μετά αποφάσισε ότι θα κατασκευάσει μόνο 1.000 αφήνοντας απ έξω τους υπόλοιπους 5.500... Μετά ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την πώληση του οχήματος για δύο χρόνια από την αγορά του (προφανώς για να αποθαρύνει τους "επενδυτές" ). Γιατί ?? Γιατί έτσι αποφάσισε....... Αν σε κάποιον δεν κάνει, δεν αγοράζει και πάει παρακάτω. That simple. Δεν ξέρω τι έκανε η ford. Αν είναι οπως τα λες, προφανώς και δεν θα της πούμε συγχαρητήρια. Το αν σε καποιον δεν κάνει, δεν το παίρνει, δεν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Άλλο να σου πουν από την αρχή "αν χαλάσει, μόνο εμείς του βάζουμε χέρι" κι άλλο να τα σκάσεις και μετά από κάποιο καιρό να σου λένε "Μόλις αποφασίσαμε οτι αν χαλάσει, μόνο εμείς θα στο φτιάξουμε, αλλιώς..." Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2018 από jp77s 1
geostratis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Τελικά εγώ ευχαριστώ την Apple, γιατί με κάτι τέτοιες m@k@kies μπορούμε κι εμείς που δεν μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια, να αγοράζουμε ωραιότατα μεταχειρισμένα μηχανήματα σε χαμηλές τιμές. Η και "χαλασμένα" και να πειραματιζόμαστε να τα φτιάξουμε. Οπως παλιά (εποχή "Rainbow" για όσους θυμούνται) πήρα για ψίχουλα ένα δυνατό Apple Desktop, που το επίσημο service (ναι αυτό που σε κοιτάνε από πάνω και σε κατσαδιάζουν σαν ανήξερο αμα πείς τίποτα) το είχε διαγνώσει με "καμμένη μητρική". Του έβαλα ένα τροφοδοτικό απο PC, του έκανα ένα απλό reset, και απόλαυσα μήλο με την ψυχή μου ... Αν δεν ήταν αυτή η χρήσιμη νοοτροπία της πανάκριβης επισκευής - και κατά συνέπεια της απαξίωσης των παλιών μηχανημάτων - από την Apple, ακόμη πιάτσα θα'κανα για να το ξεπληρώσω... 1
mpentenis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, geostratis είπε Τελικά εγώ ευχαριστώ την Apple, γιατί με κάτι τέτοιες [email protected]@kies μπορούμε κι εμείς που δεν μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια, να αγοράζουμε ωραιότατα μεταχειρισμένα μηχανήματα σε χαμηλές τιμές. Η και "χαλασμένα" και να πειραματιζόμαστε να τα φτιάξουμε. Οπως παλιά (εποχή "Rainbow" για όσους θυμούνται) πήρα για ψίχουλα ένα δυνατό Apple Desktop, που το επίσημο service (ναι αυτό που σε κοιτάνε από πάνω και σε κατσαδιάζουν σαν ανήξερο αμα πείς τίποτα) το είχε διαγνώσει με "καμμένη μητρική". Του έβαλα ένα τροφοδοτικό απο PC, του έκανα ένα απλό reset, και απόλαυσα μήλο με την ψυχή μου ... Αν δεν ήταν αυτή η χρήσιμη νοοτροπία της πανάκριβης επισκευής - και κατά συνέπεια της απαξίωσης των παλιών μηχανημάτων - από την Apple, ακόμη πιάτσα θα'κανα για να το ξεπληρώσω... Συμφωνώ μαζί σου, για άλλη εταιρία! CCR1009 απο 550 μονο 155, προλαβετε! παντα τετοια, να τα παίρνεις σαν ζεστό ψωμάκι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα