Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δεν μιλαμε για μαζικα γραμματα αλλα για sms με κωδικο στο κινητο σου ή κωδικο στο email σου για να κανεις ενεργοποιηση των προσφορων. Επισης βλεπω πολλες οικογενειες να κανουν ψωνια μονο με χρηματικα κουπονια!! Οσο παραξενο και αν ακουγεται.
vanni Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 μάλιστα και όλες αυτές τις πληροφορίες τις έχουν παρά την θέληση σου και δεν τα έχεις δώσει εσύ, εγώ πάλι που δίνει παντού όλα μου τα στοιχεία δεν μου έρχονται ούτε sms ούτε τίποτα και πάλι μιλάμε για μαζικά sms και email, αν δεν ξέρεις τι σημαίνει προσωπικό τότε να στο κάνω πιο λιανά είναι αυτό που ξεκινάει με το όνομα σου και απευθύνεται αποκλειστικά σε εσένα . Χρηματικά κουπόνια αν λες τα ticket αυτά είναι από μεγάλες εταιρείες που δίνονται στο προσωπικό σε μορφή bonus δεν είναι κάτι καινούργιο υπάρχει μια 10ετία τώρα.
filipN Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, vanni είπε παιδιά μην βλέπετε πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας καίνε εγκεφαλικά κύτταρα, σε ποια χώρα νομίζετε ότι ζείτε και νομίζετε ότι παρακολουθείστε 24 ώρες το 24ωρο και όλες σας οι κινήσεις καταγράφονται και ποιος χέστηκε συγνώμη για την έκφραση σε ποια στάση ανέβηκα η κατέβηκα. Καλύτερα να βλέπεις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, παρά να ζεις σε έναν δικό σου κόσμο,άσχετο με τον πραγματικό, και τα τεκταινόμενα σε αυτόν. Επίσης είναι άσκοπη σπατάλη χρόνου, το να προσπαθείς να αποδείξεις το αντίθετο από αυτό που υποστήριξαν και απέδειξαν πριν πολλές δεκαετίες κοινωνιολόγοι με τεράστιο έργο, όπως ο Μαξ Βέμπερ. Που εἰρήσθω ἐν παρόδῳ αν και ήταν πολιτικά συντηρητικός, μιλούσε προς το τέλος της ζωής του για ένα σιδερένιο κλουβί που περιβάλλει,όλο και περισσότερο, τις ανθρώπινες δραστηριότητες. 1
vanni Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, filipN είπε Καλύτερα να βλέπεις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, παρά να ζεις σε έναν δικό σου κόσμο,άσχετο με τον πραγματικό, και τα τεκταινόμενα σε αυτόν. Επίσης είναι άσκοπη σπατάλη χρόνου, το να προσπαθείς να αποδείξεις το αντίθετο από αυτό που υποστήριξαν και απέδειξαν πριν πολλές δεκαετίες κοινωνιολόγοι με τεράστιο έργο, όπως ο Μαξ Βέμπερ. Που εἰρήσθω ἐν παρόδῳ αν και ήταν πολιτικά συντηρητικός, μιλούσε προς το τέλος της ζωής του για ένα σιδερένιο κλουβί που περιβάλλει,όλο και περισσότερο, τις ανθρώπινες δραστηριότητες. παραθέσεις με απαντήσεις ψαγμένες στο google δεν απαντάνε στην ερώτηση ποιος ο σκοπός; Εγώ λοιπόν που ζω στην δικό μου κόσμο και θέλω να ζήσω στον δικό σας τον ψαγμένο για πες μου τον αληθινό και πραγματικό λόγο που ο ΟΑΣΑ θέλει να καταγράψει τον ΑΜΚΑ σου δηλαδή τον μοναδικό αριθμό που σου έδωσε και κατέγραψε μια δημόσια υπηρεσία και στον ζητάει μια άλλη δημόσια υπηρεσία;
defacer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2018 11 hours ago, Dinos_12345 said: Ένας κωδικός παραστατικού, μόνο αυτό θα είναι εκεί. Βλέπουν τον τάδε κωδικό, να κάνει διαδρομές. Αν ο κωδικός δεν συνοδεύεται από όνομα ή κάτι άλλο, δεν έχουν πληροφορία για το ποιος έχει αυτόν τον κωδικό. Ποιο ακριβώς είναι το σενάριο που κάποιος θα ενδιαφέρεται να σε κατασκοπεύσει και θα έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία και στον κωδικό από το πάσο, αλλά δε θα μπορεί να βρει το όνομά σου και όλα τα υπόλοιπα; Θα αναπτύξουμε ηλεκτρονικό σύστημα μέσα από το οποίο ο κάθε φορέας θα επικοινωνεί με τον ΟΑΣΑ (με ότι αυτό συνεπάγεται) και θα στέλνει updates με τους ισχύοντες κωδικούς, που είναι ένα άλφα κόστος έτσι, προκειμένου να πετύχουμε τι ακριβώς; Θα πρέπει να είναι χειροπιαστό. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις