Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Όλα αυτά τα game streaming services θα έχουν κάποιο νόημα όταν το μέσο σπίτι έχει 50Mbps download. Σε μερικά χρόνια δηλαδή εδώ.

Lossless 4K/144 με 50mbps; Με την καμία. :P

• Sad 1
Δημοσ.

Όταν βγαίνω από το σπίτι και κλείνω το Xbox . Θα μπορώ να έχω το tablet/κινητο  μου μαζί  και να συνεχίζω το Xbox game μου από κάπου αλλού. 

Απλά τέλειο

Θα παίζω κανονικά παιχνίδια  χωρίς να ξοδέψω λεφτα σε  κάποια άλλη handheld console. Και όταν λέω κανονικά εννοώ Halo etc. Το κανονικό halo. Όχι όπως όταν αγόραζες PSP σου έβγαζε τίτλους με το τελευταίο call of duty και ήταν σαν mobile έκδοση με το 1/3 της κανονικής ιστορίας. 

Επίσης αυτό θα βοηθήσει πολύ τους indie developers γτ σε αρκετές χώρες στην αρχή θα υπάρχει θέμα με το ίντερνετ (όπως εδώ) αλλά υπάρχουν αρκετά arcades που δε θα σε νοιάζει ιδιαίτερα, τύπου card games, puzzles, Zuma κλπ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, amveria είπε

Καλό μεσημέρι σε όλες και όλους,

Πρέπει όλοι μαζί να αναφωνήσουμε (Welcome back "Insert coin to continue" era)....

Γιατί αν κάποιος προσπαθήσει να δει το επόμενο βήμα μετά από αυτό, είναι σχεδόν αδύνατο να μην συμφωνήσει.

Καλή δύναμη.

Μικρός έδινα 50 λεπτά και έπαιζα ένα μισάωρο, τωρα δηλαδη που πληρωνουμε 70 ευρω για παιχνιδια στις κονσολες που κατα μέσο όρο κρατάνε 10-20 ώρες είναι καλυτερα? Τα ίδια είναι, και δεν είναι κακό.

Δημοσ.

Καλό είναι θεωρητικά ίσως γλυτώσουμε και απο τα βάσανα των Windows 10 του Store και των παιχνιδιών που κολλάνε crasharoun και θέλουν κάποιες φορές το καθένα και απο διαφορετική έκδοση Driver ...

Το μόνο πρόβλημα είναι πως ακόμα οι ταχύτητες και οι συνδέσεις δεν έχουν αναβαθμιστεί και δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό στήν χώρα μας που λένε Fiber 30Mbs και 50 και τελικά ΔΕΝ είναι Fiber απο τα κουτάκια που έχουν βάλει γύρω μας..είμαι πρόσφατο ζωντανό παράδειγμα για αυτό καθώς μου τα είπε, ο ίδιος ο τεχνικός απο την εταιρία <_<

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, armagedwnn said:

Δεν είναι κακό αλλά:

ας πούμε ότι έχω ήδη ένα pc, και θέλω να παίξω στα 144 fps σε 4Κ.

1) Το monitor πρέπει να το έχω

2) Κάρτα γραφικών πρέπει να έχω για τέτοια ανάλυση stream

3).. κτλ

4) Σύνδεση 10gbit στην Ελλάδα κια να έρθει θα κοστίζει υπεραρκετά.

Θέλω να καταλήξω ότι απ' το μόνο που μπορείς να γλιτώσεις χρήματα σε άποψη hardware είναι μερικά από την κάρτα γραφικών. Που με την σειρά τους θα τα δίνεις για το ίντερνετ και για την υπηρεσία αυτή. Δεν είναι κακή ιδέα γενικά αλλά για αυτή την στιγμή με τα σημερινά δεδομένα δεν αξίζει.

megabit όχι gigabit.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε

Μικρός έδινα 50 λεπτά και έπαιζα ένα μισάωρο, τωρα δηλαδη που πληρωνουμε 70 ευρω για παιχνιδια στις κονσολες που κατα μέσο όρο κρατάνε 10-20 ώρες είναι καλυτερα? Τα ίδια είναι, και δεν είναι κακό.

Εγώ πάντως έδινα δραχμές από 50-100 φτάσανε... Με εδερνε το CPU χαλαρά για μου πάρει το χαρτζιλίκι..!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arvien είπε

Συγνώμη αλλά νομίζω πως είναι το ίδιο με το nvidia shield , η το χάνω κάπου στη μετάφραση ; Βασικά το αντίστροφο είναι ...

“ Στον τομέα αυτό η Microsoft μέσω του Azure διαθέτει τεράστιο πλεονέκτημα, έχοντας παρουσία σε 54 τοποθεσίες ανά τον κόσμο, με πολύ περισσότερες να γίνονται διαθέσιμες όσο το επίσημο λανσάρισμα πλησιάζει. “  

Οποτε κοντινοί servers όπου και να εισαι. Όταν και άμα το επεκτείνουν σε τέτοιο βαθμό .

Δημοσ.

Άμα γίνει mainstream αυτό θα απεξαρτητοποιηθεί το gaming από τα windows και θα μπορείς να έχεις την ίδια εμπειρία σε mac / linux. Επίσης θα μπορείς να αγοράζεις ένα ultrabook και θα έχεις gaming laptop 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, michael92 είπε

Lossless 4K/144 με 50mbps; Με την καμία. :P

σιγά μη σου δώσουν και 144, 30 και πολύ θα είναι 

και πάλι όμως θες καλή σύνδεση και δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα

επίσης συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί να μην θέλουν να πουλάνε hw, πώς θα είσαι πιο κερδοφόρος αν φορτώνεις το κόστος του hw σε εσένα και όχι στον πελάτη; 

ή θα είναι η συνδρομή στο διάολο ή απλά ελπίζουν ότι θα αυξήσουν τρελά τη βάση χρηστών τους; για το 2ο δεν το κόβω.. όπιος θέλει να παίξει παίζει ήδη, πόσοι θα παίξουν τελοσπάντων;

ή θα αυξηθεί η βάση χρηστών και θα γεμίσουμε και άλλα fortnite? 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ποιο 4K και 144 απο stream λετε;

Αυτα δεν μπορει να τα καλυψει το cloud gaming. Ειναι ξεκαθαρο οτι η υπηρεσια γενικοτερα δεν απευθυνεται σε κοσμο που μετραει τα ms σε λαγκαρισμα.

Οπως το netflix δεν καλυπτει αυτον που θελει στο home cinema να δει εφετζιδικη ταινια της marvel με 4k με dolby atmos κλπ. Εκει χρειαζεται αποθηκευμενο αρχειο δεκαδων gb σε δισκο. Οχι συμπιεσμενο stream.

Αντιθετως το netflix απευθυνεται σε καποιον που θελει να stranger things στο στο κινητο ή στο λαπτοπ ή την smart tv. Αρα καλυπτει πολυ κοσμο.

Οπως ενα playatation καλυπτει πολυ κοσμο που δεν κυνηγαει τα frames και τα μιλισεκοντ αποκρισης του ποντικιου (!) μαλλον το cloud gaming θα καλυψει αναγκες. Ποσοι θελουν να δοκιμασουν παιχνιδια αλλα παρολα αυτα αποφευγουν να δεσμετουν με μερικα 100ευρα ν αγορασουν ενα ps4 ή xbox ή i5 με 1050gtx γιατι δεν ξερουν αν θα παιξουν αρκετα για να κανουν αποσβεση;

Εχει πολυ ψωμι η υποθεση. Ενα ψιλοσαπιο μηχανημα θα μπορει να παιζει τα παιχνιδια που ειναι hyped ωστε να μπορει ο ερμος ο περιστασιακος παιχτης να το κανει tick off απο την λιστα του

• Like 5
Δημοσ.

2 σχόλια. Η υπηρεσία αυτή είναι σχεδιασμένη για χώρες με γρήγορες ταχύτητες όχι για την Ελλάδα τουλάχιστον ακόμα, αλλά δεν μπορείς να την κρίνεις έχοντας στο μυαλό σου το χαμηλής ποιότητας και ακριβό ADSL που έχεις. Σαν 2ο σε προηγούμενο άρθρο έγραφε πως το netflix έχει το 15% του παγκόσμιου bandwidth για συνδιαστε τα 😉

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arvien είπε

Συγνώμη αλλά νομίζω πως είναι το ίδιο με το nvidia shield , η το χάνω κάπου στη μετάφραση ; Βασικά το αντίστροφο είναι ...

Βασικά είναι το ίδιο με το Geforce now που χρησιμοποιεί και το shield όπως σωστά έγραψες,δεν κατάλαβα τι εννοείς με το αντίστροφο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, amveria είπε

Το 40% του χρόνου τον "δαπανώ" σε παχνίδια free to play. Για όλα τα άλλα, επί πληρωμής παιχνίδια, έχω μία αρχή να μην πληρώνω πάνω από 45 ~ 55 Ευρώ τον χρόνο για την αγορά 2 ή το πολύ 3 παιχνιδιών. Και πίστεψέ με, την τελευταία εικοσαετία ίσως και παραπάων δεν έχω ξεπεράσει τον συγκεκριμένο μέσο όρο με σημερινές αξίες. Οπότε εκτός από ρεύμα και το ίντερνετ δεν έχω άλλα κόστη να επιβαρύνουν το πορτοφόλι μου και οι τίτλοι μένουν στην κατοχή μου για όσο έχω τα δισκάκια ή όσο υπάρχουν υπηρεσίες όπως steam & uplay.

Ελπίζω να σε κάλυψε η απάντησή μου.

Μισό λεπτό δλδ είσαι υπέρ των free to play τίτλων που χρησιμοποιούν τεχνικές ψυχολογικής φύσεως ώστε να δημιουργούν εξάρτηση και να σου περνούν τα λεφτά  *100, και υπάρχει πρόβλημα με την παραπάνω streaming υπηρεσία. Οκ.....

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...