ilias78 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:39 μμ Πήγα να κάνω αυτό με το Enroll Now για να μπορώ να δέχομαι ακόμα κάποιες ενημερώσεις αλλά δεν μου εμφανίζει αυτήν την επιλογή. Έχω κάνει όλες της μέχρι τώρα ενημερώσεις. Έχει κανείς κάποια ιδέα?
konik Δημοσ. Σάββατο στις 03:45 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:45 μμ Ξέρει κανείς να μου απαντήσει ποτε λήγουν τα windows 10 και τι επιπτώσεις θα έχω από την καταληκτική ημερομηνία και μετά?
accipio Δημοσ. Σάββατο στις 04:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:01 μμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, konik είπε Ξέρει κανείς να μου απαντήσει ποτε λήγουν τα windows 10 και τι επιπτώσεις θα έχω από την καταληκτική ημερομηνία και μετά? Τα Windows 10 δεν λήγουν. Αυτό που λήγει είναι οι ενημερώσεις ασφάλειας, στις 14 Οκτωβρίου 2025. Αλλά η Microsoft έδωσε παράταση ενός έτους για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, οπότε μέχρι τον Οκτώβριο του 2026 θα συνεχίσουν να παίρνουν ενημερώσεις ασφάλειας. Επεξ/σία Σάββατο στις 04:01 μμ από accipio 1
konik Δημοσ. Σάββατο στις 04:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:09 μμ 7 λεπτά πριν, accipio είπε Τα Windows 10 δεν λήγουν. Αυτό που λήγει είναι οι ενημερώσεις ασφάλειας, στις 14 Οκτωβρίου 2025. Αλλά η Microsoft έδωσε παράταση ενός έτους για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, οπότε μέχρι τον Οκτώβριο του 2026 θα συνεχίσουν να παίρνουν ενημερώσεις ασφάλειας. Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια?όχι να δηλώσω λογαριασμό microsoft?κάτι τέτοιο διάβασα ισχύει?
Alejandro Δημοσ. Σάββατο στις 04:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:42 μμ 32 λεπτά πριν, konik είπε Πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια?όχι να δηλώσω λογαριασμό microsoft?κάτι τέτοιο διάβασα ισχύει? Ναι πρέπει να κάνεις εγγραφή με Microsoft account και κατά καιρούς να κάνεις login με αυτό.
VasKag Δημοσ. Σάββατο στις 04:42 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:42 μμ (επεξεργασμένο) Εχω 3 pc. Στα 2 μου το εχει βγαλει για enrol στο αλλο ακομα τιποτα Το εχω κανει στο ενα μηχανημα, τωρα προσπαθω να το κανω και στο αλλο. Παρολο που μου δινει την επιλογη να προσθεσω μηχανημα δεν το περναει... πρεπει να φτιαχνω ξεχωριστο account για καθε μηχανημα? Επεξ/σία Σάββατο στις 04:44 μμ από VasKag
konstantinos77g Δημοσ. Σάββατο στις 05:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:00 μμ 14 minutes ago, VasKag said: Εχω 3 pc. Στα 2 μου το εχει βγαλει για enrol στο αλλο ακομα τιποτα Το εχω κανει στο ενα μηχανημα, τωρα προσπαθω να το κανω και στο αλλο. Παρολο που μου δινει την επιλογη να προσθεσω μηχανημα δεν το περναει... πρεπει να φτιαχνω ξεχωριστο account για καθε μηχανημα? Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω το απαντάει στο Q&A της σελίδας για το ESU. Πότε σου ήρθαν στα 2 PC;;; Γιατί χθες μιλούσα με το support και μου απάντησαν ότι το δίνουν διαδοχικά σε χώρες, αλλά στο Reddit βλέπω ότι ακόμα και Γερμανία και Βέλγιο κάποιοι δεν το έχουν πάρει...
VasKag Δημοσ. Σάββατο στις 05:06 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:06 μμ εδω και 2-3 μερες. Εχω και ενα virtual machine, στο οποιο εκανα δοκιμη και "εμφανισα" το enrol πιο νωρις να δω αν δουλευει. Τις οδηγιες τις πηρα απο μια σελιδα.
vasilios_n Δημοσ. Σάββατο στις 05:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:07 μμ Δλδ δεν παιζει θεμα για εναν ακομα χρόνο με ασφαλιας ;; σιγουρα, 1 hour ago, accipio said: Τα Windows 10 δεν λήγουν. Αυτό που λήγει είναι οι ενημερώσεις ασφάλειας, στις 14 Οκτωβρίου 2025. Αλλά η Microsoft έδωσε παράταση ενός έτους για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, οπότε μέχρι τον Οκτώβριο του 2026 θα συνεχίσουν να παίρνουν ενημερώσεις ασφάλειας. δλδ μονο enrol θα χρειαστει και τπτ αλλο;
accipio Δημοσ. Σάββατο στις 05:11 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:11 μμ Έτσι φαίνεται. Διάβασε και την είδηση εδώ (αν δεν την έχεις ήδη διαβάσει). 2
Gogotsa Δημοσ. Σάββατο στις 05:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:50 μμ Αλλα ληγουν τα windows 11 23h2 σε λιγες μερες να ξερετε....
konik Δημοσ. Σάββατο στις 06:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:21 μμ Windows 11 σε pc που δεν πληροι τα κριτηρια για αυτα μπορουνε να μπουνε?εστω και με παραχωρησεις?
micos000 Δημοσ. Σάββατο στις 06:33 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:33 μμ 10 λεπτά πριν, konik είπε Windows 11 σε pc που δεν πληροι τα κριτηρια για αυτα μπορουνε να μπουνε?εστω και με παραχωρησεις? Διάβασε τις τελευταίες 2 με 3 σελίδες. Σαν μια σύντομη απάντηση, ναι, μπαίνουν. Οι παραχωρήσεις είναι άνευ σημασίας. 1
VasKag Δημοσ. Σάββατο στις 07:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:13 μμ Λοιπον, καταφερα και εκανα και στο δευτερο pc enrol. Οπως ανεφερα πριν μου εβγαζε συνεχως error. Η λυση ηταν απλη. Γυρισα τη γλωσσα εμφανισης απο ελληνικα που ηταν σε αγγλικα. Το εχω συναντησει αυτο το "προβλημα" και παλαιοτερα τοσο σε windows 7 οσο και σε xp.
konstantinos77g Δημοσ. Σάββατο στις 07:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:21 μμ 6 minutes ago, VasKag said: Λοιπον, καταφερα και εκανα και στο δευτερο pc enrol. Οπως ανεφερα πριν μου εβγαζε συνεχως error. Η λυση ηταν απλη. Γυρισα τη γλωσσα εμφανισης απο ελληνικα που ηταν σε αγγλικα. Το εχω συναντησει αυτο το "προβλημα" και παλαιοτερα τοσο σε windows 7 οσο και σε xp. Μπορεί σε κάποιους να δουλέψει... Πάντως το σύστημα μου είναι σε άριστη κατάσταση και έχω την default γλώσσα του συστήματος στα Αγγλικά αλλά ακόμα περιμένω... 🤔 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα