Saggitaro Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στις 4 Αυγούστου αγόρασα ενα κινητό Xiaomi Redmi 5 απο το συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο λίγες μέρες αργότερα μου έβγαλε μια άσπρη διάφανη γραμμή στο αριστερό μέρος της οθόνης,το πήγα για επισκευή και το αποτέλεσμα ήταν στραβή οθόνη και πλαίσιο και ο υπέυθυνος μου είπε οτι η ζημιά αυτή προκαλείται απο τσέπη,του είπα οτι αποκλείεται αφού το κινητό ήταν μόνιμα απο γραφείο σε γραφείο και στα ενδιάμεσα αποκλειστικά σε χέρι,εκείνος επαναλάμβανε το ίδιο,κι όταν τον ρώτησα πως είναι τόσο σίγουρος οτι η βλάβη δεν προξενήθηκε στην αποθήκευση η στην μεταφορά εκείνος ήταν κατηγορηματικός κάνοντας μου λόγο για ειδικό κουτί που τοποθετούνται τα κινητά που αφήνονται για επισκευή για αποθήκευση και μεταφορά. Όταν πήγα να το πάρω δεν πρόσεξα καμία ειδική συσκευασία είδα απλα τον υπάλληλο να βγάζει το κινητό μέσα απο ενα ντουλαπάκι στοιβαγμένο με άλλα κινητά και τυλιγμένο μέσα σε πολλά νάυλον και λαστιχάκια,τέλος πάντων έφυγα απο το κατάστημα με το κινητό και γυρνώντας σπίτι όταν προσπάθησα να βάλω την κάρτα sim πρόσεξα οτι επάνω στο πορτάκι υπήρχαν στις άκρες εξι έντονες χαρακιές,αφήνοντας το για μετα τοποθετησα τη sim και άνοιξα το κινητο,ομολογώ πως η άσπρη γραμμή εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί της και τη λειτουργικότητα του κινητού μιας και το touch δεν ανταποκρινόταν ήταν μόνο λάθη και τυχαία και παρατεταμένα κλίκ. Όταν επικοινώνησα με το κατάστημα ρώτησα τι ακριβώς επισκευάστηκε αφού το κινητό λειτουργικά είναι άθλιο η μπαταρία εξουθενωμένη εντελώς και το πορτάκι της sim είχε υποστεί φθορές,σαν απάντηση μου είπε να περάσω απο το κατάστημα να το δούμε και προσπάθησε να αρνηθεί οτι οι γρατζουνιές προξενήθηκαν απο εκείνους,σταμάτησε μόνο όταν σε αυστηρό ύφος του είπα πως το πορτάκι έμεινε μια φορά ανοιχτό κι αυτό όταν περάστηκε η sim μετά φορούσε συνέχεια την θήκη σιλικόνης την οποία έδινε η εταιρεία δώρο με το κινητό,μάλιστα όταν μου είπε οτι φωτογραφίζει την κάθε συσκευή πρίν την στείλει για επισκευή του απάντησα οτι χαίρομαι γιατί δεν ψέυδομαι. Όταν έφτασα στο κατάστημα διαπίστωσε και ο υπέυθυνος οτι το κινητό είχε πρόβλημα και το έστειλε για σέρβις κι όταν ρώτησα πόσο καιρό θα κάνει μου είπε οτι συνήθως κάνουν 10-15 μέρες με μέγιστο τις 15,το κινητό το άφησα στις 6 του μήνα και με ενημέρωσαν οτι είναι έτοιμο στις 28. Αυτό που δεν ανέφερα είναι οτι την πρώτη φορά που πήγα να παραλάβω το κινητό έφυγα χωρίς να πληρώσω μιας και κανείς δε μου ζήτησε λεφτά ούτε μου έφερε κάποιο χαρτί οτι το κινητό μου δέχθηκε επισκευή,και όλα αυτά ενω περίμενα κανονικά και αγόρασα επιπλέον πράγματα τα οποία έχω απόδειξη για αυτά. Όταν πήγα να πάρω το κινητό ο υπέυθυνος μου είπε οτι είχα δίκιο και η οθόνη που μπήκε ήταν ελαττωματική και αντικαταστάθηκε με άλλη καινούργια έγιναν τα τέστ και το κινητό λειτουργεί μια χαρά να σημειωθεί επίσης οτι το πορτάκι δεν είχε αλλαχτεί αλλά οι γρατζουνιές ήταν αμβλυμένες και οχι στην αρχική τους μορφή όπως επίσης οτι οι φωτογραφίες που θα βλέπαμε σβήστηκαν κατα λάθος απο συνάδελφο,το άνοιξα έκανα εναν εντελώς πρόχειρο έλεγχο και προχώρησα προς το ταμείο,εκεί οι κύριοι δε με άφησαν να πληρώσω ηλεκτρονικά (με κάρτα) επειδή όπως μου είπαν την πρώτη φορά πλήρωσε συνάδελφος απο την τσέπη του και η πληρωμή έπρεπε να γίνει με μετρητά,πήγα στο ΑΤΜ των Hondos Center δίπλα έβγαλα χρήματα κι αφού τους πλήρωσα κι αγόρασα και κάποια έξτρα πράγματα γυρνώντας σπίτι δεν βρήκα απόδειξη για τα 60€ που έδωσα,όλα αυτά έγιναν Παρασκευή. Προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία με τον υπέυθυνο και τελικά κατάφερα να μιλήσω με εναν άλλον την Τρίτη ο οποίος μου είπε κάποια πράγματα που άκουγα πρώτη φορά γιατί κανείς δε μου τα είπε νωρίτερα,το ενα ήταν οτι η συσκευή μου μετά την ζημιά που είχε τέθηκε εντελώς εκτός εγγύησης και όταν τον ρώτησα για ποιο λόγο δεν πήρα απόδειξη για τα 60€ πήγε να μου φέρει σαν δικαιολογία οτι τα πλήρωσε συνάδελφος την πρώτη φορά,και του λέω ωραία ας πούμε οτι τα πλήρωσε ο συνάδελφος σας τότε αυτός θα έχει και την απόδειξη μου,για ποιό λόγο δεν μου παραδόθηκε η απόδειξη και το παραστατικό απο το σέρβις με τον κωδικό του ανταλλακτικού και γύρισε και μου είπε αν τη θέλετε μπορώ να σας την κάνω μια "επανεκτύπωση",και του λέω δεν θέλω επανεκτύπωση θέλω την πρωτότυπη,και στην τελική γιατί δε με αφήσατε να πληρώσω ηλεκτρονικά αφού το θέμα αφορούσε υπάλληλο σας και να τα κανόνιζε το κατάστημα μετά μαζί του,δεν έχετε εμπιστοσύνη στους υπαλλήλους σας τον ρώτησα χωρίς να πάρω καμία απάντηση. Σαν ύστατη κίνηση προθυμοποιήθηκε να περάσω με το κινητό απο εκεί και να το στείλει με Courier στο σέρβις να δούνε τι έχει αλλά αρνήθηκα απαντώτας του οτι δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε σε αυτούς ούτε στο τμήμα σέρβις τους αφου το κινητό το παρέδωσα μια χαρά με ενα πρόβλημα στην οθόνη και γύρισε σε μάυρα χάλια,ενας φίλος μου σύστησε να το κρατήσω γιατί αποτελεί στοιχείο οπότε καλύτερα να μη τους δωσω την ευκαιρία να εξαλείψουν τυχόν παρατυπίες που έχουν γίνει. Επειδή όλα αυτά μου φαίνονται πολύ ύποπτα θέλω την γνώμη σας και την υποστήριξη σας στο τι μπορώ να κάνω για να αποζημιωθώ,σαν πρώτη κίνηση είμαι έτοιμος να κάνω καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη αλλά και στο Σ.Δ.Ο.Ε. γιατί όπως ξέρω είναι υποχρεωμένοι να δίνουν απόδειξη-παραστατικό απο μόνοι τους και οχι αν τους το ζητήσεις,αλλά γενικά θέλω τη γνώμη κάποιου έμπειρου η ενημερωμένου σε αυτά τα θέματα γιατί ειλικρινά έδωσα 200€ και δεν έχω κινητό και δε θέλω σε καμία περίπτωση να τους αφήσω ατιμώρητους
moutsa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Επίσημο εξουσιοδοτημένο service για τά κινητά της Xiaomi στην ελλαδα εχει αναλαβει η infoquest όποτε το κινητο σου επρεπε να σταλει σε αυτους για έλεγχο κλπ. Το kaizershop που έστειλε το κινητό για επισκευή? Αν θες πάρε τηλέφωνο στην infoquest και δώσε το imei της συσκευής να δεις αν όντως σταλεί σε αυτούς για επισκευή. Τσέκαρε αυτό και μετά προχωράμε. 1
alx301 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Λογικα θα ειναι εισαγωγη απο προμηθευτη εξωτερικου και οχι infoquest. Οποτε μαλλον και το σερβις παει για εξω εκτος αν εχουν αλλο συνεργατη εδω. TS πιαστο αυγο κ κουρευτο, 1002 βλακειες σου εχουν πει/κανει ηδη, κανε μια καταγγελια και περιμενε απαντηση. Μονο ετσι ιδρωνει το αυτακι τους Ευχομαι καλα ξεμπερδεματα οσο πιο γρηγορα γινετε 2
UncleKim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δεν επρεπε να δεχτεις να πληρωσεις μετρητα οπως επισης και να φυγεις χωρις αποδειξη. Τωρα μιλησε με ΙΝΚΑ και ΣΔΟΕ και κανε οτι σου πουν. Παντως μετα απο ολα αυτα, συνεχισες να τους κανεις τζιρο? Χαρα στην υπομονη σου. 1 1
stelios18120 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Κάνε καταγγελίες σε ΣΔΟΕ και συνήγορο. Μονο έτσι θα βάλουν μυαλό κάτι τέτοιοι. 1
Salvation81 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξερω αν ειναι το ιδιο καταστημα που ειναι στο κεντρο της Αθηνας και ειναι κυριολεκτικα μια τρυπα στον τοιχο αλλα αν ναι υπαρχουν αρκετα παραπονα για εκεινους στο ιντερνετ. Απο εκει και περα αρχισε τις καταγγελιες να δεις πως θα αλλαξουν τροπαριο. 1
fastnq2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μου προκαλει εντυπωση η αντιμετωπιση αυτη,απο το συγκεκριμενο μαγαζι εχω αγορασει(κυριολεκτικα) δεκαδες κινητα ειτε για μενα η συγγενεις,ποτε δεν ειχα προβλημα.Βεβαια δεν χρειαστηκα ποτε το σερβις τους,οποτε δεν μπορω να εχω αποψη για τον τομεα αυτον.Μαλιστα μου κανει εντυπωση που γραφει ο φιλος πιο πανω οτι υπαρχουν παραπονα για τους συγκεκριμενους.Στο κατα τα αλλα αντι-δημοκρατικο σκρουτζ,εχει 348-0!Ναι δυσκολα περναει αρνητικη,αλλα ειναι απιστευτο το νουμερο.αιρομαι που εστω και ετσι μαθαμε για το after sales του μαγαζιου,να ξερουμε για το μελλον. Στο θεμα μας,επιβεβαιωνω οτι αυτο με τις χαρακιες στις επισκευες γενικοτερα εχει παραγινει.Ανοιγουν για να φτιαξουν κατι και χαλανε αλλα 2.Εννοειται να το καταγγελεις το συμβαν.πολυ αντιεπαγγελματικο.Κατι ακομα.Για πιο λογο επρεπε να πληρωσεις?Εγινε αντικατασταση της οθονης?Πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο σημερα να βρεις ανθρωπο να κανει αντικατασταση της προκοπης. 1
Mr_Terror Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Να ρωτησω κατι σχετικο.Επειδη θα γινει συντομα αγορα κινητου απο το συγκεκριμενο καταστημα, με τις εγγυησεις τι παιζει? Τα κινητα εχουν εγγυηση της επισημης αντιπροσωπιας? Συγκεκριμενα αναφερομαι στο xiaomi mi 2. 1
alkis13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Να ρωτησω κατι σχετικο.Επειδη θα γινει συντομα αγορα κινητου απο το συγκεκριμενο καταστημα, με τις εγγυησεις τι παιζει? Τα κινητα εχουν εγγυηση της επισημης αντιπροσωπιας? Συγκεκριμενα αναφερομαι στο xiaomi mi 2. https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points ΜΟΝΟ απο τη λιστα εχουν "επισημη" εγγυηση. 1 1
Salvation81 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, fastnq2 είπε Μου προκαλει εντυπωση η αντιμετωπιση αυτη,απο το συγκεκριμενο μαγαζι εχω αγορασει(κυριολεκτικα) δεκαδες κινητα ειτε για μενα η συγγενεις,ποτε δεν ειχα προβλημα.Βεβαια δεν χρειαστηκα ποτε το σερβις τους,οποτε δεν μπορω να εχω αποψη για τον τομεα αυτον.Μαλιστα μου κανει εντυπωση που γραφει ο φιλος πιο πανω οτι υπαρχουν παραπονα για τους συγκεκριμενους.Στο κατα τα αλλα αντι-δημοκρατικο σκρουτζ,εχει 348-0!Ναι δυσκολα περναει αρνητικη,αλλα ειναι απιστευτο το νουμερο.αιρομαι που εστω και ετσι μαθαμε για το after sales του μαγαζιου,να ξερουμε για το μελλον. Στο θεμα μας,επιβεβαιωνω οτι αυτο με τις χαρακιες στις επισκευες γενικοτερα εχει παραγινει.Ανοιγουν για να φτιαξουν κατι και χαλανε αλλα 2.Εννοειται να το καταγγελεις το συμβαν.πολυ αντιεπαγγελματικο.Κατι ακομα.Για πιο λογο επρεπε να πληρωσεις?Εγινε αντικατασταση της οθονης?Πραγματικα ειναι πολυ δυσκολο σημερα να βρεις ανθρωπο να κανει αντικατασταση της προκοπης. Δεν περναει απλα δυσκολα αρνητικες κριτικες, δεν περναει ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΜΙΑ αρνητικη κριτικη πλεον.....5 αρνητικες πηγα να ριξω τα τελευταια 2 χρονια σε καταστηματα, δεν μου πηρε ΚΑΜΙΑ με δικαιολογιες του τυπου οτι το προιον δεν ηταν λισταρισμενο σε εκεινους και αλλα τετοια (και πολλοι εχουν το ιδιο θεμα)...... Απο εκει και περα οταν δεν περνας αρνητικες και περνας μονο θετικες και οταν ως λογικο ο περισσοτερος κοσμος δεν χρειαζεται Service (εχω κινητα απο το 1996 ποτε δεν εχω παει για service, οταν εσπαγε οθονη - εχει γινει με 3 κινητα - απλα αγοραζα καινουργιο) λογικο να υπαρχει ενα τετοιο νουμερο...... Απο εκει και περα θεωρω πως ο φιλος δεν εχει λογο να πει ψεματα. 1
kinhthra Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, stelios18120 είπε Κάνε καταγγελίες σε ΣΔΟΕ και συνήγορο. Μονο έτσι θα βάλουν μυαλό κάτι τέτοιοι. Σιγά μη πως βάζουν μυαλό. Δε είναι πρώτη φορά που συνέβει κάτι τέτοιο. 1
stelios18120 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, kinhthra είπε Σιγά μη πως βάζουν μυαλό. Δε είναι πρώτη φορά που συνέβει κάτι τέτοιο. Όταν σκάσει όμως πρόστιμο με μεγάλο ποσό πιστεύω θα βάλουν μυαλό 1
Eliaskat Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Στο Skroutz δεν περνανε οι αρνητικες κριτικες, και εγω το διαπίστωσα αυτο... 1
Saggitaro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά καταρχάς καλησπέρα και καλή χρονιά,δεν μου εμφάνιζε το θέμα για κάποιο λόγο και το βρήκα τυχαία αλλά θα σας ενημερώσω γιατί είχαμε εξελίξεις στο θέμα και ευτυχώς αίσιες. Αφού συνεχίστηκε η επικοινωνία μου με εναν υπέυθυνο απο το κατάστημα μέσω email μια Κυριακή μεσημέρι έστειλα ενα αρκετά εκνευρισμένο email αφού δεν έβλεπα να βγάζω άκρη και του είπα οτι πλέον θα κινηθώ με έννομα μέσα εναντίον της επιχείρησης επειδή θεωρώ πως κατάφορα εξαπατήθηκα. Μετά απο λίγη ώρα έλαβα μια κλήση απο τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης τον οποίο άκουγα ταραγμένο να με ρωτάει τι πρόβλημα έχει προκύψει,αφού λοιπόν του εξήγησα εκείνος είχε παράλληλα επικοινωνία και με τους εκάστοτε υπευθύνους τους οποίους είχα συνομιλήσει ώστε να έχει μια σφαιρική άποψη του τι έγινε,κι απο αυτό το σημείο και μετά ξεκίνησε το χοντρό γέλιο. Πρίν ξεκινήσω όμως σαν παρένθεση να σας αναφέρω κάτι σημαντικό,όταν πρωτοπήρα το κινητό το πρόσεχα με λίγο περισσότερο ζήλο απο τον κανονικό μπορείς να πείς,έτσι έπεφτα συχνά "θύμα" πειράγματος απο συναδέλφους και φίλους,όταν λοιπόν ενας φίλος έμαθε τι πρόβλημα έχω αποφάσισε να μου κάνει μια φάρσα λέγοντας μου οτι είδε ενα συνάδελφο όταν έλειπα να το χτυπάει κατα λάθος,όταν όμως κάτσαμε και μιλήσαμε και του είπα τι πρόβλημα έχω και αφού είδε τον εκνευρισμό μου έσπευσε ο άνθρωπος να με ενημερώσει σχετικά με τη φάρσα για να μη βρεθώ εκτεθειμένος,το θέμα είναι οτι αφού τον σκυλόβρισα και ξέσπασα μετά αφού ήταν και φάρσα το έβαλα ασυναίσθητα στο πίσω μέρος του μυαλού μου,αφού όπως όλοι θυμόμαστε καλές και μεγάλες φάρσες οχι μικροφάρσες καθημερινού τύπου σε δουλειά,σπίτι κτλ,το θέμα είναι όμως οτι μετέπειτα ούτε απο το κατάστημα αναφέρθηκε κάτι και θυμάμαι οτι τους είχα ζητήσει ενα χαρτί απο τον τεχνικό που να λέει οτι η βλάβη προκλήθηκε απο χτύπημα αλλά εκείνος αρνήθηκε λέγοντας μου πως δεν γίνεται δεν λειτουργούν έτσι και άλλα παρόμοια. Στην επικοινωνία μου λοιπόν με τον ιδιοκτήτη κάποια στιγμή μου το ανέφερε το παραπάνω περιστατικό και του απάντησα οτι το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν μια φάρσα απο εναν φίλο και απ'όσο ξέρω οι φάρσες δεν είναι ποινικά κολάσιμες ούτε αποτελούν τεκμήριο για κάτι,κι επιπλέον το κατάστημα τώρα θυμήθηκε το συγκεκριμένο συμβάν μετά απο τόσο καιρό; κι αν είχαν την υποψία οτι ψέυδομαι γιατί δεν έβγαλαν το χαρτί που τους ζήτησα τότε το οποίο θα τους έδινε και το πάτημα να μου πούνε κύριε Τάδε η βλάβη προξενήθηκε απο συνάδελφο σας όπως μας είπατε οπότε το θέμα σας είναι προσωπικό λύστε το μεταξύ σας με το συνάδελφο σας,άρα του απάντησα πως έχω κάθε λόγο να πιστέυω οτι κάποιος γνώριζε εξ'αρχής τι έγινε ακριβώς με την συσκευή μου και δεν ήθελε να δωθεί έκταση για να αποφευχθεί το κινητό να πάει σε άλλο τεχνικό για έλεγχο και βρισκόταν η παρατυπία η οποία είμαι σίγουρος οτι έγινε. Όσο μιλούσαμε προσπαθούσε να βρεί τρόπους να με στριμώξει όπως όταν μου ανέφερε οτι την πρώτη φορά που έφυγα δεν πλήρωσα και του απάντησα οτι εχει κολλημένο ενα χαρτί που λέει πως σαν πελάτης έχω δικαίωμα να μην πληρώσω αν δεν παραλάβω παραστατικό η απόδειξη, επιπλέον του είπα πως απο τη στιγμή που το κινητό μου στάλθηκε για σέρβις και δέχθηκε αλλαγή ανταλλακτικού έπρεπε να λάβω παραστατικό απο το σέρβις με τις ενέργειες που έγιναν στο κινητό μου όπως επίσης και τον κωδικό του ανταλλακτικού κάτι το οποίο δεν έλαβα ποτέ,το μόνο που έλαβα ήταν ενα email που αφορούσε την δέυτερη φορά,ενω εγω ζήτησα παραστατικό και για τις δύο με τις ενέργειες και τους κωδικούς των ανταλλακτικών,που έστειλα το κινητό στο σέρβις και πουθενά κωδικός ήταν απλά ενα κομμάτι χαρτί που μιλούσε αόριστα για τη βλάβη,συν οτι δεν ήταν παρόμοιο με την αιτιολογία που άκουσα απο τον υπάλληλο του την πρώτη φορά,η ίδια αιτιολογία δηλαδή διέφερε..... Αφού συνομιλούσαμε για αρκετή ώρα κάποια στιγμή προσπάθησε να με τρομάξει λέγοντας πως και άλλοι πελάτες απευθύνθηκαν στην προστασία του καταναλωτή και τα αποτελέσματα ήταν 50-50 δηλαδή άλλες φορές πλήρωσε το κατάστημα πρόστιμο 1000€ κι άλλες φορές οι καταναλωτές που τους κατήγγειλαν,αυτό φυσικά δε με ψάρωσε ούτε και με πτόησε καθόλου γιατί μια πληροφορία που αποκόμμισα άλλαξε εντελώς την έκβαση της συζήτησης. Σας ενημερώνω λοιπόν όσους δεν γνωρίζετε για να ενημερώσετε φίλους και γνωστούς σας πως ΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ POS ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ.Ο.Υ. ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΙΝΑΙ 500€ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΛΕΓΧΟ,οπότε όπως καταλαβαίνετε και μια στο εκατομύριο να μην έβγαζα άκρη με τις ενώσεις των καταναλωτών το κατάστημα ΔΕΝ θα γλυτωνε το πρόστιμο ούτε τον περαιτέρω έλεγχο απο τους εφοριακούς που για κάθε παρατυπία η σφάλμα θα χρέωναν 500€ το ελάχιστο,οπότε αν δεν αποζημιωνόμουν για ενα ποσό της τάξης των 200€ περίπου με την καταγγελία το κατάστημα θα καλούνταν να πληρώσει ασυζητιτή 500€ δηλαδή +300€ με το καλημέρα σας. Όπως αντιλαμβάνεστε το θέμα ήταν πολύ παράξενο εξ'αρχής και συνέχιζε να είναι παράξενο,τότε κατα το απόγευμα δέχομαι ενα τηλεφώνημα ξανά απο τον ιδιοκτήτη ο οποίος μου είπε για να κλείσει το θέμα να παραγγείλω ενα ίδιο κινητό και να βάλω ασφάλειες για προστασία απο ζημιές σε βαθμό 70% να βάλω προστασία οθόνης και μια θήκη και να περάσω την επόμενη μέρα να το παραλάβω απο το κατάστημα με το αζημείωτο αφήνοντας απλά την άλλη συσκευή,εγω απάντησα οτι δεν θέλω προστασίες οθόνης και ασφάλειες και θήκες θα αγοράσω θήκη και προστασία οθόνης απο μονος μου αρκεί να μου δώσει το Redmi Plus 5,εκείνος συμφώνησε έκανα την παραγγελία και την μεθεπόμενη μέρα πέρασα παρέδωσα το παλιό κινητό και οτι άλλο είχα πήρα το καινούργιο και μέχρι στιγμής είμαι μια χαρά,το κινητό είναι λειτουργικό και ευτυχώς δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα ούτε κόλλημα. Κλέινοντας να προσθέσω κάποιες πληροφορίες που αποκόμμισα απο την περιπέτεια μου και αναφέρθηκαν και απο τους φίλους παραπάνω. 1ον)Η Xiaomi ΔΕΝ έχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα,έχει Authorized Reseller (επίσημος μεταπωλητής) ο οποίος είναι η Infoquest,αν λοιπόν αγοράσετε κινητό Xiaomi απο το επίσημο κατάστημα <Autorized Reseller> της Xiaomi στο Golden Hall η απο εταιρείες που συνεργάζονται με την Infoquest όπως Κωτσόβολο,Public κ.ο.κ. σε περίπτωση βλάβης η δυσλειτουργίας το κινητό σας θα πάει για έλεγχο και επισκευή απευθείας στην Infoquest (αυτά είναι πληροφορίες απο στόμα υπευθύνου στο επίσημο κατάστημα της Xiaomi στο Golden Hall). 2ον)Τα καταστήματα όπως το υποφαινόμενο δεν συνεργάζονται με την Infoquest οπότε το κινητό σας αν χρειαστεί επισκευή η οτιδήποτε άλλο θα σταλθεί στο τμήμα σέρβις του εκάστοτε προμηθευτή και ΟΧΙ στην Infoquest,μπορείτε να το ζητήσετε απο το κατάστημα η να το πάτε μόνοι σας αλλά το κατάστημα λογικά θα σας χρεώσει εξτρά και λογικά και στις δυο περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει μια καθυστέρηση παραπάνω γιατι ισως θα δωθεί προτεραιότητα στις συνεργαζόμενες εταιρείες να σας αρνηθεί πάντως δεν πρόκειται αφού πρόκειται για Xiaomi (η και οποιαδήποτε άλλη μάρκα έχει στη λίστα της σαν Authorized reseller)το μονο που δεν μπορεί να σας βγάλει είναι αντικατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα