praktiki12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 καλησπερα παιδια ειμαι οικονομικο απθ και μπαινω στο 5ο ετος της σχολη με χρωστουμε 10 μαθηματα... οπως βλεπετε και απτον τιτλο επελεξα να κανω πρακτικη στο παπαγεωργιου στα λογιστηρι μεσω γνωστου και οχι εσπα.. θα θελα να ρωτησω θα αποτελεσει προβλημα ο αριθμος των χρωστουμενων μαθηματων η δν το κοιτανε καν? να πω οτι δεν θα παιρνω καποιον μισθο!!
kolumvitis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, praktiki12 είπε καλησπερα παιδια ειμαι οικονομικο απθ και μπαινω στο 5ο ετος της σχολη με χρωστουμε 10 μαθηματα... οπως βλεπετε και απτον τιτλο επελεξα να κανω πρακτικη στο παπαγεωργιου στα λογιστηρι μεσω γνωστου και οχι εσπα.. θα θελα να ρωτησω θα αποτελεσει προβλημα ο αριθμος των χρωστουμενων μαθηματων η δν το κοιτανε καν? να πω οτι δεν θα παιρνω καποιον μισθο!! Συνήθως ο οδηγός σπουδών της σχολής αναφέρει ποια μαθήματα πρέπει να έχεις περάσει για να πάρεις πρακτική. Πχ τα 2/3 όλων των μαθημάτων. Ψάξε και σίγουρα κάτι θα γράφει.
praktiki12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 μα δεν ειναι μεσω εσπα.... δν μ στελνει η σχολη... αν περιμενα απτην σχολη.. την εβαψα! μονος μου βρηκα!
Aggeluska Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 συνηθως πρεπει να εχεις περασει τα 2/3 των μαθηματων της ειδικοτητας.
theo93 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Αν δεν έκανες τα χαρτιά μέσω σχολής πως θα φανεί ότι την ολοκλήρωσες; 1
mylo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Να υποθέσω ότι ρώτησες στη γραμματεία της σχολής σου και δεν ήξεραν;
gokuthelegend Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, praktiki12 είπε μα δεν ειναι μεσω εσπα.... δν μ στελνει η σχολη... αν περιμενα απτην σχολη.. την εβαψα! μονος μου βρηκα! Πρέπει να πάρεις κάποιο χαρτί από τη σχολή, και ο εργοδότης να σε δηλώσει ότι κάνεις πρακτική άσκηση (που δεν γίνεται χωρίς το χαρτί). Αναγκαστικά πρέπει να περάσεις από τη γραμματεία και να ρωτήσεις. Από μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτή τη σελίδα, αλλά θα πρέπει να ρωτήσεις τη γραμματεία σου για περισσότερες πληροφορίες. Δεν είναι απαραίτητο να σου βρει η σχολή την δουλειά, μπορείς να ψάξεις και μόνος σου, αλλά χρειάζεται κάποια διαδικασία για να φαίνεται ότι κάνεις πρακτική ώστε να μετρήσει στο πτυχίο σου. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από gokuthelegend
Thulogur Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από Thulogur
praktiki12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 ρε παιδια η σχολη δενε δωσε καν σημασια... μ ειπε η γραμαμτεια οτι απτην στιγμη που βρηκες μονος ναι μεν μπορεις ν κανεις απλα δεν θα φαινεται στ πτυχιο οτι εκανες! ο εργοδοτης να πω οτι ζητησε μια βεβαιωση σπουδων!!
kolumvitis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, praktiki12 είπε ρε παιδια η σχολη δενε δωσε καν σημασια... μ ειπε η γραμαμτεια οτι απτην στιγμη που βρηκες μονος ναι μεν μπορεις ν κανεις απλα δεν θα φαινεται στ πτυχιο οτι εκανες! ο εργοδοτης να πω οτι ζητησε μια βεβαιωση σπουδων!! Δε γίνεται αυτό. Αν δεν φαίνεται πως θα πάρεις πτυχίο; Εξάλλου είναι σύνηθες να βρίσκουν μόνοι τους οι φοιτητές.
solton57010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Από πότε το οικονομικό του απθ έχει υποχρεωτική πρακτική ?Μήπως απλά θέλεις να το κάνεις για το ευατό σου? 1
savvas94 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καταρχάς το οικονομικό ΑΠΘ δεν έχει υποχρεωτική πρακτική, έχει μόνο προαιρετική πρακτική μεσώ ΕΣΠΑ για ένα μικρο αριθμό φοιτητών. Τα μαθήματα που λες τους ενδιαφέρουν μόνο για το ΕΣΠΑ γιατί με βάση αυτά γίνεται η επιλογή των φοιτητών που θα κάνουν πρακτική, σου λένε δηλαδή να δηλώσεις τα μαθήματα που σου μένουν για πτυχίο και το μ.ο. σου και αυτοί βγάζουν μια λίστα με ένα συντελεστή για τον καθένα. Επιλέγουν έτσι τα άτομα που θα κάνουν πρακτική από τον πρώτο μέχρι να καλυφθούν οι θέσεις. Για εκτός ΕΣΠΑ τώρα, αφού δεν υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις και το πανεπιστήμιο δεν εμπλέκεται πουθενά, αν εσύ βρεις εργοδότη δεν τους ενδιαφέρει τι χρωστάς. Βέβαια αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ρωτήσεις στη γραμματεία μιας και είναι η ποιο σίγουρος τρόπος για να μάθεις τι ισχύει Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από savvas94 1
Aggeluska Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, praktiki12 said: ρε παιδια η σχολη δενε δωσε καν σημασια... μ ειπε η γραμαμτεια οτι απτην στιγμη που βρηκες μονος ναι μεν μπορεις ν κανεις απλα δεν θα φαινεται στ πτυχιο οτι εκανες! ο εργοδοτης να πω οτι ζητησε μια βεβαιωση σπουδων!! δηλαδη αν αυτοι απο την σχολη δεν μου βρουν πρακτικη το εξαμηνο που με ενδιαφερει αλλα εγω βρω καπου να κανω πρακτικη μονος μου, θα μου ριξει η σχολη ακυρο; Δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο..
gokuthelegend Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Aggeluska είπε δηλαδη αν αυτοι απο την σχολη δεν μου βρουν πρακτικη το εξαμηνο που με ενδιαφερει αλλα εγω βρω καπου να κανω πρακτικη μονος μου, θα μου ριξει η σχολη ακυρο; Δεν νομιζω να παιζει κατι τετοιο.. Ναι, θα σου ρίξει άκυρο. Το ότι εσύ βρήκες δουλειά είναι άλλο θέμα. Οι συμβάσεις για τους φοιτητές γίνονται υπό άλλο καθεστώς, δεν είναι το ίδιο με το να πήγαινε ο οποιοσδήποτε και να υπογράψει σύμβαση εργασίας με μια επιχείρηση. Δηλαδή αν πάμε και οι 2 την ίδια μέρα στην ίδια επιχείρηση, και μας προσλάβουν και τους 2, άλλη σύμβαση θα υπογράψεις εσύ που θα είσαι φοιτητής και άλλη σύμβαση θα υπογράψω εγώ. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2018 από gokuthelegend
Aggeluska Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 30 minutes ago, gokuthelegend said: Ναι, θα σου ρίξει άκυρο. Το ότι εσύ βρήκες δουλειά είναι άλλο θέμα. Οι συμβάσεις για τους φοιτητές γίνονται υπό άλλο καθεστώς, δεν είναι το ίδιο με το να πήγαινε ο οποιοσδήποτε και να υπογράψει σύμβαση εργασίας με μια επιχείρηση. Δηλαδή αν πάμε και οι 2 την ίδια μέρα στην ίδια επιχείρηση, και μας προσλάβουν και τους 2, άλλη σύμβαση θα υπογράψεις εσύ που θα είσαι φοιτητής και άλλη σύμβαση θα υπογράψω εγώ. μαλιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα