momotis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Εγώ βλέπω το what the fact του Mikeius, Έχουμε αυτο που αξίζουμε ΚΑΙ στο Youtube. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Εννοείται Luben Retrolletarios, από εκεί και πέρα (εκτός από αυτά που έχετε γράψει) βλέπω κυρίως gaming. -Zok -Gameover.gr -Psaddict.gr -joystick -Retropolis -superetroid Έβλεπα και unboxholics μέχρι που διεύρυναν αρκετά το περιεχόμενό τους και "σταμάτησαν" να δίνουν τόσο προσοχή στο gaming κομμάτι. Σε κάθε περίπτωση νιώθω τυχερός που μπορώ και παρακολουθώ ξενόγλωσσα podcasts. To ποιοτικό περιεχόμενο σπανίζει το ελληνικό YT ή είναι πολύ κρυμμένο...
redykt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Ο,τι ειπε ο Οσκαρ_Μαικ πιο πανω. Επισης, σε οποιον αρεσουν τα ταξιδια και οι προορισμοι , ιδανικο ειναι το καναλι του μπλετσα. 1
xrhstosiak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 1) αστρονιο και όλα τα συναφή που αναφερθήκαν είναι μια ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον στο ελληνικό youtube 2) Uh σε επιπεδο παραγωγης εχουν ξεφυγει απο τους υπολοιπους μερικα αλλα ελληνικα που εχουν το δικο τους περιεχομενο Make Video Greece lynx SocialNerds The Portrait Of A Geek NinjaCakeAssassin Biotech Guy Stamos Semsis Panos Metal Reactions Science Behind Music 1
Thaninho Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μόνο βασιλιάς βάτραχος Αλέξανδρος Κοντοπιδης( αν και έχει χαλάσει λίγο)
theo93 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Σε gaming θεωρώ πολύ αξιόλογους και τους gramers. 1
Fubar.gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Make it Extreme Κανάλι με διάφορες κατασκευές, κυρίως εργαλείων κατεργασίας μετάλλου, οχημάτων κτλ. Αν και δέν φαίνεται απο τα βίντεο γιατι ποτέ δεν μιλάνε, οι τύποι είναι Έλληνες Οι κατασκευές είναι πολύ προσεγμένες και επαγγελματικές 3
Thulogur Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Κύπριοι είναι. Το παρακολουθώ που και που, φυσικά ειναι γνωστοί και εκτός συνόρων
Bigi444444 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Luben και Luben Retrolletarios σχετικά τακτικά. Εάν τύχει και σκοντάψω σε κάποιο άλλο αστείο αντίστοιχο βίντεο έχει καλώς. Διαφορετικά δεν θέλω ούτε πυρετό να μοιραστώ με το ελληνικό yt. 🤔
eidikos33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Luben και Luben Retrolletarios σχετικά τακτικά. Εάν τύχει και σκοντάψω σε κάποιο άλλο αστείο αντίστοιχο βίντεο έχει καλώς. Διαφορετικά δεν θέλω ούτε πυρετό να μοιραστώ με το ελληνικό yt. 🤔 Retroletarios respect 1
fastnq2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Καλα ολα αυτα που λετε,και εγω βλεπω astronio mikeius-wtf καθημερινη φυσικη,αλλα δεν νομιζω οτι αν παμε στο ιστορικο των περισσοτερων θα δουμε μονο βιντεο με αστροφυσικη και υψηλες επιστημες Το να πεις οτι βλεπεις και πιο ''προσγειωμενα'' βιντεο δεν θα σε κανει λιγοτερο κουλ.Δεν λεω να δεις τελειως τρας τυπου try not to laugh challenge,αλλα μαρεσουν και τα πιο χαλαρα βιντεο του comedylab τυπου θαψε-geek wars,τα εχει κοψει βεβαια,booyah,εβλεπα και krow αλλα προτιμω λιγο πιο αντικειμενικα βιντεο,οχι τοσο κατευθυνομενα.μαρεσουν και αυτοι στο pcsteps,τιμια προσπαθεια,ωραιοι οδηγοι,ωραια και η αντισυμβατικη σειρα ''για ηλιθιους'' 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Blackbird Υποθέσεις εγκλημάτων, μυστηρίου και παραφυσικού.
ZauZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Εγώ θα πω το istreamgr (link) Είναι το κανάλι μου, το οποίο το ξεκίνησα πρόσφατα και θα έχει reviews προϊόντων, tutorials προγραμματισμού, business, tech news πράγματα σχετικά με startups κτλ Προς το παρόν έχει λίγα videos αλλά ετοιμάζω κάμποσα για το μέλλον και στόχος μου είναι να κρατήσω μια καλή ποιότητα τόσο σε θεματολογία όσο και σε οπτική / ακουστική ποιότητα. Προφανώς ένα subscribe θα εκτιμηθεί.
shadowlike Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ να προτείνω και κανένα δικό μας όπως τον superetroid (console gaming) ο οποίος έχει κάνει αξιόλογη δουλειά σε video όπως Console Wars και Dark Souls lore. Επίσης ο Zok είναι αρκετά ενδιαφέρων και ιδιαίτερος, απευθύνεται κυρίως σε pc gamers. Γενικά και οι 2 τους απευθύνονται νομίζω σε μεγάλης ηλικίας gamers (25-30+). Όσων αφορά τους UH έχουν αρχίσει και γίνονται εμπορικοί σε αυτό που κάνουν και απομακρύνονται σιγά σιγά από το αρχικό τους core audience. Πλέον οι κατηγορίες των βίντεο τους είναι πολλές και διάφορες ώστε να μαζευουν subs και από άλλου είδους target groups. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από shadowlike
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα