stavroulap. Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Καλή & χρήσιμη δουλειά Προσωπικά ήμουν fan του ask4food, μέχρι τη στιγμή που μάλλον το πούλησε ο πρώτος που το είχε Κατόπιν έγινε τσιφλίκι ορισμένων "επαγγελματιών" κριτικών, τους οποίους τους τραπέζωναν κιόλας (αν είναι δυνατόν), και νομίζω η σούπα χάλασε λίγο Πλέον κυρίως tripadvisor και κατόπιν google... Σε ευχαριστώ αρχικά! Εγώ για να είμαι ειλικρινής το ask4food δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Μπορώ να πω μάλιστα ότι αν δεν έκανα μια μικρή αναζήτηση πριν τη σύνταξη του ερωτηματολογίου ίσως και να το ξεχνούσα ως πλατφόρμα.
anja_n Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Α ταβερνοχώρος αγαπημένο site. Μας έχει σώσει πολλές φορές. Πολύ ωραίο το ερωτηματολόγιο, καλή επιτυχιά! 1
stavroulap. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, anja_n είπε Α ταβερνοχώρος αγαπημένο site. Μας έχει σώσει πολλές φορές. Πολύ ωραίο το ερωτηματολόγιο, καλή επιτυχιά! Ευχαριστώ @anja_n ! Κι εγώ χρησιμοποιώ πολύ των ταβερνοχωρο αν και απ ότι βλέπω πολύ δεν το γνωρίζουν ως site.
stavroulap. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, elenit είπε Έτοιμο! Καλή επιτυχία! Σε ευχαριστώ πολύ!
christos4 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Εγώ έμαθα τον ταβερνοχωρο από εδώ! Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια! 1
stavroulap. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, christos4 είπε Εγώ έμαθα τον ταβερνοχωρο από εδώ! Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια! Σε ευχαριστώ! Χρήσιμος ο ταβερνοχωρος! Τουλάχιστον για τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης!
stathis97 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Done,θα εχει ενδιαφερον να μας παρουσιασεις και τα συμπερασματα που θα καταληξεις οταν εξαγεις τα δεδομενα 1
stavroulap. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, stathis97 είπε Done,θα εχει ενδιαφερον να μας παρουσιασεις και τα συμπερασματα που θα καταληξεις οταν εξαγεις τα δεδομενα Σε Ευχαριστώ! Με μεγάλη μου χαρά! Άλλωστε η βοήθειά σας μέχρι τώρα ήταν πολύτιμη! 1
Tigio13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Το τελείωσα μόλις και εγώ, καλη επιτυχία να έχεις. 1
stavroulap. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Το τελείωσα μόλις και εγώ, καλη επιτυχία να έχεις. 6 λεπτά πριν, BritGreek είπε Έτοιμο. Καλή επιτυχία! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! 1
stavroulap. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Sofia_m είπε Έτοιμο! Ευχαριστώ!
unforgiven Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Έτοιμο. Πάντα συμπληρώνω τέτοιου είδους ερωτηματολόγια, αλλά το δικό σου Σταυρούλα είναι αυτό που απόλαυσα περισσότερο. Σύντομο, πολύ κατανοητό και ευχάριστο. Έμαθα και τον Ταβερνοχώρο! Καλή επιτυχία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα