Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Αν και εγω πριν 2 χρονια αγορασα απο ενα μελος ενα Gameboy Color με 5 κασετες (Burger Time Deluxe, Pokemon Red, Zoro, Pokemon Trading Card Game και Star Wars) ολα σε πολυ καλη κατασταση μονο για 50€ . Τωρα θα μου πεις φαινοταν σαν απατη αλλα ο φιλος ηταν πολυ εξυπηρετικος με καλες αξιολογησεις, μου εστειλε βιντεο για να δω οτι δουλεουν ολα και μου εδωσε τα στοιχεια του. Ετσι πουλας κατι σωστα😁.

Επεξ/σία από Comic maniak
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, tassos62 είπε

Οταν αγορασης κατι απο  isomnia αντικαταβολη με το ταχυδρομιο πως εξασφαληζεσαι οτι το αντικειμενο ειναι αυτο που παρηγγηλες(Ενοητε οτι πρωτα πληρωνης και μετα παιρνης το δεμα για να το ελενξης)

Τιποτε και κανενας τροπος δε σε εξασφαλιζει 100%.

Ουτε καν το χερι χερι,ουτε και οι 60 αξιολογησεις.

Μενω εκπληκτος με το ποσος κοσμος δε γνωριζει βασικη ορθογραφια 

----------------------------------------------

8 ώρες πριν, daPro είπε

Μονο face to face..

Ουτε καν.

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ.

Στα των αγγελιών εννοείται ότι αγοράζουμε από αυτούς που έχουν θετικές κριτικές ωστόσο αυτό που θέλω να τονίσω είναι να μην βιάζεστε με την πληρωμή. Είχα καλές κριτικές, μου χακάραν το λογαριασμό και πούλησαν αέρα αντί για κινητό σε ένα παιδί και έχασε κάπου στα 250€. Η πληρωμή ήταν κατάθεση ωστόσο το έκανε με τη μέθοδο λεφτά στο λεπτό οπότε δεν υπάρχουν στοιχεία.

Δημοσ.

εχω κανει αρκετες συναλλαγες ειτε ως πωλητης ειτε ως αγοραστης.Παντα κοιταω ποσο ενεργος ειναι καποιος γιατι πολλοι ειδικα πιο παλια ειχα 100 αξιολογησεις και οι 80 ηταν απο δικους τους λογαριασμους.Προτιμω να εμπιστευτω καποιον που εχει 3-4 αξιολογησεις και ειναι φουλ ενεργος στο φορουμ με μηνυματα και αντιδρασεις παρα καποιον που εχει 50+ αξιολογησεις και 0 συμμετοχη στο φορουμ.Βεβαια αν δεν ειναι face to face που λενε μπορει να την πατησεις ανα πασα στιγμη,ρισκο ειναι με τον οποιοδηποτε .Ακομα και σε μαγαζι απο σκρουτζ αν παρεις πολλες φορες ρισκο ειναι.Τωρα για καποιους που πανε και αγοραζουν απο ατομα με 0 αξιολογησεις 0 μηνυματα και με αγγελια ''τα σκοτωνω γιατι φευγω εξωτερικο και δινει πχ κινητα και λαπτοπ μεγαλης αξιας σε εξευτελιστικες τιμες τοτε θελανε και τα παθανε .

• Like 1
Δημοσ.

Και έχω αγοράσει, και έχω πουλήσει αρκετά πράγματα εδώ μέσα χωρίς κανένα, απολύτως πρόβλημα.

Πάντα προτιμώ συνάντηση. Από μακριά παίρνω ρίσκο εν γνώσει μου. Με αντικαταβολή έχω πουλήσει και surface που, αν θυμάμαι καλά, το έδωσα 800 ευρώ, πάλι χωρίς πρόβλημα.

Αν κάποιος από μακριά ενδαφερθεί, για να είμαι ήσυχος γιατί πολλά γίνονται, του λέω μόνος μου πως η συναλλαγή αυτή έχει ρίσκο, το οποίο αναλαμβάνει ο ίδιος και μόνο. Δεν είμαι απατεώνας σε καμία περίπτωση, αλλά δεν ξέρω ούτε σε τι χέρια θα πέσει μέχρι να φτάσει στον αγοραστή, ούτε τι καπνό φουμάρει ο τελευταίος. Οπότε, αν θέλει να πάρει μόνος του το ρίσκο, ας το πάρει, αλλά να μην με ενοχλήσει μετά αν είναι σπασμένο, δεν δουλεύει, το δέμα είναι άδειο ή αν η περιγραφή μου δεν είναι σωστή. Το θες; Αν το θες, διακινδύνευσέ το μόνος σου. Εγώ δεν πρόκειται να τρέχω μετά να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...