Προς το περιεχόμενο

iPhone vs Galaxy s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με την τιμη έτσι πι αλλιώς όλα τα smartphones ακριβά είναι.Το  θεμα είναι αν αξίζει το XR.Επισης δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από το 8 plus το Xr.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Δεν έχω πρόβλημα με την τιμη έτσι πι αλλιώς όλα τα smartphones ακριβά είναι.Το  θεμα είναι αν αξίζει το XR.Επισης δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από το 8 plus το Xr.

Ε ναι, είναι. 

Χώσου τότε και πάρτο ! Τεράστιες οι διαφορές τους. 

Δημοσ.

To Xr μου φαίνεται μεγάλη κοροϊδία.  Φθηνό iPhone ντε και καλά με τιμή πάνω από €900 (στην Ελλάδα), με απλή οθόνη αντί OLED, με χαμηλή ανάλυση, με μονή κάμερα και τόσες άλλες "εκπτώσεις" που έχουν ειπωθεί και ξαναειπωθεί.  Χάθηκε τουλάχιστον να κάνουν "έκπτωση" και στο αντιαισθητικό notch να έχει κάποια πιθανότητα επιλογής?

ΟΚ, καλό για κάποιον που θέλει ντε και καλά iOs αλλά όταν διατυμπανίζεις μια φθηνή έκδοση, φρόντισε να είναι πράγματι φθηνή.  Μην κοροϊδεύεις τον κόσμο.  Χίλιες φορές για μένα καλύτερα το Χ που παίζει στα ίδια περίπου λεφτά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, idefixius είπε

To Xr μου φαίνεται μεγάλη κοροϊδία.  Φθηνό iPhone ντε και καλά με τιμή πάνω από €900 (στην Ελλάδα), με απλή οθόνη αντί OLED, με χαμηλή ανάλυση, με μονή κάμερα και τόσες άλλες "εκπτώσεις" που έχουν ειπωθεί και ξαναειπωθεί.  Χάθηκε τουλάχιστον να κάνουν "έκπτωση" και στο αντιαισθητικό notch να έχει κάποια πιθανότητα επιλογής?

ΟΚ, καλό για κάποιον που θέλει ντε και καλά iOs αλλά όταν διατυμπανίζεις μια φθηνή έκδοση, φρόντισε να είναι πράγματι φθηνή.  Μην κοροϊδεύεις τον κόσμο.  Χίλιες φορές για μένα καλύτερα το Χ που παίζει στα ίδια περίπου λεφτά.

Συγνωμη αλλα τι ειναι αυτα τα πραγματα που γραφεις?

1000φορες καλυτερα το Χ το οποιο 

-εχει μικροτερη οθονη

-εχει μικροτερη μπαταρια/χειροτερη αυτονομια

-εχει χειροτερο/πιο αργο face id

-εχει χειροτερη κεντρικη καμερα

-εχει χειροτερο επεξεργαστη/γραφικα

-εχει λιγοτερες επιλογες σε χρωματα για να διαλεξεις(το τελευταιο δεν ειναι κατι φοβερο αλλα για πολλους μετραει)

απλα επειδη εχει oled οθονη παραπανω αναλυσης το Χ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνώμη που λέμε την άποψή μας, δε θα το ξανακάνουμε.

Eυχαριστώ για τη φιλοξενία.  Καλή συνέχεια σε όλους.

Επεξ/σία από idefixius
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, idefixius είπε

Μα οταν η αποψη αυτη ειναι στην ουσια παραπληροφοριση τι πρεπει να πουμε οτι μπραβο ετσι ειναι?Υποτιθεται ο συμφορουμιτης γιαυτο ρωταει κιολας στο forum.

Ειδικα οταν προτεινουμε σε καποιον προιοντα(κινητα)χρηματικης αξιας κοντα 800ευρω,δεν ειναι καπως να τους παιρνουμε στο λαιμο μας αν προτεινουμε οτι να ναι?

Δημοσ.
Στις 6/12/2018 στις 10:05 ΜΜ, idefixius είπε

Ναι μεν έχεις δίκιο, αλλά μετά το χαλάς με την πατάτα πως καλύτερα να πάει σε X 😛 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Fotis Deutschland είπε

Μπορώ να σας κάνω άλλη κια ερώτηση.Το απλό X αξίζει;Είναι καλύτερο από το XR?

Ένα σίχαμα και μισό είναι το X.

1000 φορές να πας σε Galaxy S9. 

Δημοσ.

Πήγα σήμερα στην Vodafone και δεν μου άρεσε το XR.Πλεον είμαι ανάμεσα σε δυο μοντέλα που τα δοκίμασα σήμερα και κου άρεσαν πολύ.Ειμαι ανάμεσα στο IPhone X 256Gb και iPhone X’s 64Gb που έχουν την ίδια τιμη.Ποια πιστεύετε ότι αξίζει σαν συσκευή περισσοτερο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...