papoys1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Παλαιότερα ήταν πιο ήπιο θέμα πλέον έχει καταντήσει πληγή. Πήγαινες σε σούπερ μάρκετ σε Λαική σε παζάρι και γενικά σε χώρους με μεγάλα πάρκινγκ πεταγόταν κάποιος ρομα με μερικούς κινέζικους καθαριστήρες του ευρώ (τέτοιους βάζω αλλά τους αγοράζω μόνος) και σε έπρηζε να σου αλλάξει. Του έλεγες να φύγει αν δεν το έκανε του έρριχνες και κανένα ήρεμο μπινελίκι και απομακρυνόταν. Πλέον έχουν αποθρασυνθεί και λειτουργούν σαν ομάδες.Πάω τις προάλες s/m αράζω στο εξωτερικό πάρκινγκ γυρίζω να πάρω το αυτοκίνητο έρχεται και μου λέει "να σου αλλάξω καθαριστήρες" Του λέω δεν θέλω μια χαρά είναι "δεν είναι κοίτα μου λέει είναι χαλασμένο".Γυρίζω και βλέπω τον έναν ανασηκωμένο και βγαλμένο από τη θέση του. Του βάζω τις φωνές γιατί σίγουρα το έκανε ο ίδιος φεύγει τον βάζω στη θέση του και φεύγω. Σήμερα πάω στο παζάρι του Πειραιά και μόλις γυρίζω βλέπω τον ένα καθαριστήρα πάλι βγαλμένο.Πάω να τον φτιάξω και τον βλέπω σπασμένο.Ακούω φωνές από πιο πέρα πλησιάζω και βλέπω κάποιον να τσακώνεται με ένα ρομα επειδή του είχε κάνει ζημιά και σε αυτόν στον ένα και πήγε να του βάλει άλλους.Πιο πέρα άλλοι 2-3 ρομα και αυτοί με υαλοκαθαριστήρες στα χέρια να κοιτάζουν. Μπήκε ο άνθρωπος στο αυτοκίνητο και έφυγε το ίδιο έκανα και εγώ γιατί όπως είπα ήταν 3-4 φοβήθηκα , να φωνάξω αστυνομία τι να μου κάνει,γύρισα σπίτι και έβαλα έναν καινούργιο του ευρώ όπως είπα έχω πάντα εφεδρικό. Δεν ξέρω αν τύχει και σε σας κάτι παρόμοιο και τι κάνατε σε αυτή την περίπτωση. 1
txcellas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Εκεί που μένω (κέντρο) έχουμε άπειρους που κάνουν ακριβώς το ίδιο με τους υαλοκαθαριστήρες. Μάστιγα είναι. 1
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Τι να κάνεις; Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις...
De@th L0rd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Πρόβλημα με ΡΟΜΑ ΓΥΦΤΟΥΣ στα πάρκινγκ There you go! Πάμε παρακάτω... 22 3
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημιουργούν την ανάγκη και σου προσφέρουν το προϊόν.Μιλάμε για υψηλού επιπέδου μάρκετινγκ. 😁
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Που γινονται ολα αυτα?Σε ποια περιοχη...? 2
BlueBlade Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Άμα είναι γύφτοι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στο αμάξι και να φύγεις. Δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσουν οι συγκεκριμένοι. Ξέχνα την Αστυνομία πάντως, τους γύφτους δεν τους αγγίζει ο νόμος. 10 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε Εμ βέβαια δεν μένουν στις ίδιες περιοχές αυτοί που τους υπερασπίζονται. Σπρέι πιπεριού παιδιά κι ας είναι παράνομο. Εδώ τα είπες όλα, αλλά δυστυχώς έχουμε γεμίσει επαναστάτες και ανθρωπιστές του καναπέ και της ηρεμίας των Προαστίων. 2 1
ziaba Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 και δω Μυτιλήνη τα ίδια ... αλλά οκ αν τους πεις οτι δεν ενδιαφέρεσαι ξεκόλλανε ....μόνο μια φορά μου έτυχε 4τ που ΠΑ όχι κτλ τον πέρασε με το έτσι θέλω ... αμέσως τον προειδοποίησα οτι θα φύγω χωρίς να του πληρώσω και τ άλλαξε πίσω.... βέβαια τον δικο μου τον τοποθέτησε οτι να ναι πίσω ... μακάρι να ταν μόνο αυτοί με τους υαλοκαθαριστήρες
talibanakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 53 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε Σπρέι πιπεριού παιδιά κι ας είναι παράνομο. ρε μαν την παλευεις καθολου; 2
Zerg13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι μοδατο το κολπο...θα περασει η μοδα. Ετσι κανουν οι Ρομα οταν κανιυν κατι το κανουν παντου. Εδω κορινθο δεν υπαρχει ακομα. Εδω εχει πολλους πακιστανους που σου καθαριζουν τα τζαμια με το ζορι. Τι κανετε για αυτους; Ενας μου αφησε και σαπουναδες προχτες, και με ειρωνευτηκε γιατι δεν του εδωσα μισοευρω αλλα λιγοτερα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13
VonLoutsos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Η ομάδα, παρκάρουν όλοι τα αυτοκίνητα σε πάρκιν
talibanakos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, ougxar είπε Αυτο το ρομα δεν καταλαβαινω τι ειναι Κανουν απεργια οι διανομεις και πετανε τις πιτσες ΡΟΜΑ στα παρκινγκ,οπως χυνουν οι αγροτες τα γαλατα. 1
De@th L0rd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, talibanakos είπε ρε μαν την παλευεις καθολου; Εγώ την παλεύω με σπρέι πιπεριού; Εσύ; 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις