randomcat Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μπορείτε να έχετε μαζί σας μερικά κουτιά με σκατά Αν σιχαίνεστε τα ανθρώπινα και δεν έχετε κάποιο κατοικίδιο να σας κάνει, μπορείτε να παραγγείλετε: https://www.shitexpress.com/ Και θα τα πετάτε στους γύφτους με μια κουτάλα παγωτού (μέχρι και εκείνοι σιχαίνονται τα σκατά):
Glikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, talibanakos είπε Εγω τα report μου τα εκανα,ας κλειδωσει γτ αρχιζω και βλεπω πολυ ακραιες αποψεις εδω μεσα. Κλασσικα 2 ατομα κανουν πουτ@ν@ το thread. Κάνε ρεπόρτ εσύ λες και είμαστε στο δημοτικό. 'κυρία κυρία, ο Γιωργάκης με έβρισε'. Την γνώμη μας λέμε, δεν είναι παράλογο. 2
talibanakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Dr_73 είπε Αν κατάλαβα καλά , λες να χρησιμοποιήσεις τον κρίκο αυτό για σιδερογροθιά ; Γίνεται ; Είναι τόσο μεγάλος ;;; Δεν πρέπει να είναι κάπου 10cm για να χρησιμοποιηθεί έτσι ;; Εισαι σοβαρος και εσυ;
Zerg13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Glikos είπε ''Εσυ αυτοκτωνα αν θες''.....Γιατί είσαι αγενής ? και δεύτερον... 1)Δεν σπας κανένα δάχτυλο αν σου κάνει σε size στην fist. 2)Καλύτερα να το έχω αυτό παρά να μην έχω τίποτα. Άσχετα αν μου τραβήξει σουγιά/όπλο κλπ. 3)Αν τελικά το βγάλω αυτό τότε σημαίνει ότι είναι σε κίνδυνο η ζωή μου οπότε στα @@ μου τι ζημιά θα κάνω σε αυτόν. 4)Μήπως να του δώσω κώλο όταν πάει να μου κάνει επίθεση? Εγω βλεπω οτι το παιζεις τσαμπουκας μεσω keyboard και δεν ξερεις τα βασικα. Αρχισε πολεμικες τεχνες μαθε τα βασικα γιατι με τα μυαλα που εχεις σε βλεπω να σκοτωνεσαι ή να τρως γερο ξυλο. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13
parlapipas25 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Glikos είπε Ρε παλικάρια τι σας φαίνεται περίεργο σε μερικούς? Αν στην πέσει κάποιος/κάποιοι λογικό δεν είναι να προστατευτείς όπως μπορείς? Τι σκατά λέτε μερικοί 'θα του κάνεις ζημιά' κλπ. Δηλαδή αν μπει σπίτι σου κάποιος να σε κλέψει/σκοτώσει τι θα κάνεις θα βγάλεις νυχοκόπτη επειδή είναι νόμιμος? Η πιο σωστη λυση ειναι:"να κανεις πως κοιμασαι" 2
talibanakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε Εγω βλεπω οτι το παιζεις τσαμπουκας μεσω keyboard και δεν ξερεις τα βασικα. Αρχισε πολεμικες τεχνες γιατι με τα μυαλα που εχεις σε βλεπω να σκοτωνεσαι ή να τρως γερο ξυλο Αστον μπας και σωθει το ειδος ρε μαν.. 1 1
Glikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dr_73 είπε Αν κατάλαβα καλά , λες να χρησιμοποιήσεις τον κρίκο αυτό για σιδερογροθιά ; Γίνεται ; Είναι τόσο μεγάλος ;;; Δεν πρέπει να είναι κάπου 10cm για να χρησιμοποιηθεί έτσι ;; Δοκίμασε να σου κάνει και θα δεις ότι βολεύει, more or less. Πάντως είναι μια λύση αν θες να προστατευτείς και να είσαι νόμιμος.
talibanakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Glikos είπε Την γνώμη μας λέμε, δεν είναι παράλογο. Οταν γραφεις για πραματα που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ,τοτε δεν ειναι παραλογο,ειναι παρανομο. 1
Dr_73 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Zerg13 είπε πολεμικες τεχνες Άλλη απάτη . Ψευδαίσθηση . Αν δεν μιλάς και φεύγεις, είναι απίθανο να μπλέξεις σε κατάσταση που δεν μπορείς να φύγεις. Ειδικά σε πάρκιγκ !!!!! Είσαι δίπλα στο αμάξι σου !!!! 1
talibanakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Glikos είπε Δοκίμασε να σου κάνει και θα δεις ότι βολεύει, more or less. Πάντως είναι μια λύση αν θες να προστατευτείς και να είσαι νόμιμος. Μη δινεις συμβουλες μαν,δεν εισαι σε θεση. Θα παρεις και κανεναν στο λαιμο σου,μη λεμε τα ιδια συνεχεια. 1
Glikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Οταν γραφεις για πραματα που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ,τοτε δεν ειναι παραλογο,ειναι παρανομο. Επειδή η σιδερογροθιά που ανέφερα είναι παράνομη δεν επιτρέπεται να την αναφέρω? λολ. Λες και κάνω εμπόριο και θέλω να πουλήσω. Εξάλλου ανέφερα μια νόμιμη λύση , τον κρίκο. Τι το παράλογο λέω?
Dr_73 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Θα παρεις και κανεναν στο λαιμο σου,μη λεμε τα ιδια συνεχεια. Μην αγχώνεσαι . Ενήλικοι είμαστε φαντάζομαι , έχουμε κρίση . Δεν νομίζω ότι θέλει κανείς ντράβαρα με ρομά.
Glikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, talibanakos είπε Μη δινεις συμβουλες μαν,δεν εισαι σε θεση. Θα παρεις και κανεναν στο λαιμο σου,μη λεμε τα ιδια συνεχεια. Εσένα σε βλέπω να μπαίνει ο κλέφτης σπίτι σου και να του ζητάς ευγενικά να φύγει επειδή είσαι χέστης να χρησιμοποιήσεις κάτι 'παράνομο' για να προστατευτείς.
BlueBlade Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, lokaki είπε Tην ιδια απορια ειχα και εγω στο lidl οταν παω και ρωτησα τον διευθηντη τη θα γινει μας τα εχουνε πριξει η γυφτοι και η απαντηση δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα πρεπει να κανουμε μηνηση...αλλα εγω καταλαβα οτι ειναι χεσμενοι τον φοβο σου λεει μηνηση σε γυφτο και αστυνομιες αστους να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!!! Το θέμα δεν είναι ότι είναι χεσμένοι, το θέμα είναι ότι κανένας δεν θα ασχοληθεί σοβαρά από την στιγμή που μιλάμε για γύφτους άρα και το μαγαζί δεν μπαίνει σε καμία διαδικασία. Ειδικά με τους σημερινούς "ανθρωπιστές" που μας κυβερνάνε ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι δεν επιτρέπετε να σηκώσουν οι αρχές στους γύφτους. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από BlueBlade 3
Dr_73 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Η πιο σωστη λυση ειναι:"να κανεις πως κοιμασαι" Το σπίτι είναι τελείως άλλη υπόθεση . Κι εκεί , μπορείς να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να μπει κάποιος, με πόρτες ασφαλείας, αυλόπορτες, συναγερμούς , κάμερες κτλ. Αν μπει παρόλα αυτά , δεν έχεις επιλογή. Δεν σου αφήνει . Έξω όμως, σχεδόν πάντα , μπορείς να την κοπανήσεις ! Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από Dr_73 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις