redfox1944 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Παιδια σκεπτομαι εδω και αρκετο καιρο να ανοιξω καταστημα πωλησεις video games... Ακουω αποψεις , αξιζει λετε ολο αυτο το Εγχείρημα....
Thesoundmakergr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, redfox1944 είπε Παιδια σκεπτομαι εδω και αρκετο καιρο να ανοιξω καταστημα πωλησεις video games... Ακουω αποψεις , αξιζει λετε ολο αυτο το Εγχείρημα.... Μεταχειρισμένα, καινούρια και υπο τι μορφή? Γιατι ειναι λίγο γενική και αόριστη η ερώτηση σου...
asmilon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχεις ηδη καποια πελατεια που θα ενδιαφεροταν να σε προτιμησει ή προσβαση σε καποιο κεντρικο σημειο που θα τραβουσε κοσμο; Αν οχι τοτε σιγουρα θα δυσκολευτεις να ανταγωνιστεις τα σκρουτζομαγαζα, ποσο μαλλον τις αγορες απο εξωτερικο. Ολα αυτα βεβαια εφοσον ο πελατης θελει να ψωνισει και δε προτιμα τον "θειο". Δυσκολο το εγχειρημα, δε λεω αδυνατο, αλλα στα γενικα προβληματα του επιχειρειν στην Ελλαδα της κρισης, σε εσενα προστιθεται και το γεγονος οτι απευθύνεσαι σε εξειδικευμενη και μαλλον μικρη αγορα. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από asmilon
ObeyWario! Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Thesoundmakergr είπε Μεταχειρισμένα, καινούρια και υπο τι μορφή? Και στις δύο περιπτώσεις είναι όχι απο μένα Εκτός και αν είναι το χόμπι σου και δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις
Thesoundmakergr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, ObeyWario! είπε Και στις δύο περιπτώσεις είναι όχι απο μένα Εκτός και αν είναι το χόμπι σου και δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις Αν πει υπο μορφή CD συμφωνώ. Αν τον ενδιαφέρει κάτι σαν "φυσικό" digital store είναι ωραία ιδέα και μπορεί να τραβήξει κόσμο πιστεύω...
Narayan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ξέρω τουλάχιστον δύο τέτοια μαγαζιά που ενώ είχαν σταθερή πελατεία έκλεισαν. Θα έχεις να ανταγωνιστείς και τα βιντεοκλαμπ και τα καταστήματα videogames που μαζί με την σταθερή πραμάτεια φέρνουν και φιγούρες. Δεν είναι τόσο μεγάλη η αγορά.
redfox1944 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Παιδια για να καταλαβετε το τη θελω να κανω ενα μαγαζι οπως πχ το gamestation να συνεργαστω και με το skroutz οσο αφορα τα παιχνιδια και used.. ΕΙμαι χρονια gamer και γιατι οχι να κανω το χομπι μου επαγγελμα..... Περιοχη β ανατολικη αττικη... Συγκεκριμενα Νεα μακρη...
gokuthelegend Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πλέον όλα τα σύγχρονα παιχνίδια κυκλοφορούν στο steam. Όταν κάποιος πάει να αγοράσει ένα παιχνίδι για υπολογιστή από φυσικό κατάστημα, στην ουσία αγοράσει ένα κλειδί για το steam το οποίο βρίσκεται στο εσωτερικό του κουτιού. Το δισκάκι είναι σαν backup του παιχνιδιού που αν όμως έχει βγει update τότε είναι ψιλοάχρηστο (κάποια παιχνίδια έχουν update εκατονάδων MB ή ακόμη και GB, εγώ προσωπικά είχα αγοράσει παιχνίδι σε δισκάκι από φυσικό κατάστημα, και με το που το εγκατέστησα καπάκι μου κατέβασε ένα update πάνω από 2GB). Επίσης το δισκάκι δεν μπορείς να το δανείσεις σε άλλον ή να το μεταπουλήσεις (όπως γινόταν τις παλιές καλές εποχές) γιατί το κλειδί έχει συνδεθεί με το προσωπικό σου λογαριασμό στο steam οπότε και ο άλλος δεν θα μπορεί να το παίξει. Επίσης κάθε καλοκαίρι ή άλλες εποχές εποχές του χρόνου, το steam βγάζει κάτι φοβερές προσφορές που δεν νομίζω να μπορείς να τις ανταγωνιστείς. Μόνο αν κάποιος είναι πολύ καμένος και θέλει να αγοράσει παιχνίδι που κυκλοφορεί πακέτο με φιγούρες, soundtracks, μπλουζάκια ή άλλα συλλεκτικά, αλλά πόσοι είναι αυτοί; Με τα παιχνίδια για κονσόλες δεν ξέρω τι παίζει. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από gokuthelegend
redfox1944 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Συμφωνω με τα παραπανω φιλε ,απλα εγω θα επικεντρωθω στις κονσολες.....
26ska Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Το θέμα είναι ότι το gamestation είναι στο κέντρο της Αθήνας, οπότε έχει και το + του περαστικού με την βιτρίνα που έχει, εσύ στη νέα μάκρη, δύσκολα τα πράγματα νομίζω.
theoritikos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Το μαγαζί θα επιβιώσει μόνο αν είναι σκρουτζομαγαζο,ή έχεις άκρες να φέρνεις φθηνότερα από τα αλλά μαγαζιά τις day 1 κυκλοφορίες. Το gamestation που αναφέρετε, τα φέρνει φθηνά επειδή αγοράζει από το zavvi ποσότητες...
bluesattack Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Aν το συνδυαζες με υπηρεσια gaming για πιτσιρικαδες ? Tv , κονσολες, αναψυκτικα και τα σχετικα.Μιλαμε για μαζεμενα πραγματα τυπου videoclub,οχι νετκαφε Απλα ρωταω, αν το εχεις σκεφτει Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από bluesattack
hexenlord Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Παρολο που οι χωρες ειναι διαφορετικες , οσον αφορα στο gaming εχουν κοινα χαρακτηριστηκα (μεγαλα ποσοστα πειρατιας, μικρος πληθισμος που ενδιαφερεται, χαμηλη διεισδηση της gaming κουλτουρας στην αγορα κοκ) επομενως το αναφερω: Εν ετη 2008 λοιπον, επιχειρησα στο Καταρ (τοτε) να φερω την αλυσιδα game.co.uk ως franchisee. Μετα απο πολλα και δυσκολα meeting εφαγα πανηγυρικο ακυρο απο τον CFO τους, παρολο που δεν ειχαμε προβληματα στα του capex. Αιτιες ηταν βασικα η πειρατια που μαστιζε την τοτε γενεα κονσολων, το οτι οι καταριανοι ηταν μια χουφτα λαος (450Κ, εκ των οποιων βγαλε αμεσως αμεσως ενα 70% -γεροι, μωρα, μη ενδιαφερομενοι), και το οτι τα ενοικια ηταν πολυ υψηλα (ηθελα να το ανοιξω σε εμπορικο για catchment area). Πιο σχετικα με Ελλαδα, επειδη γνωριζω τον ιδιοκτητη του consoleclub και εχουμε μιλησει ουκ ολιγες φορες, θα ελεγα να μην κανεις την κινηση, η συγκεκριμενη αγορα ειναι κορεσμενη υπο την μορφη φυσικου καταστηματος. Στο δε σκρουτζ ο ενας βγαζει τα ματια του αλλου με γνωστα κολπα (τιμολογια, ΑΦΜ, τιμη ονλαιν, τιμη μαγαζιου κοκ). Αν δεν το δεις ΠΟΛΥ σοβαρα, με πολυ λεπτομερες πλανο-σχεδιο, ειναι εξαιρετικα πιθανο να κλαις το κεφαλαιο σου. Τελος, εχεις μιλησει με τραπεζες για δανεισμο, καθως εξ’υπακουεται πως δεν βαζεις δικα σου λεφτα (τουλαχιστον οχι ολα)? Αντι αυτου που λες, ανοιξε ενα υποκαταστημα κινητης τηλεφωνιας του αγαπημενου σου παροχου, θα προτεινα. τα 2 ευρωλεπτα μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα