Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακάλυψα εχθές μία κλήση για παράνομο παρκάρισμα από τον δήμο Αθηναίων που είχα τσιμπήσει αρχές Ιουλίου και την οποία είχα ξεχάσει στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.
Χαζομάρα μου αλλά φύγαμε για διακοπές την επόμενη μέρα και μετά την ξέχασα εντελώς. :(
Αναφέρει ότι μπορεί να πληρωθεί μέχρι 2 μήνες μετά στα ταμεία του δήμου αλλά έχω ήδη χάσει αυτή την προθεσμία.

Έπερνα τηλέφωνα εχθές σε 1-2 υπηρεσίες για να ρωτήσω τί να κάνω αλλά είτε δεν απαντούσαν, είτε δεν έβγαζα άκρη.
Για να μην τρέχω άδικα από τη μία υπηρεσία στην άλλη γνωρίζεται πού μπορώ να πάω να την πληρώσω ή λόγο παρέλευσης θα την έχουν ήδη στείλει στην εφορία και θα έρθει το μπουγιουρντή του χρόνου ;;;

• Like 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω πρέπει να περάσει ένα διάστημα προτού βεβαιωθεί το ποσό στο ΑΦΜ σου. Αν πας με την κλήση στο ταμείο του Δήμου, πιστεύω ότι θα δεχθούν την πληρωμή κανονικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κληση από Δημοτικη Αστυνομια Νεας Ιωνιας πριν πολλα χρονια ποτε δεν εχει παει στο ΑΦΜ μου ...

Από αμελεια και βλακεια για νατα λεμε με το ονομα τους δεν εχω παει να την πληρωσω .

Νομιζω περυσι που ειχαν μειωθεί τα προστιμα σε δημους μου ειχε ερθει και χαρτι να παω στη Δημοτκη Αστυνομια να την πληρωσω χωρις προστομοα.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 3
Δημοσ.

Έχω μια ( την έχω σκίσει δλδ με το που την είδα στο παρμπρίζ) πριν ενάμιση χρόνο από τον Δήμο Αθηναίων. Ουτε έχει έρθει τίποτα ούτε μπήκε στην εφορία. Μην δινεις καμμια σημασία. Δημοτική είναι. 

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Stamer είπε

Ε κάνε υπομονή!

Οχι δεν αγχονομε.ειχα μια για διπλό παρκάρισμα στον πειραια. Μου ήρθε χαρτί ύστερα από πέντε χρονια αντε λέω πήγα και το πλήρωσα. Αμα έρθει από δημοτική δεν ξαναπάω. Δεν σου κάνουν τίποτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπου σε βρουνε ειναι η κατασταση ... 

Πριν 4 χρονια μου ηρθε ειδοποιηση οτι χρωσταω μια κληση για παρανομο παρκαρισμα κοντα στο λιμανι της Ηγουμενιτσας..

Η κληση ηταν απο 2006 λεει με αριθμο πινακιδας ιδιο με το δικο μου μηχανακι (παπι ) αλλα ασχετα στοιχεια...

Επρεπε να αποδειξω οτι :

1ον) Αποκλειεται να πηγα απο Αθηνα με παπι 100cc στην Ηγουμενιτσα

2ον) Οτι το δικο μου ηταν μαρκας Honda χρωματος μαυρο και οχι κινεζικο κοκκινο.

Τελικα το ολο θεμα ειχε γινει με την πινακιδα το μηχανακι που ειχαν γραψει ειχε πινακιδα τροχαιας και οχι υπουργειου.

Ετυχε και ειχαμε τον ιδιο αριθμο...

Ευτυχως καθαρισε φιλος απο το υπουργειο..

Επεξ/σία από k_w_t
  • Sad 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, dpolal είπε

Ανακάλυψα εχθές μία κλήση για παράνομο παρκάρισμα από τον δήμο Αθηναίων που είχα τσιμπήσει αρχές Ιουλίου και την οποία είχα ξεχάσει στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.
Χαζομάρα μου αλλά φύγαμε για διακοπές την επόμενη μέρα και μετά την ξέχασα εντελώς. :(
Αναφέρει ότι μπορεί να πληρωθεί μέχρι 2 μήνες μετά στα ταμεία του δήμου αλλά έχω ήδη χάσει αυτή την προθεσμία.

Έπερνα τηλέφωνα εχθές σε 1-2 υπηρεσίες για να ρωτήσω τί να κάνω αλλά είτε δεν απαντούσαν, είτε δεν έβγαζα άκρη.
Για να μην τρέχω άδικα από τη μία υπηρεσία στην άλλη γνωρίζεται πού μπορώ να πάω να την πληρώσω ή λόγο παρέλευσης θα την έχουν ήδη στείλει στην εφορία και θα έρθει το μπουγιουρντή του χρόνου ;;;

Αγίου Κωνσταντίνου μετά την Ομόνοια είναι η έδρα της Δημοτικής Αστυνομίας. Αν πέρασε δίμηνο δεν μπορείς να υποβάλλεις και αντιρρήσεις μήπως τη σβήσουν.Εμένα πριν 5-6 μήνες που με είχαν γράψει στη Αγορά πέρασα μετά από 2-3 μέρες υπέβαλα αντιρρήσεις και την έσβησαν.

Δεν ξέρω τι γίνεται μελλοντικά αλλά  καλύτερα πέρνα να την πληρώσεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/10/2018 στις 7:42 ΠΜ, dpolal είπε

Όπως πολύ σωστά σου απάντησε ο @papoys1 , μπορείς να απευθυνθείς είτε στην έδρα της Δημοτικής Αστυνομίας, είτε σε κάποιο Σ.Ε.Δ. (Σημείο Εξυπηρέτησης Δημότη). Προσωπικά, επειδή υπήρχε μια περίοδος που μάζευα κλήσεις λες και είχα μαγνήτη, τις πλήρωνα σε ΣΕΔ. Πληροφορίες εδώ

edit:

Επειδή μόλις τώρα πρόσεξα τα σχόλια που αναφέρουν ότι οι κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας μπορούν να μείνουν απλήρωτες, θα ήθελα να πω το εξής. ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Θα δείτε ένα ωραίο μπουγιουρντί σε μερικά χρονάκια και θα τρίβετε τα ματάκια σας όσοι χρωστάτε κλήσεις.

Επεξ/σία από lightsout
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lightsout είπε

Όπως πολύ σωστά σου απάντησε ο @papoys1 , μπορείς να απευθυνθείς είτε στην έδρα της Δημοτικής Αστυνομίας, είτε σε κάποιο Σ.Ε.Δ. (Σημείο Εξυπηρέτησης Δημότη). Προσωπικά, επειδή υπήρχε μια περίοδος που μάζευα κλήσεις λες και είχα μαγνήτη, τις πλήρωνα σε ΣΕΔ. Πληροφορίες εδώ

edit:

Επειδή μόλις τώρα πρόσεξα τα σχόλια που αναφέρουν ότι οι κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας μπορούν να μείνουν απλήρωτες, θα ήθελα να πω το εξής. ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Θα δείτε ένα ωραίο μπουγιουρντί σε μερικά χρονάκια και θα τρίβετε τα ματάκια σας όσοι χρωστάτε κλήσεις.

Δεν έχω θέμα με το αν θα την πληρώσω ή όχι, δεν τίθεται κάτι τέτοιο.
Απλά λόγο του ότι έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των 2 μηνών που είχα περιθώριο ψάχνω να βρώ αν μπορώ να την πληρώσω ακόμα ή αν έχει ήδη πάρει τον δρόμο για το ΣΔΟΕ.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dpolal είπε

Απλά λόγο του ότι έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα των 2 μηνών που είχα περιθώριο ψάχνω να βρώ αν μπορώ να την πληρώσω ακόμα ή αν έχει ήδη πάρει τον δρόμο για το ΣΔΟΕ.

Προς θεού, δεν το είπα για εσένα, ούτε αντιλήφθηκα να θέτεις τέτοιο ζήτημα. Που προσωπικά δεν με αφορά κι όλας, απλά επειδή αναφέρθηκε πως οι κλήσεις απο Δημοτική Αστυνομία δεν φαίνονται πουθενά, ήθελα να τονίσω πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. 

Τον δρόμο προς την εφορία εννοείς, και η απάντηση είναι πως συνήθως αυτό για να γίνει μπορεί να πάρει και χρόνια. Η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου πρότεινε ο @papoys1 , να απευθυνθείς κατευθείαν στην έδρα της Δημοτικής Αστυνομίας και αυτοί θα σε κατευθύνουν στο τι πρέπει να κάνεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dpolal είπε

Είσαι συλλεκτικό είδος (κάπως αλλιώς βέβαια θα σε έλεγαν διάφοροι συνφορουμίτες).

Όχι πως έχω θέμα με τη μοναξιά αλλά είναι καλό να αισθάνεσαι ότι δεν είσαι μόνος στη συγκεκριμένη προσέγγιση. Ειδικά όταν 9 στα 10 σχόλια σε τέτοιου είδους θέματα είναι το πως να γλυτώσεις την κλήση (που δικαίως έχεις "φάει) ή πως να την γράψεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου.

Μπράβο φίλε

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Είσαι συλλεκτικό είδος (κάπως αλλιώς βέβαια θα σε έλεγαν διάφοροι συνφορουμίτες).

Όχι πως έχω θέμα με τη μοναξιά αλλά είναι καλό να αισθάνεσαι ότι δεν είσαι μόνος στη συγκεκριμένη προσέγγιση. Ειδικά όταν 9 στα 10 σχόλια σε τέτοιου είδους θέματα είναι το πως να γλυτώσεις την κλήση (που δικαίως έχεις "φάει) ή πως να την γράψεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου.

Μπράβο φίλε

Κοίτα, 40 ευρώ είναι η κλήση,  δεν θα πεθάνω κιόλας αν λήψουν από την τσέπη μου παρόλο που δεν μπαίνουν το ίδιο εύκολα.
Όσο για την κλήση, είχα ανέβει Σάββατο πολύ νωρίς το πρωί στο Κολωνάκι για δουλειά που νόμιζα ότι θα ήταν το πολύ 1 ώρας υπόθεση.
Το είχα κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν χωρίς πρόβλημα αλλά πάντα τελείωνα και έφευγα πολύ γρήγορα.
Πάρκαρα σε θέση με μπλέ σήμανση (για κατοίκους) και για κακή μου τύχη η 1 ώρα που υπολόγιζα έγιναν τελικά 5.
Δικαίως την είχα φάει, τί να λέω τώρα και γιατί να κλαίγομαι, ήμουν κατά συρροήν παραβάτης μέχρι που την άρπαξα στο τέλος. :D

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι στις θέσεις για τους κατοίκους πρέπει να παίζουν και καρφωτές από τους...κατοίκους :)

Αυτό το λέω γιατί έχω πάει μεταμεσονύκτια προβολή στη Δεξαμενή (Κολωνάκι) και παρκάρισα σε τέτοια θέση θεωρώντας (ηλιθιωδώς) ότι και αυτές έχουν ωράριο όπως οι επί πληρωμή (κάτι τέτοιο δεν ισχύει τελικά αλλά δεν το ήξερα). Ε, έφαγα κλήση στις 1:30 το πρωί. Δεν έχω στοιχεία βέβαια αλλά θεωρώ πιθανή την καρφωτή, ίσως από κάποιο κάτοικο που τσαντίζεται όταν δεν βρίσκει θέση, αφού εκείνη την ώρα και μάλιστα καθημερινή χλωμό το βλέπω να πέφτει κλήση με άλλο τρόπο

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lightsout είπε

edit:

Σιγα μετά από μερικά χρονάκια να βρεθεί και το στέλεχος του μπλοκ που έχει η κλήση. Το ξαναλέω από κανονική τροχαία, αστυνομία πάω με την μια και τις πληρώνω. Από δημοτική όχι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...