Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 50 minutes ago, kostakis81 said: Παίδες βρήκα έναν πορφυρογέννητο πόρτο Καρράς του 1975 Ξέρω ότι είναι ακριβό αλλά δεν ξέρω εάν είναι πολύ παλιό για κατανάλωση πλέον Τι λέτε? Και βρισκόμαστε στο εξής δίλημμα Το ανοίγω και το πίνω και εάν είναι καλό οκ αλλά ίσως έχει ξόδιαση η το κρατώ και συντηρώ το μύθο? Μιλάμε για ένα κρασί που κοστίζει κάτι περισσότερα από 300 ευρώ, οπότε μην το πιεις μαζί με ...πιτόγυρα ή πίτσα! 😛 Μια χαρά θα είναι μιας και κάποιες φιάλες πωλούνται ακόμη. Το ότι είναι του '75, δεν σημαίνει πως βρίσκεται στο μπουκάλι από τότε αλλά απλά εμφιαλώθηκε από τη συγκεκριμένη παρτίδα.
filipN Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 17 ώρες πριν, billdanos είπε [...] Ολες οι ποικιλίες μπορουν να δωσουν εντυπωσιακά κρασιά, αρκεί η οινοποίηση να γίνεται σωστά και με μεράκι. Τα φθηνά ή χύμα κρασιά που προκύπτουν απο διάφορες ποικιλίες ή σταφύλια ιδιου τυπου αλλα από διαφορετικούς παραγωγούς, δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τις σοβαρές ετικέτες. Πίνονται προφανώς, αλλά δεν σου προσφέρουν και καμία ιδιαίτερη εμπειρία και γεύση. Τα παραπάνω και σχεδόν επί λέξει, τα έχει υποστηρίξει κατ΄ επανάληψιν δημόσια, σε συνεντεύξεις ή ομιλίες του από τη δεκαετία του 80 ακόμα, ο Γιάννης Μπουτάρης.
kostakis81 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 κατι ακομα εχω και ενα κρασι του 1987 απο μακεδονια αλλα δεν ξερω εαν ειναι ασφαλεσ για καταναλωση λογο chernobil το 1986 τι λετε?
Stamer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, kostakis81 είπε κατι ακομα εχω και ενα κρασι του 1987 απο μακεδονια αλλα δεν ξερω εαν ειναι ασφαλεσ για καταναλωση λογο chernobil το 1986 τι λετε? Ένα ένα τα ξεφουρνίζεις! Προτείνω να τα ανοίξεις με τους κρασόφιλους του insomnia (btw δεν ανήκω σε αυτούς) για να σου πουν σωστή γνώμη. Να ξέρουν να εκφέρουν καλύτερα την άποψή τους τα παιδιά! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 37 minutes ago, filipN said: Τα παραπάνω και σχεδόν επί λέξει, τα έχει υποστηρίξει κατ΄ επανάληψιν δημόσια, σε συνεντεύξεις ή ομιλίες του από τη δεκαετία του 80 ακόμα, ο Γιάννης Μπουτάρης. Γι'αυτό τον αγαπώ!
Zerg13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, kostakis81 είπε U και μια φωτο Πουλα το στις Αγγελιες 1
kostakis81 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 δεν μπορω να μην το δοκιμασω συγνωμη !!! 1 1
mp123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, kostakis81 είπε δεν μπορω να μην το δοκιμασω συγνωμη !!! Πιεςτο. Δεν παθαίνεις τίποτα. Εδώ ήπιες κρασί με φελλό μέσα, στο Τσερνομπίλ θα κολλήσεις.
Zerg13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πουλα το και παρε μια call girl και ενα κρασι με 30€. Θα περασεις καλα. Σου μενουν και χρηματα και για δευτερη ισως 4 ώρες πριν, kostakis81 είπε δεν μπορω να μην το δοκιμασω συγνωμη !!! Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13
mp123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Πουλα το και παρε μια call girl και ενα κρασι με 30€. Θα περασεις καλα. Σου μενουν και χρηματα και για δευτερη ισως Εγω θα πρότεινα αντί για κρασί των 30 ευρώ να παρει κρασί των 10 ευρω και τα υπόλοιπα 20 να κάνει κανένα extraδακι με το call girl.
Zerg13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 34 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγω θα πρότεινα αντί για κρασί των 30 ευρώ να παρει κρασί των 10 ευρω και τα υπόλοιπα 20 να κάνει κανένα extraδακι με το call girl. Εχει 2 μπουκαλια φτανουν τα χρηματα για ολα και για 2 call girl και σαμπανια μαζι και τα xtras τα ξεκαθαριζεις απο πριν
mp123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε Εχει 2 μπουκαλια φτανουν τα χρηματα για ολα και για 2 call girl και σαμπανια μαζι και τα xtras τα ξεκαθαριζεις απο πριν Κατσε να δούμε αν είναι καλά έπειτα από το κρασί με τον φελλό που ήπιε.
AristidisZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Πάντως Κώστα αν χρειάζεσαι βοήθεια με το ξεκαθάρισμα στην αποθήκη σφύρα Πληρώνομαι σε είδος
kostakis81 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλημερα μαγκες 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Πάντως Κώστα αν χρειάζεσαι βοήθεια με το ξεκαθάρισμα στην αποθήκη σφύρα Πληρώνομαι σε είδος αριστο θα σε εχω υπόψη μου Γενικά Καλημέρα μάγκες Τον πορφυρογέννητο τον άνοιξα και ήπια λίγο ,αριστούργημα αλλά θέλει μερικές ώρες να πάρει αέρα οπότε σήμερα θα το τελειώσω Το σατο θα το κρατήσω για λιγο αργότερα και ίσως το πουλήσω , Θα σκεφτώ πολύ σοβαρά τις υποδείξεις των αγαπητών μελλών του insomnia σχετικά με την νύχτα με τα callgirls και τα ρέστα Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από kostakis81
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα