Hal9000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Οι ανακοινώσεις νέων προϊόντων τεχνολογίας το μήνα αυτό δεν έχουν ολοκληρωθεί, με την Apple να ετοιμάζεται να κλείσει τον Οκτώβριο με μια νέα παρουσίαση. Αυτή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση στη Νέα Υόρκη, και εκεί θα δούμε τα νέα iPad Pro αλλά και νέους υπολογιστές Mac. Η πρόσκληση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία «ετοιμάζει περισσότερα πράγματα», ένα σλόγκαν το οποίο συνοδεύει το λογότυπο της Apple σε 8 διαφορετικά σχέδια. Με βάση τις τελευταίες φήμες, τα νέα iPad Pro μοντέλα θα φέρουν σημαντικές αλλαγές όπως μικρά περιθώρια περιμετρικά της οθόνης, την ενσωμάτωση του Face ID συστήματος που γνωρίσαμε με το iPhone X (χωρίς όμως Notch), αλλά και την υιοθέτηση της USB-C θύρας αντί της Lightning. Θα πρέπει να περιμένουμε 2 μεγέθη και πάλι, στις 11 και 12.9 ίντσες αντίστοιχα. Με ανυπομονησία περιμένουν οι φίλοι της εταιρείας και τους νέους υπολογιστές Mac, ειδικά τους νέους φορητούς όπου θεωρείται σίγουρο θα δούμε επιτέλους έναν πραγματικό διάδοχο του MacBook Air με Retina οθόνη, μικρότερα περιθώρια. Το Bloomberg ανέφερε σε παλαιότερο δημοσίευμά του ότι το νέο MacBook Air θα αποτελέσει την «οικονομικότερη πρόταση της εταιρείας σε ότι αφορά τη σειρά φορητών υπολογιστών». Ανάσταση θα έχουμε και για το Mac Mini, το οποίο θα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, με την Apple να ακολουθεί την τακτική που ακολούθησε με τα iMac Pro και MacBook Pro. Υπενθυμίζουμε ότι τέσσερις μέρες πριν, η Apple έχει μία ακόμα σημαντική κυκλοφορία, αυτή του iPhone XR το οποίο και αποτελεί την οικονομικότερή της πρόταση μεταξύ των νέων φετινών iPhone. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 2
Retromaniac Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα ipad είναι πολύ ποιοτικά και αρκετά προσιτά σε τιμή. Αν ήταν πιο ελεύθερο το λειτουργικό θα ήταν πολύ καλή αγορά. Όσον αφορά τα δικά μου γούστα το βρίσκω πολύ "κλειστό". Άλλους μπορεί να μην τους επηρεάζει η φύση του λειτουργικού.... Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν μπορείς με windows pc + ipad να κάνεις development κανονικά για ios (μαζί με το publish στο Store πάντα).... Γιατί έτσι θα ήταν μία πολύ φθηνή λύση για development... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Retromaniac 3
yokki Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 ο ταμτάκος πήρε τηλέφωνο και ρώτησε άμα θέλετε να σχεδιάσει και άλλα logos. (η κακογουστιά η ίδια τα logos). 1 1
farcry33 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Τα ipad είναι πολύ ποιοτικά και αρκετά προσιτά σε τιμή. Αν ήταν πιο ελεύθερο το λειτουργικό θα ήταν πολύ καλή αγορά. Όσον αφορά τα δικά μου γούστα το βρίσκω πολύ "κλειστό". Άλλους μπορεί να μην τους επηρεάζει η φύση του λειτουργικού.... Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν μπορείς με windows pc + ipad να κάνεις development κανονικά για ios (μαζί με το publish στο Store πάντα).... Γιατί έτσι θα ήταν μία πολύ φθηνή λύση για development... Τα ipad ειναι πολυ ποιοτικα και ΗΤΑΝ αρκετα προσιτα σε τιμη* 1
Retromaniac Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, yokki είπε ο ταμτάκος πήρε τηλέφωνο και ρώτησε άμα θέλετε να σχεδιάσει και άλλα logos. (η κακογουστιά η ίδια τα logos). Που τον θυμήθηκες ρεεεε;;
Ntinaras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, yokki είπε ο ταμτάκος πήρε τηλέφωνο και ρώτησε άμα θέλετε να σχεδιάσει και άλλα logos. (η κακογουστιά η ίδια τα logos). Εμενα παντως μ αρεσουν 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, farcry33 είπε Τα ipad ειναι πολυ ποιοτικα και ΗΤΑΝ αρκετα προσιτα σε τιμη* τ ακριβυναν? παντως βλεπω να βαζουν usb-c που τη θεωρω καλη κινηση
Zengar Zombolt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) (Η πρόσκληση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία «ετοιμάζει περισσότερα πράγματα») Και ακριβότερα Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2018 από Zengar Zombolt
sv398 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Τα ipad είναι πολύ ποιοτικά και αρκετά προσιτά σε τιμή. Αν ήταν πιο ελεύθερο το λειτουργικό θα ήταν πολύ καλή αγορά. Όσον αφορά τα δικά μου γούστα το βρίσκω πολύ "κλειστό". Άλλους μπορεί να μην τους επηρεάζει η φύση του λειτουργικού.... Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν μπορείς με windows pc + ipad να κάνεις development κανονικά για ios (μαζί με το publish στο Store πάντα).... Γιατί έτσι θα ήταν μία πολύ φθηνή λύση για development... Από όσο ξέρω χρειάζεσαι MacOS για να βγάλεις κάτι στο μαγαζί της Apple. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Εμενα παντως μ αρεσουν το πανω δεξια τρωγεται, τα υπολοιπα ειναι...
Retromaniac Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, sv398 είπε Από όσο ξέρω χρειάζεσαι MacOS για να βγάλεις κάτι στο μαγαζί της Apple. Με Hackintosh;
sv398 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Retromaniac είπε Με Hackintosh; Από όσο το είχα ψάξει όχι. Οι γνώστες του θέματος μου είχαν προτείνει Mac mini σαν την πιο προσιτή λύση. 1 1
KostasMulti Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Κάνε Θεέ μου να παρουσιασουν και νέο Mac Pro. Φυλάω 10 χρόνια το ένα μου νεφρό για αυτό. 1
Retromaniac Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, sv398 είπε Από όσο το είχα ψάξει όχι. Οι γνώστες του θέματος μου είχαν προτείνει Mac mini σαν την πιο προσιτή λύση. Αυτά μου την δίνουν.... Ενώ για android και windows κάνεις από που θες... 1
aris1986 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Αυτά μου την δίνουν.... Ενώ για android και windows κάνεις από που θες... Εμ πως θα ανεβάσει τα ποσοστά στην πώληση υπολογιστών της. Αφού ξέρει ότι θα κυνηγήσεις το κασέρι στο store της, ε πάρε και κανένα υπολογιστή σου λέει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα