Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι ανακοινώσεις νέων προϊόντων τεχνολογίας το μήνα αυτό δεν έχουν ολοκληρωθεί, με την Apple να ετοιμάζεται να κλείσει τον Οκτώβριο με μια νέα παρουσίαση.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση στη Νέα Υόρκη, και εκεί θα δούμε τα νέα iPad Pro αλλά και νέους υπολογιστές Mac. Η πρόσκληση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία «ετοιμάζει περισσότερα πράγματα», ένα σλόγκαν το οποίο συνοδεύει το λογότυπο της Apple σε 8 διαφορετικά σχέδια. Με βάση τις τελευταίες φήμες, τα νέα iPad Pro μοντέλα θα φέρουν σημαντικές αλλαγές όπως μικρά περιθώρια περιμετρικά της οθόνης, την ενσωμάτωση του Face ID συστήματος που γνωρίσαμε με το iPhone X (χωρίς όμως Notch), αλλά και την υιοθέτηση της USB-C θύρας αντί της Lightning. Θα πρέπει να περιμένουμε 2 μεγέθη και πάλι, στις 11 και 12.9 ίντσες αντίστοιχα.

apple.jpg.fa92ecc9100bb7d260e130ef04529334.jpg

Με ανυπομονησία περιμένουν οι φίλοι της εταιρείας και τους νέους υπολογιστές Mac, ειδικά τους νέους φορητούς όπου θεωρείται σίγουρο θα δούμε επιτέλους έναν πραγματικό διάδοχο του MacBook Air με Retina οθόνη, μικρότερα περιθώρια. Το Bloomberg ανέφερε σε παλαιότερο δημοσίευμά του ότι το νέο MacBook Air θα αποτελέσει την «οικονομικότερη πρόταση της εταιρείας σε ότι αφορά τη σειρά φορητών υπολογιστών». Ανάσταση θα έχουμε και για το Mac Mini, το οποίο θα απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, με την Apple να ακολουθεί την τακτική που ακολούθησε με τα iMac Pro και MacBook Pro.

Υπενθυμίζουμε ότι τέσσερις μέρες πριν, η Apple έχει μία ακόμα σημαντική κυκλοφορία, αυτή του iPhone XR το οποίο και αποτελεί την οικονομικότερή της πρόταση μεταξύ των νέων φετινών iPhone.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ipad είναι πολύ ποιοτικά και αρκετά προσιτά σε τιμή. Αν ήταν πιο ελεύθερο το λειτουργικό θα ήταν πολύ καλή αγορά. Όσον αφορά τα δικά μου γούστα το βρίσκω πολύ "κλειστό". Άλλους μπορεί να μην τους επηρεάζει η φύση του λειτουργικού....

Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν μπορείς με windows pc + ipad να κάνεις development κανονικά για ios (μαζί με το publish στο Store πάντα).... Γιατί έτσι θα ήταν μία πολύ φθηνή λύση για development...

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 3
Δημοσ.

ο ταμτάκος πήρε τηλέφωνο και ρώτησε άμα θέλετε να σχεδιάσει και άλλα logos.

(η κακογουστιά η ίδια τα logos).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Τα ipad είναι πολύ ποιοτικά και αρκετά προσιτά σε τιμή. Αν ήταν πιο ελεύθερο το λειτουργικό θα ήταν πολύ καλή αγορά. Όσον αφορά τα δικά μου γούστα το βρίσκω πολύ "κλειστό". Άλλους μπορεί να μην τους επηρεάζει η φύση του λειτουργικού....

Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν μπορείς με windows pc + ipad να κάνεις development κανονικά για ios (μαζί με το publish στο Store πάντα).... Γιατί έτσι θα ήταν μία πολύ φθηνή λύση για development...

Τα ipad ειναι πολυ ποιοτικα και ΗΤΑΝ αρκετα προσιτα σε τιμη*

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, yokki είπε

Που τον θυμήθηκες ρεεεε;; :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yokki είπε

Εμενα παντως μ αρεσουν :P

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, farcry33 είπε

Τα ipad ειναι πολυ ποιοτικα και ΗΤΑΝ αρκετα προσιτα σε τιμη*

τ ακριβυναν?

παντως βλεπω να βαζουν usb-c που τη θεωρω καλη κινηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(Η πρόσκληση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία «ετοιμάζει περισσότερα πράγματα»)
Και ακριβότερα :P  :P  :P 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Από όσο ξέρω χρειάζεσαι MacOS για να βγάλεις κάτι στο μαγαζί της Apple.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Εμενα παντως μ αρεσουν :P

το πανω δεξια τρωγεται, τα υπολοιπα ειναι... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Retromaniac είπε

Με Hackintosh;

Από όσο το είχα ψάξει όχι. Οι γνώστες του θέματος μου είχαν προτείνει Mac mini σαν την πιο προσιτή λύση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sv398 είπε

Από όσο το είχα ψάξει όχι. Οι γνώστες του θέματος μου είχαν προτείνει Mac mini σαν την πιο προσιτή λύση.

Αυτά μου την δίνουν.... Ενώ για android και windows κάνεις από που θες...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Αυτά μου την δίνουν.... Ενώ για android και windows κάνεις από που θες...

Εμ πως θα ανεβάσει τα ποσοστά στην πώληση υπολογιστών της. Αφού ξέρει ότι θα κυνηγήσεις το κασέρι στο store της, ε πάρε και κανένα υπολογιστή σου λέει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...