Prof_Chaos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, KoreanW είπε Εδώ. Προφανώς όταν παραπάνω έγραψα για αντικατάσταση τηλεόρασης στην Cometron, επρόκειτο για ...εντός εγγύησης. Και επειδή το δικό μου παράδειγμα μπορεί να μην είναι αρκετό, αρκεί ένα πρόχειρο googlάρισμα. δεν ειναι οτι δε πιστεύω οτι σου εκανε αντικατάσταση . Προφανως δεν το φαντάστηκες. Απλά μήπως πρόκειτε για ειδική περίπτωση μοντέλο που δεν αναλάμβανε ή δεν χρήζει επισκευής; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από Prof_Chaos
KoreanW Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) όχι η τηλεόραση εντός εγγύησης παραδόθηκε για υποκειμενικό λόγο (τα χρώματα μου φαίνονταν κάπως) και μετά από μέρες τηλεφώνησαν για να παραλάβω από το μαγαζί της Cometron σφραγισμένη συσκευή αντικατάστασης ξεσφραγίστηκε μπροστά μου και με περίμεναν να την ξεσφραγίσω εγώ, και κράτησαν τα περιεχόμενα της συσκευασίας και το τηλεκοντρόλ αφού στο σέρβις δεν παρέδωσα το δικό μου τηλεκοντρόλ επαγγελματική αντιμετώπιση και άψογη αν έχουν τώρα αλλάξει τα πράγματα, πάσο,φαντάζομαι και όσοι είναι δυσαρεστημένοι θα έχουν τους λόγους τους και έτσι θα ήμουν κι εγώ στη δική τους θέση Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2018 από KoreanW 1
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, KoreanW είπε όχι η τηλεόραση εντός εγγύησης παραδόθηκε για υποκειμενικό λόγο (τα χρώματα μου φαίνονταν κάπως) και μετά από μέρες τηλεφώνησαν για να παραλάβω από το μαγαζί της Cometron σφραγισμένη συσκευή αντικατάστασης ξεσφραγίστηκε μπροστά μου και με περίμεναν να την ξεσφραγίσω εγώ, και κράτησαν τα περιεχόμενα της συσκευασίας και το τηλεκοντρόλ αφού στο σέρβις δεν παρέδωσα το δικό μου τηλεκοντρόλ επαγγελματική αντιμετώπιση και άψογη αν έχουν τώρα αλλάξει τα πράγματα, πάσο,φαντάζομαι και όσοι είναι δυσαρεστημένοι θα έχουν τους λόγους τους και έτσι θα ήμουν κι εγώ στη δική τους θέση Η Cometron μιας και εχω συνεργαστεί παλιότερα λογο δουλειάς την θυμάμαι πολύ καλή . Μακάρι να την έχει πάρει ή να αναλαμβάνει και αυτή γιατι θα είναι ενας πολύς σοβαρός λόγος να ξανακοιτάξω Sony τηλεόραση.
George! Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, KoreanW είπε όχι η τηλεόραση εντός εγγύησης παραδόθηκε για υποκειμενικό λόγο (τα χρώματα μου φαίνονταν κάπως) και μετά από μέρες τηλεφώνησαν για να παραλάβω από το μαγαζί της Cometron σφραγισμένη συσκευή αντικατάστασης ξεσφραγίστηκε μπροστά μου και με περίμεναν να την ξεσφραγίσω εγώ, και κράτησαν τα περιεχόμενα της συσκευασίας και το τηλεκοντρόλ αφού στο σέρβις δεν παρέδωσα το δικό μου τηλεκοντρόλ επαγγελματική αντιμετώπιση και άψογη αν έχουν τώρα αλλάξει τα πράγματα, πάσο,φαντάζομαι και όσοι είναι δυσαρεστημένοι θα έχουν τους λόγους τους και έτσι θα ήμουν κι εγώ στη δική τους θέση Συνεχίζεις να μην μας λες πότε έγινε αυτό, γιατί αν πήγες καμία καθοδικού σωλήνα πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε. Εγώ μιλάω συγκεκριμένα με ημερομηνίες για την πρόσφατη εμπειρία μου.
doctoprojector Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 έχει ρωτήσει κανείς σήμερα αν ισχύει η συγκεκριμένη προσφορά;
vrwmiaris Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, George! είπε Συνεχίζεις να μην μας λες πότε έγινε αυτό, γιατί αν πήγες καμία καθοδικού σωλήνα πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε. Εγώ μιλάω συγκεκριμένα με ημερομηνίες για την πρόσφατη εμπειρία μου. Σημεία και τέρατα έχουν γραφτεί για το τωρινό σέρβις της σονυ και αυτούς που συνεργάζονται.Δεν μιλάω για την κομετρον, ότι αφορά το PlayStation έχουν ξηγηθει σπαθί.
smpt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Πάντως στην πρώτη σελίδα του site της cometron αναφέρει ξεκάθαρα ότι είναι εξουσιοδοτούμενο service για bravia. Και επειδή αναφέρει και OLED, δεν πρέπει να είναι ξεχασμένο. https://cometron.gr/ 1
George! Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τηλεφώνησα στην cometron και μου είπαν ότι για εντός εγγύησης είναι μόνο η astra service και ότι η cometron κάνει επισκευές σε τηλεοράσεις αλλά μόνο σε εκτός εγγύησης. 2
sokos1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 πάμε στην ουσία.. παρέλαβε κανείς να μας πεi ..?
chocorello Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Νομίζω αύριο παραλαμβάνουμε όλοι. Αυτό με την Astra είναι λίγο πακέτο για εμάς που δε πήραμε επέκταση.
pouana Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Στις 21/10/2018 στις 2:49 ΠΜ, chocorello είπε Μπορουμε να παρουμε επιπλεον απο κοτσοβολο ακομα και τωρα αλλα και εως 1 μηνα μετα την αγορα απλα μαλλον θα ειναι 200ευρω, αν αξιζει δεν ξερω..
asemnos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Αν ειμαστε αρκετοι αυτοι που την αγορασαμε, μηπως να ανοιγαμε ενα θεμα σχετικα με αυτην (ρυθμισεις που δοκιμασαμε, πηγες που συνδεσαμε κλπ); Εγω παραλαμβανω την Παρασκευη - επαρχια - και ηδη το λαπτοπ εχει παρει φωτια να κατεβαζει πραμα. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pouana είπε Μπορουμε να παρουμε επιπλεον απο κοτσοβολο ακομα και τωρα αλλα και εως 1 μηνα μετα την αγορα απλα μαλλον θα ειναι 200ευρω, αν αξιζει δεν ξερω.. 5ετή δίνει του Κωτσόβολου ; τι άλλες παραμέτρους έχει; Πληροφοριακά πάντα, γιατι όπως και να έχει αξίζει χωρίς σκέψη μάλιστα, για τους λόγους που προαναφέραμε. 2 ώρες πριν, George! είπε Μόλις τηλεφώνησα στην cometron και μου είπαν ότι για εντός εγγύησης είναι μόνο η astra service και ότι η cometron κάνει επισκευές σε τηλεοράσεις αλλά μόνο σε εκτός εγγύησης. Πολύ κρίμα . Μεγάλη προσοχή λοιπον. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από Prof_Chaos
TyR Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Παρέλαβα σήμερα το πρωι και έστησα το απόγευμα. Η τηλεόραση είναι εξαιρετική όχι μόνο για τα χρήματά της αλλά και ακόμα και στην ονομαστική της τιμή. Μια δυο μανούρες κάνει το ARC και δεν περνάει σωστά αλλά που θα πάει θα βρεθεί και σε αυτό η λύση. Το Android interface είναι απλά καλό και όχι αργό, αν και το συγκρίνω με Nvidia Shield που είναι η κορυφή. Έκανα και HDR stream από Netflix όλα μια χαρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις