slk200gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Εδω και λιγο καιρο μου γυρισε ο οτε το τηλ σε VoIP,το προβλημα μου ειναι οτι εχω μόντεμ του εμποριου Asus που δεν θελω με τιποτα να το αλαξω διοτι με του οτε ειχα αρκετα θεματα (εχω πολλες συσκευές συνδεδεμενες,καποιοι μου ειπαν οτι μπορω να βαλω το μόντεμ του οτε μετα απο το δικό μου,αλλοι μου ειπαν οτι δεν γινεται και να παρω ενα coil τηλ του εμπορίου, βασικα δεν χρησιμοποιώ καθολου το τηλ απλα το εχω για τον συναγερμο,καποια γνωμη που να ειναι δοκιμασμενη για να μην αγοράσω κατι που δεν θα παιξει?
jkoukos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Μπορείς. Ποιο Speedport από τα 3 που έχει ο ΟΤΕ σου έδωσαν;
slk200gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 23 ώρες πριν, jkoukos είπε Μπορείς. Ποιο Speedport από τα 3 που έχει ο ΟΤΕ σου έδωσαν; Telekom Speedport Entry 2i
isay Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Άσε το speedport σαν κανονικό modem router ωστε να εχεις interent και τηλεφωνια KAI κάνε το asus AP, δηλαδη συνδεμένο με το speedport με καλωδιο και με απενεργοποιημένο dhcp.
jkoukos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχει οδηγός για το πως θα δουλέψει το Speedport πίσω από άλλο modem/router μόνο για την τηλεφωνία. Υπόψη ότι αν παίρνεις από καμπίνα που έχει ενεργό το vectoring, πρέπει απαραίτητα και το Asus να το υποστηρίζει. Διαφορετικά βάλε στην γραμμή το Speedport, με ενεργή την επιλογή PPPoE Passthrough και το Asus πίσω του να κάνει και αυτό κλήση ΡΡΡ. Προς θεού, μην βάλεις το Asus ως απλό ΑΡ και switch. Αμαρτία! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα