Thaninho Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Σε τι κατάσταση είστε μετά από αθλητική δραστηριότητα σε σχέση με την οδήγηση; Εγώ πραγματικά είτε μετά από μικρή είτε μεγάλη αθλητική δραστηριότητα θα με χαρακτήριζα σχεδόν επικίνδυνο πίσω απ το τιμόνι. Το κεφάλι μου είναι τόσο άδειο που δεν σκέφτομαι τι κάνω. ( προς θεού δεν κάνω ζιγκ ζαγκ και μπαίνω στα αντίθετα ρεύματα). Πολλές φορές φτάνω σπίτι και αναρωτιέμαι καλα ποτέ έφτασα, κάνω καμία κουλη αλλαγή ταχύτητας ( ξέρω γω στα 50 χμ κανονικά θα χρειαζόταν να τσιμπήσω φρένο εκεί θα κάνω τσίμπημα και 2α από 3η). Πάλι καλα οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές με μικρή κίνηση και τις κάνω κάθε μερα ώστε τα χερια μου και τα πόδια μου να κάνουν αυτόματα το σωστό,δεν πρόκειται δηλαδή να περάσω στοπ, φανάρι χωρίς να σταματήσω αλλά φοβάμαι αν μου πεταχτεί κανα παιδάκι θα αντιδράσω αρκετά αργά. Γενικα είμαι πολύ σωστός οδηγός και άνω του μετρίου στα αντανακλαστικά.
momotis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Thaninho είπε θα με χαρακτήριζα σχεδόν επικίνδυνο πίσω απ το τιμόνι. . Γενικα είμαι πολύ σωστός οδηγός 2
Thaninho Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δεν παίζεις σωστά είπα μετά από την αθλητική δραστηριότητα θα με χαρακτήριζα ετσι.
Joshua21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 53 λεπτά πριν, Thaninho είπε Δεν παίζεις σωστά είπα μετά από την αθλητική δραστηριότητα θα με χαρακτήριζα ετσι. Ούτε εσύ παίζει σωστά εφόσον οδηγείς σε τέτοια κατάσταση. 1
Thaninho Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ούτε εσύ παίζει σωστά εφόσον οδηγείς σε τέτοια κατάσταση. Δεν το έχω συνήθειο και το αποφεύγω αλλά τις 4 5 φορές που χρειάστηκε να οδηγήσω έβγαλα αυτό το συμπέρασμα. Δεν το παθαίνει κανείς άλλος αυτό; Μήπως έχω έλλειψη βιταμινών ιχνοστοιχείων κλπ; Χαμηλή πίεση;
kabamaru21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Να πίνεις αρκετα περισσότερο νερο (δεν ξερω τι κανεις κατα την άσκηση..) αλλα μετά απο αυτήν σίγουρα, και ξαναποσταρε σε κανα 2βδομαδο 1
papoys1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Να χαλαρώνεις πρώτα μετά την άσκηση για κάποια ώρα να πίνεις κανένα νερό,το καλύτερο αν υπάρχει κάνε και ένα δροσερό προς κρύο ντουζάκι να σφίξουν οι ..............................................πόροι και μετά ξεκίνα.Το σώμα θέλει κάποια ώρα μετά από άσκηση να επανέλθει σε πλήρη λειτουργία. 1
Thaninho Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Ναι δεν είμαι από αυτούς που κάθονται να κάνουν ένα τσιγάρο μετά το ματς, αλλάζω και φεύγω. Και το νερό με παίρνει να το αυξήσω κατά την διάρκεια της μέρας αλλά και μετά την άσκηση. Κατά τα αλλά δεν αισθάνομαι κάποια αδυναμία μόνο να μην μπορώ να συγκεντρωθώ.
adi32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δεν είναι φυσιολογικό. Πρέπει να επισκεφτείς κάποιο γιατρό. 2
dollyyy19 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 χειροτερος τροπος οδηγησης δεν υπαρχει.μηχανικες κινησεις και αντιδρασεις,σημαινει οτι εισαι ακρως επικινδυνος για τους περιξ.και οποιος αλλος οδηγει καταυτον τον τροπο.το οτι δεν θυμασαι πως εφτασες στον προορισμο σου,ειναι ισχυροτατη αποδειξη των παραπανω........ειτε κουρασμενος ,ειτε νυσταγμενος,ειτε υπο επηρεια ουσιων,ειτε συνομηλια σε τηλεφωνο ή συνοδηγο,το αποτελεσμα ειναι αυτο.......
logistoulis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Εγώ έχω το άλλο θέμα μου έχει τύχει να φύγω έτσι και να θέλω νοσοκομείο κανονικά, οπότε προτιμώ να πηγαίνω με κάποιο φίλο να μπορεί να οδηγήσει ο άλλος αν χρειαστεί
ELTASSOS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Η προπονηση γυμναστικη ΕΙΝΑΙ ναρκωτικο αποδεδειγμενα.
mad-proffessor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Αράζεις ένα 15λέπτο, τρως μια μπάρα πίνεις υγρά, έτοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα