Προς το περιεχόμενο

Καμπίνα VDSL άγνωστου παρόχου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σήμερα περνάω από ένα άλλο στενο στην γειτονιά μου στην Θεσσαλονίκη (Καυτανζόγλειο) και βλέπω μια καμπινα που πριν 15-20 μέρες δεν ήταν εκεί. Στο ίδιο πεζοδρόμιο στα 20 μέτρα έχει κανονικό καφαο ΟΤΕ το οποίο έχει γίνει αντικατάσταση πριν 6 μήνες απλά σε καινούργιο κουτι.

Η καινούρια ντουλάπα τι μάρκας είναι ? Ούτε αριθμό ούτε τίποτα πάνω ? Είναι για VDSL? Είχα κάνει παράπονο στην wind λες να μου φέραν ?

Optimized-IMG_20181022_120704.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον είναι της vodafone 

Αλλά δες και εδω στην αθήνα όλες οι καμπίνες της vodafone έτσι ειναι.

Επεξ/σία από bill2015
  • Like 1

• Super Moderators
1 hour ago, antonisem said:

Καλησπέρα σήμερα περνάω από ένα άλλο στενο στην γειτονιά μου στην Θεσσαλονίκη (Καυτανζόγλειο) και βλέπω μια καμπινα που πριν 15-20 μέρες δεν ήταν εκεί. Στο ίδιο πεζοδρόμιο στα 20 μέτρα έχει κανονικό καφαο ΟΤΕ το οποίο έχει γίνει αντικατάσταση πριν 6 μήνες απλά σε καινούργιο κουτι.

Η καινούρια ντουλάπα τι μάρκας είναι ? Ούτε αριθμό ούτε τίποτα πάνω ? Είναι για VDSL? Είχα κάνει παράπονο στην wind λες να μου φέραν ?

Optimized-IMG_20181022_120704.jpg

της wind γραφουν wind του οτε γραφουν οτε της vodafone δεν γραφουν κατι.

• Super Moderators
1 minute ago, antonisem said:

Κλαμα ... Δηληδη αν είναι της Vodafone σαν wind δεν περνώ τίποτα ?

Μόνο αν γίνω συνδρομητής Vodafone?

εκτος αν η wind δινει διαμεσον των Kv της vodafone. οτι ενας παροχος εχει καμπινα δεν σημαινει οτι δινει μονο αυτος.γινονται και συμβασεις σιγα σιγα για να δινουν και οι αλλοι παροχοι απο την καμπινα του οπως γίνεται ηδη με τις καμπινες του οτε.

• Like 1

• Super Moderators
1 hour ago, antonisem said:

Δηλαδή πως θα ξέρω αν λειτουργεί ? Και που μπορώ να απευθυνθώ? Ευχαριστώ

καταρχην βλεπεις αν εχεις διαθεσιμοτητα απο το site της vodafone.αν εχεις απο εκει αλλα δεν εχεις απο wind τοτε η wind δεν δινει ακομα .αν δεν δινει ουτε η vodafone τοτε πολυ απλα δεν λειτουργουν ακομα.επισης καποιοι πανε και βλεπουν αν ακουγονται τα fan του dslam μεσα στην καμπινα.ακομα και να ακουγονται βεβαια δεν σημαινει οτι υπαρχει διαθεσιμότητα .μπορει να ειναι στα τελειωματα της απλα.

Με είχε ενημερώσει προφορικά ο ΟΤΕ ότι έχουν συμφωνήσει οι πάροχοι για "μοίρασμα" υποδομών και υπηρεσιών. Στη περιοχή μου δε, κέντρο Αθήνας, μου είχαν δηλώσει ότι θα στήσει η Wind και μόλις ολοκληρώσει θα προχωρήσει ο ΟΤΕ σε αναβάθμιση.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί προ πολλού έπαψα να τους παίρνω στα σοβαρά αλλά και το θεωρώ ιδιαιτέρως περίεργο να έφτασαν σε τέτοια συμφωνία, τότε εξυπηρετούμεθα όλοι ανεξαρτήτως παρόχου με μόνο περιορισμό τη δυνατοτητα του εξοπλισμού.

• Super Moderators
30 minutes ago, alkis13 said:

Η καμπίνα VDSL2 δεν θέλει ρεύμα για τροφοδοσία?

ναι απλα οπως το εγραψες δεν καταλαβα τι εννοουσες.ναι παντα υπαρχει η περιπτωση να μην εχει ρευματοδοτηθει.αν ακουει φανακια καλα ειμαστε

13 minutes ago, Knight of Mercy said:

Με είχε ενημερώσει προφορικά ο ΟΤΕ ότι έχουν συμφωνήσει οι πάροχοι για "μοίρασμα" υποδομών και υπηρεσιών. Στη περιοχή μου δε, κέντρο Αθήνας, μου είχαν δηλώσει ότι θα στήσει η Wind και μόλις ολοκληρώσει θα προχωρήσει ο ΟΤΕ σε αναβάθμιση.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί προ πολλού έπαψα να τους παίρνω στα σοβαρά αλλά και το θεωρώ ιδιαιτέρως περίεργο να έφτασαν σε τέτοια συμφωνία, τότε εξυπηρετούμεθα όλοι ανεξαρτήτως παρόχου με μόνο περιορισμό τη δυνατοτητα του εξοπλισμού.

ισχυει κανονικα.πχ στην αρχη ειχε μονονο οτε kv και δινουν οι παροχοι απο αυτον.τωρα βαζουν και οι αλλοι οποτε θα δωσει ο οτε και οι υπολοιποι παροχοι διαμεσο αυτων.η διαφορα ειναι οτι στην περιπτωση του kv του οτε ,βγαινει το παλιο καφαο και μπαινει το καινουριο ενω στους αλλους παροχους μενει το καφαο του οτε και κοντα εκει φτιαχνεται του παροχου.αυτα μετα ενωνονται με χαλκο μεταξυ τους ωστε η υπηρεσια πχ απο το kv της wind να  περασει στα απερχομενα του οτε και να παει στον πελατη

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας