gokuthelegend Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έκανα αίτηση από το καλοκαίρι και με πήραν στο ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ, σε κάποια πόλη της επαρχίας. Έχουμε ξεκινήσει ήδη τα μαθήματα και τώρα μπαίνουμε στην 4η εβδομάδα. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω ότι έχω σχηματίσει εντύπωση για το τμήμα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι αρκετά ενδιαφέροντα, αλλά καναδυό που είναι φουλ θεωρητικά με αγχώνουν λιγάκι διότι δεν είμαι και φίλος της θεωρίας (προτιμώ ποιο πολύ τα μαθηματικά, φυσική, πληροφορική κλπ). Νομίζω παίζουν ρόλο και οι καθηγητές, αλλά θα δείξει και η πορεία. Όσοι είχατε μπει παλιότερα σε αυτό το τμήμα και το τελειώσατε, τι γνώμες έχετε; Και όσοι το παρακολουθείτε τώρα πως τα βλέπετε τα πράγματα; Για την επαγγελματική αποκατάσταση τα βλέπω σκούρα τα πράγματα, κάπου διάβασα ένα άρθρο ότι φέτος προσέλαβαν (ή θα προσλάβουν, δεν είμαι σίγουρος) καθηγητές οι οποίοι είχαν κάνει αίτηση πριν 5 χρόνια για να μπουν σε σχολεία. Τώρα θα μου πεις, γιατί έκανα αίτηση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα; Καλύτερα να έχω ένα χαρτί στα χέρια μου και ας μου χρειαστεί και σε 10 χρόνια, παρά να μην έχω κανένα χαρτί. Επιπλέον μένω επαρχία σε χωριό και το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι το μοναδικό που διδάσκεται σε κοντινή απόσταση από το χωριό μου (συγκεκριμένα 20 λεπτά δρόμος με το αυτοκίνητο), και δεν υπάρχει κάποιο άλλο πανεπιστημιακό τμήμα σε κοντινή απόσταση (από τα κακά του να μένεις σε χωριό στου διαόλου τη μάνα). Αυτά. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από gokuthelegend
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα