alex8850 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SeaLion είπε Ντόινγκ! Να σου πω ένα άλλο σενάριο εγώ τώρα; Πουλάτε διάφοροι σκούπες-καθαριστικά που λες (όσο άκυρη και απλοϊκή κι αν θεωρώ την αναλογία σου, άλλα τεσπα). Σκάω εγώ που έχω ήδη φράγκα και βγάζω στην αγορά τέτοια σετάκια, αλλά τα βάζω πολύ φτηνά, τόσο που όλοι ψωνίζουν από εμένα (έχω και καλό προϊόν, όχι μούφα). Λίγο καιρό μετά όλοι οι υπόλοιποι δεν βγαίνουν οικονομικά και τελικά τις κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, οπότε μένουμε εγώ (που έχω πάρει το 90% της αγοράς) και κάνα-δυο άλλοι που πουλάνε ξέρω γω, άλλα, δικά τους πιο οικολογικά καθαριστικά. Έτσι λοιπόν εγώ, κι ενώ ήδη ανεβάζα προσεκτικά τις τιμές μου με πολύ αργούς ρυθμούς όσο κέρδιζα μερίδιο αγοράς αλλά είχα καθιερωθεί στην πελατεία μου ως η πιο συμφέρουσα αλλά και ποιοτική επιλογή, αποθρασύνομαι και βάζω στο σετάκι μου και σφουγγάρια ας πουμε οπότε ανεβάζω κι αλλο, όσο θέλω βασικά, την τιμή του σετ, αφαιρώντας από τους πελάτες μου την δυνατότητα να πάρουν μόνο σκουπά-καθαριστικό. Εγώ αυτό πουλάω λέω τώρα. Αν δε θέλετε υπάρχει και ο άλλος, αυτός με τα οικολογικά (που μάλλον είναι ακόμα πιο ακριβός). Τελικά οι πελάτες δεν έχουν πλέον τόσες επιλογές όπως στην αρχή, πληρώνουν όσο ζητάω, και κάθονται και στοκάρουν σφουγγάρια. Προφανώς και βάζω ένα απλοικό σενάριο. Από τα απλά και χαζά πιάνουμε την ουσία. Kαι η απάντηση μου παραμένει. Πούλα όσο θες σε ότι τιμή θες. Εαν υπάρχει διαθέσιμο κοινό που είναι πρόθυμο να το κάνει, κάντο. Και πηγαίνοντας στο συγκεκριμένο. Πότε φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε επιλογές? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από alex8850
stefanos_th Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Στις 23/10/2018 στις 1:49 ΜΜ, GeorgeSmirlis είπε Να πληρώσω Ευρώπη αλλά να μην έχει τις πουτ@νες τις διαφημίσεις! ρε παιδια . . . android εχω , ποτε δεν ειδα διαφημησεις. μην ειστε υπερβολικοι .
alex8850 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 43 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε Από περιέργεια, netscape πρόλαβες; Δεν το πρόλαβα. Αλλά διαβάζοντας λίγο. Ερώτηση? Τώρα γιατί ο Chrome και ο firefox δεν επηρεάστηκαν από τον embedded στο λειτουργικό internet explorer. Μήπως δεν άξιζε τόσο το netscape. Μήπως τότε ήταν πιο δυνατός ο explorer?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alex8850 είπε Προφανώς και βάζω ένα απλοικό σενάριο. Από τα απλά και χαζά πιάνουμε την ουσία. Ναι... στο δημοτικό. 1 ώρα πριν, alex8850 είπε Αλλά διαβάζοντας λίγο ............. Μήπως τότε ήταν πιο δυνατός ο explorer? O Internet Explorer ήταν ο χειρότερος browser ever - και όχι επειδή ήταν π.χ. αργός. Τώρα θα σιγοβράζει σε κάποια digital κόλαση για πάντα. Σου προτείνω να διαβάσεις περισσότερο. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από SeaLion
alex8850 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, SeaLion είπε Ναι... στο δημοτικό. O Internet Explorer ήταν ο χειρότερος browser ever - και όχι επειδή ήταν π.χ. αργός. Τώρα θα σιγοβράζει σε κάποια digital κόλαση για πάντα. Σου προτείνω να διαβάσεις περισσότερο. Δημοτικό λες εσύ αλλά εγώ κρίνω ότι χρειάζεται. Είχε επιτυχία. Έγραψες μια ολόκληρη έκθεση πάνω στον απλό συνειρμό μου. Το δυνατός το έγραψα όχι για το πιο γρήγορος. Αλλιώς θα έγραφα " γρήγορος ". Πιο δυνατός στην αγορά ( μάρκετινγκ κλπ. ). Την αγορά δεν την κερδίζει πάντα αυτός που είναι καλύτερος.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 20 λεπτά πριν, alex8850 είπε Δημοτικό λες εσύ αλλά εγώ κρίνω ότι χρειάζεται. Είχε επιτυχία. Έγραψες μια ολόκληρη έκθεση πάνω στον απλό συνειρμό μου. Θα συμφωνήσουμε πως έχασα τον χρόνο μου γράφωντας την έκθεση.
CheOnWeb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 15 hours ago, alex8850 said: Πότε φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε επιλογές? Δεν φτάσαμε ακόμα, αν επιτραπούν οι μονοπωλιακές πρακτικές, θα φτάσουμε.
valkon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Γιατί αγχώνεστε ρε παιδιά; Στο insomnia είμαστε, οι περισσότεροι έχουμε το know-how και για τις τιμές και για τις διαφημήσεις. Κανένα άγχος, φθηνά κινητά και μηδέν ads. Η ζωή είναι ωραία. Πάτε στο πλαίσιο και στο πάμπλικ οι άλλοι.
pcnw Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Στις 23/10/2018 στις 10:58 ΠΜ, JDredd είπε Γιατί κατουρηθηκες στα γέλια? Και οι Αμερικανοί την apple αμερικανική τη θεωρούν.και τα MLS designed in Greece ειναι και made in China.Μη μπερδευεστε Και μετά κλαφτα Υπάρχουν εναλλακτικά ROM αν τραβήξει το σχοινί η Google. Νομίζεις ότι η Xiaomi, Huawei, Oneplus δεν θα φτιάξουν δικό τους App-store; Η Google θα κλαίει! Εγώ κλάιν
JDredd Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, pcnw είπε Υπάρχουν εναλλακτικά ROM αν τραβήξει το σχοινί η Google. Νομίζεις ότι η Xiaomi, Huawei, Oneplus δεν θα φτιάξουν δικό τους App-store; Η Google θα κλαίει! Εγώ κλάιν ηδη υπαρχουν σε ολες τις συσκευες με κινεζικη rom.το θεμα ειναι κατα ποσο ασφαλεις θα ειναι οι εφαρμογες αυτες που εχουν.Θα ενεργοποιησεις την επιλογη 'εγκατασταση απο αγνωστες πηγες? και θα κατεβαζεις αβερτα εφαρμογες?κλαφτα
pcnw Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, JDredd είπε ηδη υπαρχουν σε ολες τις συσκευες με κινεζικη rom.το θεμα ειναι κατα ποσο ασφαλεις θα ειναι οι εφαρμογες αυτες που εχουν.Θα ενεργοποιησεις την επιλογη 'εγκατασταση απο αγνωστες πηγες? και θα κατεβαζεις αβερτα εφαρμογες?κλαφτα Γιατί να μην εμπιστευθείς το App-store της Xiaomi ή μια εφαρμογή τρίτου που θα διαβάσεις για αυτή σε ένα forum. Υπάρχουν και προγράμματα να ανιχνεύσεις τυχόν malware. Δηλαδή εσύ είσαι πιο ήσυχος να λαμβάνεις τα email σου μέσω Gmail app παρά από την εφαρμογή email της Xiaomi;
JDredd Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, pcnw είπε Γιατί να μην εμπιστευθείς το App-store της Xiaomi ή μια εφαρμογή τρίτου που θα διαβάσεις για αυτή σε ένα forum. Υπάρχουν και προγράμματα να ανιχνεύσεις τυχόν malware. Δηλαδή εσύ είσαι πιο ήσυχος να λαμβάνεις τα email σου μέσω Gmail app παρά από την εφαρμογή email της Xiaomi; Με καμία δεν είμαι ήσυχος.τουλαχιστον μου τα κλέβει που μου τα κλέβει η Google μην βάλω και άλλο ένα κλέφτη στο κινητό.Να μου τα κλέβει ένας μόνο.Αν μπει το malware μέχρι να το βγάλεις,(αν βγαίνει) κλαφτα χαραλαμπε.εχουμε επαφές,mail,κωδικούς κ.α.εδω η Google που είναι πολυεθνική και υποτίθεται ότι ακολουθεί κάποιους κανόνες και πάλι κάνει αυτά που κάνει άντε να βάλεις καμία εφαρμογή τρίτου που λες από Κίνα μεριά και άντε βρες τον μετά να του κάνεις μυνηση.η τραβά στην Κίνα να βρεις το δίκιο σου.
pinelakias Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Στις 23/10/2018 στις 10:25 ΠΜ, eugenios20 είπε Αν κατάλαβα καλά είναι μόνο για τους Ευρωπαίους κατασκευαστές, οπότε μικρό το κακό....😂 Ισχυει. Κατασκευαστες οπως Samsung, Xiaomi, Huawei, etc. (ξερεις, οι εταιριες που ειναι οντως καλες) δεν θα χρεωνουν το εξτρα λογικα. Οποτε το μονο που θα γινει ειναι να παρουν ενα μικρο εξτρα κερδος επειδη θα χασουν ανταγωνισμο, αλλα ο συγκεκριμενος ανταγωνισμος ηταν ηδη μικροσκοπικος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα