Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν ήμουν νέος, με 10 δραχμές στην χειρότερη λιωναμε στο πακμαν...στην καλύτερη βάζαμε σύρμα στο σχήμα του κέρματος η ανοίγαμε τρύπα με πετονιά στο κέρμα και δώσε πόνο ανελέητο για high score...

• Like 1
Δημοσ.

Για να πω την αληθεια, εμενα μ αρεσουν τα trophies..Απλα,τα θεωρω προσωπικη ευχαριστηση! Δεν ειναι για να το παιξω απολυτος gamer κλπ.. Βεβαια οχι σε σημειο ν αγορασω μια σαβουρα για να παρω ευκολα trophies.. Ακομα κ τα δωρεαν του plus, δεν τα εχω παιξει.. 

Δημοσ.

Ούτε και ξέρω τι είναι αυτά τα trophies. Βλακεία μου ακούγεται. Εν τω μεταξύ όλοι οι τίτλοι για ps4 είναι. Να έχεις δώσει 3-4 κατοστάρικα για την κονσόλα και να παίζεις χαζομάρες; Χαχαχα...

(μακάρι να μπορούσα να έφτιαχνα έστω τα γραφικά του Dying Reborn).

Δημοσ.

Έχει χαθεί το νόημα, που για μένα είναι να παίζεις το παιχνίδι για όσο σε ευχαριστεί και όχι καταναγκαστικά για να ξεκλειδώσεις achievements...Αν μιλάμε για ένα παιχνίδι που όντως σου αρέσει όμως και γουστάρεις να το παίξεις στο 100% δεν το βρίσκω κακό, αν και πάλι είναι πολύ πιθανό να καταλήξει αγγαρεία.

• Like 1
Δημοσ.

Just cause 3...

Για να πάρεις πλατίνα φτυνεις μητρικό γάλα...

Για να μη μιλήσω για μια χελώνα Αφρικής στο metal gear phantom pain που δεν εμφανίζεται πότε για να την πιάσεις και να πάρεις το trophy.

Δημοσ.

Αγοράζοντας ότι μέτριο παιχνίδι  κυκλοφορεί για να εμπλουτίσει κανείς την γκάμα  των achievements του είναι απλά τραγικό.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agony είπε

Βγαζουν λεφτα απο τα τρόπαια ειναι δλδ συλεκτικα τα acount η δεν υπαρχει καποιο νοημα ?

e-penis

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/10/2018 στις 8:41 ΜΜ, MontzOlee είπε

Ποιος άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη αγοράζει ένα «σάπιο» παιχνίδι μόνο και μόνο για να πάρει platinum achievement ;!

Αμα θες βαρβάτο achievement παίξε wow σε εποχές burning crusade και προσπάθησε να ρίξεις realm first τον Illidan , όλα τα αλλά είναι μούφες !

Πολλοί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...