k_w_t Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Υπαρχει και η παλια καλη λυση με τις λυρες... Να του αγοραζεις 2-3 καθε χρονο δεν χανουν ποτε την αξια τους...
Diskimpex Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Εξαρτασαι απο την τιμη χρυσου ,χρηματιστηριο παιζει
k_w_t Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι χρυσες λυρες δεν θυμαμαι ποτε να εχασαν αξια ... και ο χρυσος συνεχεια ανεβαινει τα τελευταια χρονια. Επισης δεν εχει φοβο οικονομικης καταρευσης απο ασφαλιστικες τραπεζες κτλ... θυμησου ποσοι εχασαν συμβολαια μιας ζωης απο την ΑΣΠΙΣ .. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από k_w_t 1
teddy71 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, fredd0 είπε γιατι απο το ενα ακρο στ'αλλο? απλα σου εξηγω οτι η 'αποταμιευση' που εκαναν οι παπουδες μας με 20% επιτοκια δεκαετια του 80, πλεον εχει πεθανει. Αν θες να αποταμιευσεις, αναγκαστικα πρεπει να επενδυσεις. Να βρεις κατι δηλαδη που να σου δινει τουλαχιστον πισω τον πληθωρισμο και ενα κερδος. Μπορεί πολυ παλιά το επιτόκιο να ήταν 20% αλλά και ο πληθωρισμός ήταν τότε στο 25%. Οπότε ήταν το ίδιο με σημερα. Απλά τοτε λόγω υψηλών επιτοκίων είχες την αίσθηση ότι αυξάνονταν οι καταθέσεις, αύξονταν όμως μόνο η ονομαστική τους αξία, η πραγματική όμως αξία μειωνονταν όπως γίνεται και σήμερα μετα χαμηλά επιτόκια και τον πληθωρισμό. 1
Panozz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Καλημέρα από εμένα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το σάιτ που συγκρίνει διαφορετικά είδη καταθέσεων μεταξύ τους. http://www.moneyonline.gr/site/ Εγώ επειδή ήδη το είχα κάνει αυτό το ψάξιμο νομίζω ότι το τραπεζικό προϊόν που καλύπτει αυτό που ζητάς είναι αυτός ο λογαριασμός https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/katatheseis/trapezikoi-logariasmoi/mporw-apotamieutikos-logariasmos 1 1
Joshua21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, k_w_t είπε Οι χρυσες λυρες δεν θυμαμαι ποτε να εχασαν αξια ... και ο χρυσος συνεχεια ανεβαινει τα τελευταια χρονια. Εγώ πιστεύω πως μιλάς για κάτι που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα... το 2012 η Τράπεζα της Ελλάδος την πουλούσε στα 380€, σήμερα την πουλάει 300. Η τιμή του χρυσού σήμερα είναι στα 1.080€ ανά ουγγιά, το 2012 είχε φτάσει μέχρι και 1.372€!!! 1
chill Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Αυτά τα αποταμιευτικά για να πάρεις x ποσό σε μια Α ηλικία ανέκαθεν ήταν μια απάτη. Από το μακρινό 1981 και οι δύο γιαγιάδες μου, μου έκαναν τέτοιο πρόγραμμα. Έδιναν ένα σεβαστό ποσό τότε ώστε στα 21 να πάρω μερικά μύρια και να ξεκινήσω δυναμικά τη ζωή μου. Το 2001 θυμάμαι τη γιαγιά μου να πληρώνει για το ετήσιο συμβόλαιο 350.000 δρχ. Το 2003 αρχές που εισέπραξα και τα δύο προγράμματα πήρα και από τα δύο 7 ή 8 χιλιάρικα - ευρώ πια - σύνολο!!!! Τι μπορείς να κάνεις σαν γονιός; Στάσου δίπλα στο παιδί σου, ζήσε συνετα οικονομικά,γιατί οι εποχές είναι περίεργες, χρησιμοποίησε το χρήμα στο οποίο έχεις πρόσβαση όσο πιο σωστά μπορείς και αν αυτό το καταφέρεις θα χει το παιδί σου να βρει κάτι από σένα. Δεν χρειάζεσαι καμία τράπεζα γι'αυτό. 4
malmsteen1984 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 επένδυσε στη μόρφωση του παιδιού σου. είναι η καλύτερη μακροπρόθεσμη επένδυση. 2 2
Πανος999 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε επένδυσε στη μόρφωση του παιδιού σου. είναι η καλύτερη μακροπρόθεσμη επένδυση. Ελπιζω να μη σε πειραζει που θα διαφωνησω.. Ποια μορφωση κ ποιο ανταλλαγμα?? Παιδια κ γονεις που γονατιζουν οικονομικα κ δεν εχουν την παραμικρη ανταμοιβη?? Το μεγαλυτερο ποσοστο..
malmsteen1984 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 πιστεύω ότι άδικα κάποιοι γονείς γονατίζουν. γιατί στέλνουν τα παιδιά τους σε λάθος σχολές που δεν έχουν καμία προοπτική. για παράδειγμα γονείς που πληρώνουν για ιδιωτικά ιέκ απλά πετάνε τα λεφτά τους. επίσης κάτι σχολές τύπου θεολογίας, διοίκησης επιχειρήσεων, αγροτικής παραγωγής κλπ δεν προσφέρουν τπτ. και ειδικά όταν σπουδάζουν σε άλλη πόλη μακριά από το πατρικό τους και οι γονείς μοχθούνε για να τα βγάλουν πέρα. διοίκηση επιχειρήσεων τελείωσα και απλά βοήθησε για να μπω σε ένα γραφείο στην αρχή που δεν είχα εργασιακή εμπειρία. κατά τ'άλλα δεν έμαθα τπτ απολύτως. από την άλλη έχω φίλους που τελείωσαν σχολές με καλό αντικείμενο και πλέον είναι καλύτερα αμειβόμενοι από την πλειοψηφία και δεν έχουν και το stress που επικρατεί στους περισσότερους εργασιακούς χώρους 1
k_w_t Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εγώ πιστεύω πως μιλάς για κάτι που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα... το 2012 η Τράπεζα της Ελλάδος την πουλούσε στα 380€, σήμερα την πουλάει 300. Η τιμή του χρυσού σήμερα είναι στα 1.080€ ανά ουγγιά, το 2012 είχε φτάσει μέχρι και 1.372€!!! Εαν τις ειχες αγορασει πχ το 1999 ομως?? Εβαλες την χρονια που ο χρυσος ηταν στην μεγαλυτερη τιμη του και την συγκρινες... Απλα σε μεση τιμη εχει διατηρησει τιμη η λυρα Αγγλιας... Τα τελευταια 10 χρονια ειχε ελαχιστη 580€ η ουγγια ο χρυσος και μεγιστη 1372€ εσυ επιασες το μεγιστο.. Και πιστεψε με εχω ιδεα γιατι μιλαω ακριβως..... Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από k_w_t
Joshua21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, k_w_t είπε Εαν τις ειχες αγορασει πχ το 1999 ομως?? Εβαλες την χρονια που ο χρυσος ηταν στην μεγαλυτερη τιμη του και την συγκρινες... Απλα σε μεση τιμη εχει διατηρησει τιμη η λυρα Αγγλιας... Τα τελευταια 10 χρονια ειχε ελαχιστη 580€ η ουγγια ο χρυσος και μεγιστη 1372€ εσυ επιασες το μεγιστο.. Το point μου ήταν να δείξω πως ούτε για αστείο δεν ισχύει αυτό που είχες γράψει, δλδ το "Οι χρυσες λυρες δεν θυμαμαι ποτε να εχασαν αξια ... και ο χρυσος συνεχεια ανεβαινει τα τελευταια χρονια.". Τα τελευταία χρόνια και η αξία του χρυσού πέφτει, και η αξία της χρυσής λίρας. 1
k_w_t Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το point μου ήταν να δείξω πως ούτε για αστείο δεν ισχύει αυτό που είχες γράψει, δλδ το "Οι χρυσες λυρες δεν θυμαμαι ποτε να εχασαν αξια ... και ο χρυσος συνεχεια ανεβαινει τα τελευταια χρονια.". Τα τελευταία χρόνια και η αξία του χρυσού πέφτει, και η αξία της χρυσής λίρας. Μιλαμε για αποταμιευτικο για παιδια εαν καταλαβες το θεμα αρα μιλαμε σε βαθος 20ετιας τουλαχιστον... Τα τελευταια 20χρονια εχει ανεβει εχει ανεβει απο τα 250€ το 1999 στα 1050€ σημερα.... Η τιμη του ανεβαινει σε περιοδους κρισης συνηθως οπως το 2012€ οποτε ειναι αξιοπιστη επενδυση για εαν θες να ρευστοποιησεις σε περιοδο κρισης θα εισαι σιγουρα κερδισμενος... Εκτος εαν εισαι απο αυτους που αγοραζουν το χρυσο σε περιοδους κρισης... Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από k_w_t
Joshua21 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Μιλαμε για αποταμιευτικο για παιδια εαν καταλαβες το θεμα αρα μιλαμε σε βαθος 20ετιας τουλαχιστον... Τα τελευταια 20χρονια εχει ανεβει εχει ανεβει απο τα 250€ το 1999 στα 1050€ σημερα.... Και τι σημαίνει αυτό? Πως είναι 100% σίγουρο πως σε 20 χρόνια από σήμερα η τιμή του χρυσού θα έχει τετραπλασιαστεί? Για κάνε έναν κόπο και κοίτα πόσο κόστιζε το 1980 και πόσο το 2000
k_w_t Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Και τι σημαίνει αυτό? Πως είναι 100% σίγουρο πως σε 20 χρόνια από σήμερα η τιμή του χρυσού θα έχει τετραπλασιαστεί? Για κάνε έναν κόπο και κοίτα πόσο κόστιζε το 1980 και πόσο το 2000 Σιγα μην φτασουμε και στην κατοχη να δουμε ...που με μια λυρα αγοραζες ενα καρβελι ψωμι.... Κοιταμε μια επενδυση για τα τελευταια 20χρονια και ειναι η πιο συμφερουσα... Εχεις καταντησει εκνευριστικος προσπαθοντας σε ολες τις συζητησεις στο forum να αποδειξεις οτι εσυ εχεις δικιο και ολοι αλλοι αδικο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα