Vanessa99 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα! Έχω φτιάξει 5 παζλ ως τώρα, όλα τα έχω κάνει κάδρα. Μου έφεραν άλλο ένα με 2000 κομμάτια, υπέροχο, και θέλω να το φτιάξω. Δεν έχω χώρο όμως και για αλλο κάδρο χεχε. Έχετε στο νου σας κάποια άλλη χρήση? Είχα διαβάσει ότι κάποιοι τα χαλάνε αφού τα τελειώσουν, αλλά δε μου πάει καρδιά μετά από τόσο κόπο και χρόνο, να το χαλάσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Stamer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Βγάλε φωτογραφίες όταν το τελειώσεις και έτσι θα έχεις μία "αίσθηση" οτι το κράτησες ατόφιο. Μετά διέλυσέ το, μια ιδέα είναι όλα. Σημασία θα έχει οτι το έφτιαξες (και ο χρόνος που σπατάλησες αν αυτό σε νοιάζει). 3 1
papoys1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Για έναν που του αρέσουν τα παζλ η ικανοποίηση είναι να το δει τελειωμένο.Εκεί τελειώνει και η όποια αγάπη του σε αυτό και πάει σε άλλο. Εγώ έτσι ήμουν.Σε μεγάλα παζλ η ικανοποίησή μου ήταν να τα δω τελειωμένα.Από εκεί και πέρα δεν με ενδιέφερε να το κάνω κάδρο.Από όσα έχω φτιάξει ένα μικρό σχετικά έχω κάνει κάδρο. Τα άλλα τα χαλούσα. 1 1
Ison_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μπορείς να τα κολλήσεις πάνω σε αυτοκόλλητο νάυλον, αυτό που ντύνουμε τα εξώφυλλα βιβλίων, και να τα φυλάξεις σε μια μεγάλη ντουλάπα ή κάτω από το κρεβάτι. 2
Stamer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Ison_ είπε Μπορείς να τα κολλήσεις πάνω σε αυτοκόλλητο νάυλον, αυτό που ντύνουμε τα εξώφυλλα βιβλίων, και να τα φυλάξεις σε μια μεγάλη ντουλάπα ή κάτω από το κρεβάτι. Πολύ καλή ιδέα αν τα θέλει οπωσδήποτε! Ακόμα και σε μεγάλα κομμάτια θα μπορούσε να το σπάσει έτσι.
Vanessa99 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Stamer είπε Βγάλε φωτογραφίες όταν το τελειώσεις και έτσι θα έχεις μία "αίσθηση" οτι το κράτησες ατόφιο. Μετά διέλυσέ το, μια ιδέα είναι όλα. Σημασία θα έχει οτι το έφτιαξες (και ο χρόνος που σπατάλησες αν αυτό σε νοιάζει). 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Για έναν που του αρέσουν τα παζλ η ικανοποίηση είναι να το δει τελειωμένο.Εκεί τελειώνει και η όποια αγάπη του σε αυτό και πάει σε άλλο. Εγώ έτσι ήμουν.Σε μεγάλα παζλ η ικανοποίησή μου ήταν να τα δω τελειωμένα.Από εκεί και πέρα δεν με ενδιέφερε να το κάνω κάδρο.Από όσα έχω φτιάξει ένα μικρό σχετικά έχω κάνει κάδρο. Τα άλλα τα χαλούσα. Εννοείται πως είναι τεράστια η χαρά όταν βάζω το τελευταίο κομμάτι και βλέπω την ολοκληρωμένη εικόνα. Δε θα τα χαλουσα γιατί πρώτον οι εικόνες των παζλ μου αρέσουν και δεύτερον, για μένα ο "στόχος" είναι να τελειώσω το παζλ και η "ανταμοιβή" στον εαυτό μου, πέρα από ρην ικανοποίηση ότι το κατάφερα, είναι το ίδιο το παζλ 2 ώρες πριν, Ison_ είπε Μπορείς να τα κολλήσεις πάνω σε αυτοκόλλητο νάυλον, αυτό που ντύνουμε τα εξώφυλλα βιβλίων, και να τα φυλάξεις σε μια μεγάλη ντουλάπα ή κάτω από το κρεβάτι. Το σκέφτηκα, αλλά θα κολλήσουν τα κομμάτια? 😕 1
papoys1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Vanessa99 είπε Το σκέφτηκα, αλλά θα κολλήσουν τα κομμάτια? 😕 Δεν υπάρχει μεσοβέζικη λύση.Ή τα κολλάς με την ειδική διάφανη κόλα μία και καλή ή δεν τα κολλάς καθόλου.
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 6 hours ago, Vanessa99 said: Καλησπέρα! Έχω φτιάξει 5 παζλ ως τώρα, όλα τα έχω κάνει κάδρα. Μου έφεραν άλλο ένα με 2000 κομμάτια, υπέροχο, και θέλω να το φτιάξω. Δεν έχω χώρο όμως και για αλλο κάδρο χεχε. Έχετε στο νου σας κάποια άλλη χρήση? Είχα διαβάσει ότι κάποιοι τα χαλάνε αφού τα τελειώσουν, αλλά δε μου πάει καρδιά μετά από τόσο κόπο και χρόνο, να το χαλάσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων προσωπικη αποψη μια που εχω και εγω μια μικρη μανια με τα puzzle.ειχα πιο μεγαλη στο παρελθον. α.δεν τα εβαζα σε κορνιζα διοτι το κοστος ειναι απλα απαγορευτικο ειδικα αν μιλαμε για μεγαλα puzzle. ενα μεγαλο που ειχα φτιαξει 5000 κομματια το κολλησα σε λεπτο ξυλο και το κρεμασα στον τοιχο. β.αν θες να ευχαριστηθεις τα puzzle τοτε για να μην γεμισεις με 10 puzzle των 2000 κομματιων αρχισε να ανεβαζεις τον πηχη δυσκολιας και να πηγαινεις σε πιο μεγαλα puzzle. πχ 5000 κομματια και υπαρχουν και μεγαλυτερα. γ.αλλη λυση ειναι να τα φτιαξεις και να τα δωσεις σε καποιον φιλο /φιλη που μπορει να τα θελει για να διακοσμησει το χωρο του.το 5000 κομματιων μου ειχε παρει παρα πολυ καιρο γιατι ηταν και Ravensburger που ειναι λιγο χαλια σαν εταιρεια στο θεμα κομματια αλλα η ευχαριστηση οταν το τελειωνεις δεν υπαρχει.αν ειχα το χρονο πλεον θα βαραγα puzzle σε στυλ 20000 κομματια και πανω για να καλυψω τοιχο ολοκληρο.ειναι σε πολλες σακουλες οποτε ειναι σαν να φτιαχνεις πολλα μικρα puzzle.
Vanessa99 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, poulinos είπε προσωπικη αποψη μια που εχω και εγω μια μικρη μανια με τα puzzle.ειχα πιο μεγαλη στο παρελθον. α.δεν τα εβαζα σε κορνιζα διοτι το κοστος ειναι απλα απαγορευτικο ειδικα αν μιλαμε για μεγαλα puzzle. ενα μεγαλο που ειχα φτιαξει 5000 κομματια το κολλησα σε λεπτο ξυλο και το κρεμασα στον τοιχο. β.αν θες να ευχαριστηθεις τα puzzle τοτε για να μην γεμισεις με 10 puzzle των 2000 κομματιων αρχισε να ανεβαζεις τον πηχη δυσκολιας και να πηγαινεις σε πιο μεγαλα puzzle. πχ 5000 κομματια και υπαρχουν και μεγαλυτερα. γ.αλλη λυση ειναι να τα φτιαξεις και να τα δωσεις σε καποιον φιλο /φιλη που μπορει να τα θελει για να διακοσμησει το χωρο του.το 5000 κομματιων μου ειχε παρει παρα πολυ καιρο γιατι ηταν και Ravensburger που ειναι λιγο χαλια σαν εταιρεια στο θεμα κομματια αλλα η ευχαριστηση οταν το τελειωνεις δεν υπαρχει.αν ειχα το χρονο πλεον θα βαραγα puzzle σε στυλ 20000 κομματια και πανω για να καλυψω τοιχο ολοκληρο.ειναι σε πολλες σακουλες οποτε ειναι σαν να φτιαχνεις πολλα μικρα puzzle. Σε ξύλο, πως? Εννοώ με κόλλα, κολλητική ταινία. Αυτό με τους φίλους δεν το είχα σκεφτεί. Πολύ καλή ιδέα
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, Vanessa99 said: Σε ξύλο, πως? Εννοώ με κόλλα, κολλητική ταινία. Αυτό με τους φίλους δεν το είχα σκεφτεί. Πολύ καλή ιδέα με κολλα πχ χαρτοκολλα η κολλα για puzzles.επισης υπαρχουν κολλες για puzzle που τις περνας πανω στα κομματια οχι μονο για να κολησουν μεταξυ τους τα κομματια αλλα για να προστατευει και τα κομματια..αν googlareis puzzle glue θα δεις και video πως ειναι.επισης για μενα το καδρο με τζαμι περα απο κοστος ειδικα σε μεγαλα puzzle χαλαει και την αισθηση του puzzle.
Vanessa99 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, poulinos είπε με κολλα πχ χαρτοκολλα η κολλα για puzzles.επισης υπαρχουν κολλες για puzzle που τις περνας πανω στα κομματια οχι μονο για να κολησουν μεταξυ τους τα κομματια αλλα για να προστατευει και τα κομματια..αν googlareis puzzle glue θα δεις και video πως ειναι.επισης για μενα το καδρο με τζαμι περα απο κοστος ειδικα σε μεγαλα puzzle χαλαει και την αισθηση του puzzle. Το καλοκαιρι τελείωσα ένα με 1500 κομμάτια και το πήγα για κάδρο με τζαμί και πλήρωσα 30€ σχεδόν. Εννοείται δε συμφέρει. Και μετά κολλάω το παζλ με κόλλα στο ξύλο? Αφού περάσω την άλλη κόλλα από πάνω?
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 42 minutes ago, Vanessa99 said: Το καλοκαιρι τελείωσα ένα με 1500 κομμάτια και το πήγα για κάδρο με τζαμί και πλήρωσα 30€ σχεδόν. Εννοείται δε συμφέρει. Και μετά κολλάω το παζλ με κόλλα στο ξύλο? Αφού περάσω την άλλη κόλλα από πάνω? αν ηταν κανα puzzle 5000 κοματια θα ακουγες 200-300 ευρω για πλακα.φιλος για 300 κομματια αν θυμαμαι ειχε δωσει καλο ποσο και εννοειται τριψηφιο σε νουμερο.μετα απο καποιο σημειο υπαρχει και προβλημα λογω βαρους του γυαλιου. Οπως θα δεις στο Video καποιοι κολλανε το puzzle μονο απο την μπροστα πλευρα με αυτην την κολλα μετα ειναι ετοιμο για να το κανεις οτι θες.αν τωρα δεν μπει σε κορνιζα και θες να το βαλεις σε ξυλο ωστε να ειναι πιο επιπεδο εκει το κολλας μετα πανω στο ξυλο.πρωτα βεβαια το κολλας απο μπροστα. καποιος αλλος μπορει να μην το κολλησει σε ξυλο και απλα να το κρεμασει ετσι για να γλυτωσει κοστος.αλλα σε μεγαλο puzzle αν το αφησεις ετσι και το κρεμασεις δεν θα κατσει σωστα.
tsoukas77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, παλαιότερα που συνήθως τα γραφεία μας ή κάποια τραπέζια είχαν γυαλί από πάνω, τα βάζαμε από κάτω και ήταν πολύ όμορφo το αποτελεσμα. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από tsoukas77 3
YourTrueLegend Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 5.000 κομματια; Dafuq ποσες ωρες θελει ενα τετοιο για να φτιαχτει ;
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 10 minutes ago, YourTrueLegend said: 5.000 κομματια; Dafuq ποσες ωρες θελει ενα τετοιο για να φτιαχτει ; δεν μιλαμε για ωρες αλλα για βδομαδες και μηνες με καμποσες ωρες την ημερα.και βεβαια υπαρχουν και puzzle 30000 plus κομματια το 5000 κομματιων που το φτιαχναμε με τον bro και και αφιερωναμε χρονο απλα οχι καθε μερα μας πηρε 4 5 μηνες σιγουρα.καποιες φορες μια ωρα αλλες φορες 5ωρα 6ωρα.εξαρτατε επισης απο την εικονα που ηταν χαρτης οποτε ηταν δυσκολο μεχρι και απο ποια εταιρεια ειναι.ηταν της ravensburger που δεν ειναι οτι καλυτερο στο θεμα κομματιων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα