Προς το περιεχόμενο

Οι τιμές των SSD ενδέχεται να μειωθούν κατά 50% μέσα στο 2019


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

πως δουλευει το μαρκεντιγκ και δημιουργουνε επιπλαστες αναγκες για ssd, για να γινουν πληρως ανταγωνιστικοι και προσοδοφοροι οι ssd θα πρεπει να πεσουν οι τιμες στο ιδιο υψος τιμων με τους hdd, πιο το νοημα να δωσει καποιος 60-100% παραπανω εναντι του hdd οταν μπορει να χτισει καποιος raid 0 με 5 σκληρους του 1TB κοστος 200e με 5TB και μεγαλυτερες ταχυτητες 6GB/s x5=30gb/s οταν με 200+e μεταβιας αγοραζεις 1TB ssd, γιατι μας προωθουν συνεχεια τους ssd και οχι την τεχνολογια raid? μα και οι hosting cloud servers raid hdd παιζουν για να εχουν γρηγορες ταχυτητες οταν διαχειριζονται μεγαλο ογκο βασεις δεδομενων, εμεις ως απλοι καταναλωτες τι ογκο και αναγκες εχουμε? δηλαδη μου ερχεται η σχετικη ατακα η αγορα ssd ειναι μονο για ΗΛΙΘΙΟΥΣ

στείλε στο κατάλληλο κανάλι που κάνει τέτοια βίντεο. pc steps einai.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άντε να εξαφανιστούν τα laptop με μηχανικό δίσκο...

Spoiler

Και τα 10αρια να καταφέρουν να ξεζουμίσουν και τον ssd ... πάντα για άσχετα θέματα με αυτά που κάνει ο χρήστης 😛

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτη ειναι ειδηση και πολυ καλη μαλιστα αναμενουμε ...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kawavn800 είπε

Σε όλα τα Pc's  2  sdd (2χ256) σε  raid 0 με ελάχιστα χρήματα πλέον  καλύπτουν τους περισσότερους

Στις dslr  παίζουν κάρτες μνήμης 128gb - 512gb  . Τι να καλύψουν οι 2Χ256 ; 4 αντίγραφα της κάρτας της φωτογραφικής ή 1 ; Οι ssd για την ώρα λέμε, προσφέρουν χωρητικότητες 2004, σε λογικά κόστη. 

Αν δώσεις 3 χιλιάρικα για ssd, ok , όλα μια χαρά. 

2 ώρες πριν, Agony είπε

1tb σε SSD Εχεις δει ? μπορεις να παρεις 5 και να βαλεις το ένα flash πανω από το άλλο και παλη να είναι ποιο μικρο σε μέγεθος από το τουβλο 5tb HDD.

Ο 1tb ssd κάνει κάπου 180 ευρω . Και οι 5, 900 ευρώ  . Αν πας στις αναβαθμίσεις,  οι περισσότεροι ψάχνουν ολόκληρο pc με λιγότερα από 900 ευρώ. Όχι 900 για  ssd. 

Επεξ/σία από Dr_73
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω εναν 240αρη Kingston Savage SSD.... αριστo μηχανακι εχει γραψει 12TB....αλλα με τα Windows και τα προγραμματα που χρησιμοποιω εχω ελευθερα γυρω στα 100giga...Για αποθηκη data εχω εναν 3ΤΒ hdd ο οποιος ειναι μεχρι τωρα ειναι γεματος ως τη μεση.

Αρχικα σκεφτηκα να παραγγειλω τον Samsung EVO 860 500GB και να πουλησω τον Savage....αλλα αφου προς το παρων δεν υπαρχει αναγκη ελευθερου χωρου η αναβαθμιση θα περιμενει κανα χρονο ακομα... ποιος ξερει ως τοτε μπορει να παρω 1TB με 80 ευρω 😁 😁.Παντα ειμαι υπερ στοχευμενων αγορων με βαση τις αναγκες του καθενος.

Επεξ/σία από afterhours
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, ακούστε τώρα... Αυτή η είδηση - οτι αναμένεται μείωση 50% μέσα στο 2019 - θα νεκρώσει την σχετική αγορά. Μόνο οι απληροφόρητοι κι αυτοί "που το πληρώνει άλλος" θα αγοράσουν τώρα. Οι υπόλοιποι θα κάνουν "λίγο υπομονή" - "με παίρνει λίγους μήνες ακόμα με 120 ssd +hdd", κλπ... Απο την άλλη, θα κοιτάξουν οι αποθήκες να διώξουν τα στοκς με προσφορές κι αυτό είναι καλό... Επίσης, κάτι μου λέει οτι η ποιότητα κατασκευής στους αναμενόμενους ssd θα πέσει κι άλλο. Πιο πλαστικούρα θα πεθαίνεις. Θα κοστίζουν σαν usb sticks και θα συμπεριφέρονται ανάλογα - σήμερα δουλεύουν, αύριο δεν δουλεύουν αλλα δεν τρέχει τίποτα, με τέτοιες τιμές θα πάρω άλλο... Μακάρι να βγω ψεύτης...

Επεξ/σία από Eloy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο δεν ειναι τεχνολογικο φορουμ ειναι το καφενειο του κιτσου σε ενα ορεινο χωριο της πινδου απο τα; σχολεια που διαβασα. η ειδηση ειναι πολυ καλη και επιτελους η αναβαθμιση σε ssd θα ειναι πολυ ποιο οικονομικη οχι οτι δεν ειναι τωρα. σιγουρα πωλουνται ακομα hdd αλλα κυριως σε ετοιμα μηχανηματα για χαμηλοτερο κοστος και μεγαλυτερη χωρητικοτητα γιατι τα 120 γιγα ειναι σχετικα λιγα οπως οι 60αρηδες οι 80αρηδες απο windows vista και μετα.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, Eloy είπε

Λοιπόν, ακούστε τώρα... Αυτή η είδηση - οτι αναμένεται μείωση 50% μέσα στο 2019 - θα νεκρώσει την σχετική αγορά. Μόνο οι απληροφόρητοι κι αυτοί "που το πληρώνει άλλος" θα αγοράσουν τώρα.

Αυτοί είναι το 80% του τζίρου (όχι των πελατών).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...