TriLoBiTe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Εσύ μαρή τι πετάγεσαι ; άλλαξες και avatar, προδότρα. 😛 Μiss Pony σε πονάει ο μηχανοδηγός Mπορεί το θρεντ να το άνοιξε άλλος αλλά ΕΓΩ είμαι ο μηχανοδηγός Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από TriLoBiTe
Palikarosss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Ola150 είπε Και χωρίς οδηγό να είναι, θα υπάρχει άνθρωπος για έλεγχο των συστημάτων. Το αναφέρω για τον op που θέλει να γίνει οδηγός 😛
Pokemon640 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Ας γίνει driver για κάρτα γραφικών (για αρχή), και αν τα πάει καλά βλέπουμε 😋
joker16 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Το έχω ακούσει κι εγώ για μετρο χωρίς οδηγούς αλλά μου φαίνεται δύσκολο για την Ελλάδα 😂 Το βασικό πάντως είναι ότι δεν υπάρχει βύσμα οπότε είτε έχουν μηχανοδηγους, είτε όχι...😂
green gordon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Ο θείος από τη Λάρισα έβαλε πολύ κόσμο σε μέτρο και κτηματολόγιο. Ξέρω 3! Όποιος κατάλαβε καταλαβε
paylidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Palikarosss είπε Έχω την εντύπωση ότι στο μετρο θα καταργηθεί ο οδηγός.Ειχα διαβάσει μια είδηση ότι το μετρο της Θεσσαλονίκης θα έχει το καινούργιο μετρο που είναι χωρίς οδηγό(όταν και άμα φτιαχτεί) Η Θεσσαλονίκη μετρο χωρίς μετρο έχει. Για την ιστορία πριν καιρό ζητούσε η τραινοσε μηχανοδηγους έχει ολοκληρωθεί η υποβολή βιογραφικών. Προφανωσ Δε ζήταγε εμπειρία. Άρα κάποτε θα βγήκε κάτι αντιστοιχο για μετρο και έβαλε κάποιος θείος τα ανίψια του. Επιπλέον έχω γνωστο που ο πατέρας του είναι 30 χρόνια στον ησαπ και μου είχε πει κάποια στιγμή ότι δε δουλεύει εξάωρο αλλά εξάωρο επειδή μεγάλο μέρος της διαδρομής είναι σε τουνελ Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από paylidis
lek88 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν σε παίρνουν σε τέτοιες δουλειές αν δεν έχεις τελειώσει από φαντάρος. Ακόμα και βύσμα να έχεις, δεν θα μπουν στην διαδικασία να σε στείλουν πόσο καιρό για εκπαίδευση, να σε βάλουν στην δουλεία και αύριο - μεθαύριο να τους πεις ότι αφήνεις την δουλειά γιατί φεύγεις φαντάρος. Θεωρητικά μιλάμε πάντα γιατί στο μετρό δύσκολα μπαίνει άτομο. Επίσης, υπάρχει αυτόματος πιλότος στο μετρό αλλά λειτουργεί μόνο σε περίπτωση ανάγκης. Μπορεί να πάει χωρίς οδηγό και το ελέγχει το κέντρο ελέγχου εξ αποστάσεως. Αυτόματο έχουν όλοι οι συρμοι εκτός από τους παλιούς τους πορτοκαλί. Πόσο χρονών είσαι και θες να γίνεις οδηγός μετρό πριν πας φαντάρος;;; Μου κάνει αρκετή εντύπωση. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από lek88
joker16 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, lek88 είπε Δεν σε παίρνουν σε τέτοιες δουλειές αν δεν έχεις τελειώσει από φαντάρος. Ακόμα και βύσμα να έχεις, δεν θα μπουν στην διαδικασία να σε στείλουν πόσο καιρό για εκπαίδευση, να σε βάλουν στην δουλεία και αύριο - μεθαύριο να τους πεις ότι αφήνεις την δουλειά γιατί φεύγεις φαντάρος. Θεωρητικά μιλάμε πάντα γιατί στο μετρό δύσκολα μπαίνει άτομο. Επίσης, υπάρχει αυτόματος πιλότος στο μετρό αλλά λειτουργεί μόνο σε περίπτωση ανάγκης. Μπορεί να πάει χωρίς οδηγό και το ελέγχει το κέντρο ελέγχου εξ αποστάσεως. Αυτόματο έχουν όλοι οι συρμοι εκτός από τους παλιούς τους πορτοκαλί. Πόσο χρονών είσαι και θες να γίνεις οδηγός μετρό πριν πας φαντάρος;;; Μου κάνει αρκετή εντύπωση. 20 χρονών είμαι, το ξέρω ότι δεν γίνεται αν δεν έχεις τελειώσει από φαντάρος,αλλά το σκεφτόμουν ως μια καλή επαγγελματική αποκατάσταση εάν είχα την δυνατότητα
lek88 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, joker16 είπε 20 χρονών είμαι, το ξέρω ότι δεν γίνεται αν δεν έχεις τελειώσει από φαντάρος,αλλά το σκεφτόμουν ως μια καλή επαγγελματική αποκατάσταση εάν είχα την δυνατότητα Μη το λες... Στην αρχή ίσως να σου αρέσει αλλά θα κουραστείς γρήγορα. Πόσο θα αντεξεις να είσαι όλη τη μέρα μέσα σε μια καμπίνα σε σκοτεινό χώρο; Ούτε να περπατήσεις ένα μέτρο να ξεπιαστεις δεν θα μπορείς. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, lek88 είπε Μη το λες... Στην αρχή ίσως να σου αρέσει αλλά θα κουραστείς γρήγορα. Πόσο θα αντεξεις να είσαι όλη τη μέρα μέσα σε μια καμπίνα σε σκοτεινό χώρο; Ούτε να περπατήσεις ένα μέτρο να ξεπιαστεις δεν θα μπορείς. Kάτι μου λέει πως είσαι μηχανοδηγός και τα λες αυτά για να μη σου φάμε τη δουλειά! σε καταλάβαμε! 😅😅😅
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, joker16 είπε Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος περισσότερες λεπτομέρειες για το πως γίνεται κάποιος οδηγός μετρό,ηλεκτρικού κλπ (εκτός από βύσμα). Το έψαξα αρκετά αλλά δεν κατάλαβα και πολλά η αλήθεια είναι 😛 Λοιπόν, εχω ενιοτε στριμωχτει τόσο σαρδελωτά στο πρωτο βαγόνι με το σωμα μου στραπατσαρισμένο πανω στην πόρτα που οδηγεί στο κοκπιτ του μηχανοδηγου, που θα ελεγε κανείς οτι αρκούσε ενα ακομα σπρώξιμο για να αισθανθώ οτι βρίσκομαι οντως στην ποθητή θέση σου προτείνω να το δοκιμάσεις, τις ωρες αιχμής θα τις βρεις σιγουρα με λιγο ψάξιμο 33 λεπτά πριν, lek88 είπε Μη το λες... Στην αρχή ίσως να σου αρέσει αλλά θα κουραστείς γρήγορα. Πόσο θα αντεξεις να είσαι όλη τη μέρα μέσα σε μια καμπίνα σε σκοτεινό χώρο; Ούτε να περπατήσεις ένα μέτρο να ξεπιαστεις δεν θα μπορείς. υγ έπαθα ακριβως αυτό με το Μαράκι στον τρίτο (όροφο) Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από le vent nous porterAAAA
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε θα ελεγε κανείς οτι αρκούσε ενα ακομα σπρώξιμο για να αισθανθώ οτι βρίσκομαι οντως στην ποθητή θέση Αγγιξες το όνειρο
lek88 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Kάτι μου λέει πως είσαι μηχανοδηγός και τα λες αυτά για να μη σου φάμε τη δουλειά! σε καταλάβαμε! 😅😅😅 Με κατάλαβες βρε σατανά;;; χαχαχαχαχα
joker16 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 49 λεπτά πριν, lek88 είπε Μη το λες... Στην αρχή ίσως να σου αρέσει αλλά θα κουραστείς γρήγορα. Πόσο θα αντεξεις να είσαι όλη τη μέρα μέσα σε μια καμπίνα σε σκοτεινό χώρο; Ούτε να περπατήσεις ένα μέτρο να ξεπιαστεις δεν θα μπορείς. Δίκιο έχεις εν μέρει αλλά από την άλλη είσαι μόνιμος και με καλό μισθό. 'Ετσι το βλέπω 26 λεπτά πριν, le vent nous porterAAAA είπε Λοιπόν, εχω ενιοτε στριμωχτει τόσο σαρδελωτά στο πρωτο βαγόνι με το σωμα μου στραπατσαρισμένο πανω στην πόρτα που οδηγεί στο κοκπιτ του μηχανοδηγου, που θα ελεγε κανείς οτι αρκούσε ενα ακομα σπρώξιμο για να αισθανθώ οτι βρίσκομαι οντως στην ποθητή θέση σου προτείνω να το δοκιμάσεις, τις ωρες αιχμής θα τις βρεις σιγουρα με λιγο ψάξιμο υγ έπαθα ακριβως αυτό με το Μαράκι στον τρίτο (όροφο) Χαχαχαχαχα έχω πάθει το ίδιο αλλά συνήθως είμαι προς τα μεσαία βαγόνια 😂
spectaculator Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δεν ξέρω αν είναι ανάλογο, αλλά΄για τους οδηγούς των τράμ μετά τη πρόσληψη τους πήγαν για εκπαίδευση έξω. Επίσης ξέρω πως ο ΟΣΕ έχει κέντρο εκπαίδευσης στου Ρέντη. Φαντάζομαι λοιπόν πως κάπως έτσι πάει και στο μετρό, πρόσληψη και μετά εκπαίδευση (προϋπηρεσία στην Ελλάδα είναι κομμάτι άτοπο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα