Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω ένα παπούτσι για γυμναστήριο αλλά περιστασιακά και για τρέξιμο (π.χ. θα κάνω και λίγο διάδρομο στο γυμν, και βγαίνω και μία φορά τη βδομάδα έξω για 5χλμ)

Κάποιες μάρκες έχουν σειρά ονόματι Performance, πχ. Nike, Adidas. Κάνουν; Κοιτάζω τη χρήση για την οποία λένε ότι προορίζονται και λέει απλά fitness. Επίσης η σόλα μου φαίνεται λίγο σαν λεπτή φέτα. Καλά για βαράκια και μηχανήματα, αλλά για πιο cardio προπόνηση; (κάνω αυτά τα les mills μεταξύ άλλων)

Πείτε όποιος έχει εμπειρία.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

θα ψαξεις στην κατηγορια running

συμφωνω με την προηγουμενη απαντηση αυτα με gel της asics ειναι πολυ καλα ,το gel απορροφα τους κραδασμους

• Like 3
Δημοσ.

Όλα αυτά τα βλέπω ως running shoes κατηγοριοποιημένα. Κάνουν και για τις λοιπές δραστηριότητες του γυμναστηρίου λέτε όμως;

Και τι στο διάολο είναι τα fitness shoes τότε;

Δημοσ.

Και βέβαια κάνουν. 

Τα υπόλοιπα ειναι μονο για χρήση ενδυνάμωσης πχ ... που αντικειμενικά αν απλά κάθεσαι στο μηχάνημα και με all star κανεις τη δουλειά σου. 

Τα running έχουν ειδικές τεχνολογίες για να υποστηρίζουν την απορρόφηση κραδασμών και τα φοράς παντού, στα όργανα, στα ομαδικά, στο τρέξιμο κλπ 

Δημοσ.

και εγω ειχα τα asics με το Gel. πραγματικα απιθανα αλλα δεν κρατανε πολυ αν τα φορας καθημερινα. Αν τα βαζεις μονο για αυτο το ενα τρεξιμο που θα πηγαινεις καθε βδομαδα, τοτε λογιακ θα κρατησουν. Δεν κρατανε με την εννοια οτι το gel του απτου πατικονεται και σε καποια φαση δεν υπαρχει :D

• Thanks 1
Δημοσ.

Adidas boost οτι καλυτερο εχω βαλει. Δεν σημαινει οτι ειναι τελειο για ολους,  αλλα παραπονα δεν εχουν ακουστει στα φορα. Εχει στενη φορμα μπροστα οποτε μισο νουμερο εξτρα οπωσδηποτε..εγω εβαλα  + 1\3 και διαγραφει το πελμα εφαρμοστα, δεν κανουν για ανωμαλο με πετραδακια κλπ. Διαβαζουν το δρομο σαν χοντρη καλτσα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Adidas boost οτι καλυτερο εχω βαλει. Δεν σημαινει οτι ειναι τελειο για ολους,  αλλα παραπονα δεν εχουν ακουστει στα φορα. Εχει στενη φορμα μπροστα οποτε μισο νουμερο εξτρα οπωσδηποτε..εγω εβαλα  + 1\3 και διαγραφει το πελμα εφαρμοστα, δεν κανουν για ανωμαλο με πετραδακια κλπ. Διαβαζουν το δρομο σαν χοντρη καλτσα.

δεν μου ακουγεται τοσο καλο αυτο το τελευταιο

δηλ νοιωθεις τους κραδασμους και τις ανωμαλιες του εδαφους?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, georgeγ είπε

δεν μου ακουγεται τοσο καλο αυτο το τελευταιο

δηλ νοιωθεις τους κραδασμους και τις ανωμαλιες του εδαφους?

Για ανώμαλο έδαφος δεν ειναι, αν εννοείς οτι προβληματίζει στην άσφαλτο, όχι δεν προβληματίζει. 

Δημοσ.

Ανωμαλιες νοιωθεις σε μυτερες φυτευτες πετρες ...σε ασφαλτο η στρωτο πατημενο χωμα ειναι αερας...πετας

Δημοσ.

Asics με gel ειναι πολυ καλα. Top ποιοτητα για εμενα πας σε Nike. Εχω παρει κατι running (160€ βεβαια) και ειναι ο,τι καλυτερο εχω βαλει στο ποδι μου. Κοιτα να παρεις ψηλα παπουτσια ομως. Ειναι πιο ξεκουραστα και συνηθως εχουν καλυτερη υποστηριξη.

Δημοσ.

Μην πας να δώσεις έναν σκασμό λεφτά για Nimbus αν είναι για τέτοια χρήση. Όλα τα δρομικά παπούτσια έχουν κάποια συγκεκριμένη αντοχή. Με τόσα χιλιόμετρα, το πιθανότερο είναι να τα βαρεθείς πρώτα, παρά να πάθουν κάτι άλλο.

Θα πήγαινα στη θέση σου σε κανένα stock της Adidas ή της Nike και θα έπαιρνα κάτι πιο ελαφρύ. Τα Nimbus είναι για μεγάλες αποστάσεις, με μεγάλη απόσβεση και ίσως σε κουράσουν. Πάντα, μια δοκιμήθα σε πείσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...