Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Ενώ έκανα μια τρυπά σε τοίχο μετά δεν μπορούσα να ξεσφίξω το στοκ για να βγάλω το τρυπάνι ....Έριξα λίγο λαδί μηχανής και για κάποιο διάστημα δούλεψε καλά ..αλλά πάλι έκανε τα ιδία το φύσηξα με το κοφλερ μήπως είχε κάποιο γρέζι , ξανά έριξα λαδί αλλά δεν είδα φως .Μετά από αρκετές προσπάθειες ξέσφιξε αλλά τώρα δεν σφίγγει...βρήκα αρκετά τσοκ στο internet αλλά δεν ξέρω εάν ταιριάζει .Επίσης δεν μπορώ να το λύσω (τσοκ) σε αλλά δράπανα έχει βίδα αλλά εδώ δεν έχει  ....

DSC01224.JPG

DSC01222.JPG

DSC01223.JPG

Δημοσ.
Spoiler

Ευχαριστώ για την απάντηση το δικό μου είναι όμως είναι  διαφορετικό......εκτός αυτού το δικό μου ούτε σφίγγει ούτε ξεσφίγγει  καμιά ιδέα 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, παπι είπε

Γιατί δεν παίρνεις καινούργιο; Απο τα πιο φτηνα εργαλεια ειναι.

Να μην έχει ένα100€ το καινούριο? Δύσκολα αυτήν την περίοδο... δεν έχει δουλέψει πολύ 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, mechpanos είπε

Ρώτα στο σέρβις της Bosch κι ο θεός βοηθός...

Καλημέρα 

Ένα 60€ μόνο για το τσοκ .....Πόσο μπορεί να έκανε αυτό το τρυπάνι δεν είναι επαγγελματικό ένα απλό τρυπάνι (κρουστικό) σκεφτόμουν να βρω κάτι από ebay  έχει αρκετά αλλά δεν ξέρω ποιο είναι συμβατό ....

Δημοσ.
11 ώρες πριν, corsair04 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ευχαριστώ για την απάντηση το δικό μου είναι όμως είναι  διαφορετικό......εκτός αυτού το δικό μου ούτε σφίγγει ούτε ξεσφίγγει  καμιά ιδέα 

Δεν ξέρω πως ακριβώς το εννοείς το "διαφορετικό" αλλά με τον ίδιο τρόπο βγαίνει και στο δικό σου. Επίσης εφόσον είναι μπλοκαρισμένο μπορείς να το πιάσεις εξωτερικά με κάτι.

Εναλλακτικά μπορείς να το πας σε κάποιον από αυτούς που τα επισκευάζουν για να στο βγάλει.

1 ώρα πριν, corsair04 είπε

Καλημέρα 

Ένα 60€ μόνο για το τσοκ .....Πόσο μπορεί να έκανε αυτό το τρυπάνι δεν είναι επαγγελματικό ένα απλό τρυπάνι (κρουστικό) σκεφτόμουν να βρω κάτι από ebay  έχει αρκετά αλλά δεν ξέρω ποιο είναι συμβατό ....

Δες πόσο έχει το αντίστοιχο στην επαγγελματική σειρά:

https://ergalia.gr/ilektrika-ergaleia-drapana-kroystika/12706-gsb-13-re-professional.html

Στην ερασιτεχνική είναι φτηνότερο.

Για να διαπιστώσεις ποιο είναι συμβατό απλά πρέπει να βγει το παλιό, κάτι που ούτως ή άλλως πρέπει να γίνει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, corsair04 είπε

Καλημέρα 

Με το serial number του τρυπανιού ίσως βρεις το sn του ανταλλακτικού με τύχη στο γκουγκλάρισμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...