LabrakisG1992 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Σε νέο σύστημα που στήνω δεν έχει η μητρική βιδες μέσα Ούτε το κουτί. Που μπορώ να βρω τέτεια βιδες ?
rsttls Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, LabrakisG1992 είπε Καλησπέρα. Σε νέο σύστημα που στήνω δεν έχει η μητρική βιδες μέσα Ούτε το κουτί. Που μπορώ να βρω τέτεια βιδες ? Οι μητρικές δεν περιλαμβάνουν βίδες. Ίσως ένα ή δύο σετ για m.2 (Asus). Οι βίδες υπάρχουν στο case(κουτί). Υπάρχουν pc builder kits που μπορείς να αγοράσεις. Pc kits
LabrakisG1992 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δεν είχε ούτε το κουτί για κάποιο λόγο...ξέρεις αυτές οι βιδες πως μπορώ να τις ζητήσω?Επειδή το eshop μου πέφτει κομμάτακι μακριά. Να ρωτήσω σε κάνα μαγαζί εδώ γύρω
rsttls Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, LabrakisG1992 είπε Δεν είχε ούτε το κουτί για κάποιο λόγο...ξέρεις αυτές οι βιδες πως μπορώ να τις ζητήσω?Επειδή το eshop μου πέφτει κομμάτακι μακριά. Να ρωτήσω σε κάνα μαγαζί εδώ γύρω Είναι λίγο εξειδικευμένο προιόν. Δε θα βρεις εύκολα σε μαγαζιά. Δες στο skroutz. Ίσως υπάρχουν σε κάποιο μαγαζί που σε εξυπηρετεί.
snakegaminggr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Για τετοια πραγματα το Ebay ειναι μονοδρομος (αν δεν θες να πληρωσεις τα 10πλασια) Εδω εισαι με επιλογη Free Postage.
rsttls Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν και εδώ από Ελληνικό κατάστημα και σε συμπαθητική τιμή Βίδες Pc και άμεσα διαθέσιμο. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από rsttls
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, rsttls είπε Υπάρχουν και εδώ από Ελληνικό κατάστημα και σε συμπαθητική τιμή Βίδες Pc και άμεσα διαθέσιμο. 15€, what? Να ένας σοβαρός λόγος για νέο tower 📦
blitzNikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Τα κουτιά έχουν πάντα τους αποστάτες για τη μητρική και τις βίδες τους. Μήπως τις πέταξες, κατά λάθος, μαζί με άχρηστα υλικά συσκευασίας? Αν δεν βρίσκεις και είσαι κοντά μου, μπορείς να περάσεις να σου δώσω μερικές...
LabrakisG1992 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, blitzNikos είπε Τα κουτιά έχουν πάντα τους αποστάτες για τη μητρική και τις βίδες τους. Μήπως τις πέταξες, κατά λάθος, μαζί με άχρηστα υλικά συσκευασίας? Αν δεν βρίσκεις και είσαι κοντά μου, μπορείς να περάσεις να σου δώσω μερικές... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την κίνηση αλλά βρήκα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα