Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LabrakisG1992 είπε

Καλησπέρα. Σε νέο σύστημα που στήνω δεν έχει η μητρική βιδες μέσα Ούτε το κουτί. Που μπορώ να βρω τέτεια βιδες ?

Οι μητρικές δεν περιλαμβάνουν βίδες. Ίσως ένα ή δύο σετ για m.2 (Asus). Οι βίδες υπάρχουν στο case(κουτί). Υπάρχουν pc builder kits που μπορείς να αγοράσεις.
Pc kits

Δημοσ.

Δεν είχε ούτε το κουτί για κάποιο λόγο...ξέρεις αυτές οι βιδες πως μπορώ να τις ζητήσω?Επειδή το eshop μου πέφτει κομμάτακι μακριά. Να ρωτήσω σε κάνα μαγαζί εδώ γύρω 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LabrakisG1992 είπε

Δεν είχε ούτε το κουτί για κάποιο λόγο...ξέρεις αυτές οι βιδες πως μπορώ να τις ζητήσω?Επειδή το eshop μου πέφτει κομμάτακι μακριά. Να ρωτήσω σε κάνα μαγαζί εδώ γύρω 

Είναι λίγο εξειδικευμένο προιόν. Δε θα βρεις εύκολα σε μαγαζιά. Δες στο skroutz. Ίσως υπάρχουν σε κάποιο μαγαζί που σε εξυπηρετεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν και εδώ από Ελληνικό κατάστημα και σε συμπαθητική τιμή Βίδες Pc και άμεσα διαθέσιμο.

Επεξ/σία από rsttls
Δημοσ.
6 ώρες πριν, rsttls είπε

Υπάρχουν και εδώ από Ελληνικό κατάστημα και σε συμπαθητική τιμή Βίδες Pc και άμεσα διαθέσιμο.

15€, what? Να ένας σοβαρός λόγος για νέο tower  📦

Δημοσ.

Τα κουτιά έχουν πάντα τους αποστάτες για τη μητρική και τις βίδες τους.

Μήπως τις πέταξες, κατά λάθος, μαζί με άχρηστα υλικά συσκευασίας?

Αν δεν βρίσκεις και είσαι κοντά μου, μπορείς να περάσεις να σου δώσω μερικές...:-D

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, blitzNikos είπε

Τα κουτιά έχουν πάντα τους αποστάτες για τη μητρική και τις βίδες τους.

Μήπως τις πέταξες, κατά λάθος, μαζί με άχρηστα υλικά συσκευασίας?

Αν δεν βρίσκεις και είσαι κοντά μου, μπορείς να περάσεις να σου δώσω μερικές...:-D

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την κίνηση αλλά βρήκα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...