kleo1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Κάποτε ασχολούμουν και τα ήξερα όλα απ έξω, πλέον δεν έχω ιδέα. Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη λύση για κάποιον που θέλει 200-300 λεπτά ομιλίας προς όλους και 200MB το μήνα. Πιστεύω σε καρτοκινητή πάμε. Μη μου προτείνετε λύσεις του στυλ, βρες ένα φοιτητικό και τέτοια.... Και επίσης μην υπολογίζουμε τα δώρα που δίνουν κάθε τριήμερο και ΣΚ . Δε θέλω να κάθομαι να κυνηγάω προσφορές κάθε βδομάδα σαν τον καραγκιόζη. Θέλω να πληρώνω ένα πακέτο και να έχω αυτά που ζήτησα πάντα.
xrhstosiak Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 με f2g εισαι κομπλε με αυτα και κατω απο 10 ευρω
l337 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, kleo1 είπε Θέλω να πληρώνω ένα πακέτο και να έχω αυτά που ζήτησα πάντα. Αυτό είναι αδύνατον μιας και τα πακέτα μεταβάλλονται ανά περιόδους.
sotirisl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ ήμουν χρόνια κάτοχος συμβολαίου Vodafone και πλήρωνα περίπου 30 ευρώ το μήνα με ελάχιστες παροχές. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πήγα σε Cosmoκάρτα και με 10 ευρώ τον μήνα έχω 300 λεπτά προς όλους χρόνο ομιλιάς και 500MB. Παίζουν μόνιμα προσφορές, οπότε τα 500ΜΒ είναι τις περισσότερες φορές 1.5GB... Στα συν η πολύ καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών Cosmote (σε αντίθεση με Vodafone). Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από sotirisl
kleo1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε με f2g εισαι κομπλε με αυτα και κατω απο 10 ευρω να φανταστώ εννοείς το πακέτο new talk to all & data με τα 8,5€ . Αυτό φαντάζει ιδανικό αν υπολογίσουμε και τα δώρα που δίνει με το online bonus 3 λεπτά πριν, l337 είπε Αυτό είναι αδύνατον μιας και τα πακέτα μεταβάλλονται ανά περιόδους. ναι το ξέρω ότι μεταβάλλονται. απλά εννοούσα ότι θέλω να έχω μια βάση και όχι να βασίζομαι σε προσφορές. Γιατί το έχω ακούσει και αυτό. Πχ εγώ είμαι στο τάδε πακέτο διότι δίνει τις περισσότερες προσφορές. Αν είναι να περιμένω προσφορές για να πάρω αυτό που θέλω, φέξε μου
l337 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 kleo1 θα πρέπει να μπεις και στις 3 σελίδες των πaρόχων και να δεις ποιο πακέτο σου ταιριάζει περισσότερο. Με την προυπόθεση ότι σε καλύπτουν όλοι σε κάλυψη voice/data.
kleo1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 έχω μπει, το ψάχνω αλλά μια επιπλέον γνώμη βοηθάει. Κάτι μπορεί να μου ξεφύγει πχ αναφέρουν ότι υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας, MB δε μεταφέρονται στον επόμενο μήνα ενώ έχω ακούσει-διαβάσει από πολλούς ότι δεν ισχύει και μια χαρά μεταφέρονται ασχέτως τι γράφουν. Δε θυμάμαι όμως για ποια εταιρεία το λέγανε. Γι αυτό άνοιξα και το θέμα
Shineboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά έχω δίκαρτη συσκευή, 1η SIM έχω την Q για ομιλία αγοράζω κάθε μήνα το πακέτο Q economy talk δίνει 150΄ προς όλους + 150΄ προς Wind + 150ΜΒ για ένα μήνα με κόστος 4,60€, όταν ανανεώνω με 10€ δίνει δώρο επιπλέον 1000΄ προς Q + 1GB το πρόβλημα είναι ότι αν δεν τα χρησιμοποιήσεις χάνονται. Για 2η SIM έχω Vodafone CU για όταν πηγαίνω κάπου που δεν έχει καλό σήμα η Q (π.χ κάποια Σ/Κ που πάω στο πατρικό μου στο χωριό) όταν θέλω ίντερνετ βάζω 3GB με 2€ για το ΣΚ, επίσης στη Vodafone τα υπόλοιπα μεταφέρονται το ξέρω γιατί παλιότερα που το είχα για βασικό νούμερο είχα μαζέψει πάνω από 5000 λεπτά και ΜB απλά ανανεώνοντας με 10€ το μήνα και αγοράζοντας το ίδιο πακέτο πριν λήξει. Πάντως σκέφτομαι να κάνω το CU μου FROG που έχει καλό πακέτο data 2GB με 4,40€ για 25 ημέρες αλλά μεταφέρονται και αν θες ομιλία με 3€ βάζεις 60΄/μήνα και 2 φορές το μήνα έχει διπλασιασμό (60΄ x 2 = 120΄) ψάξτο ίσως σε καλύψει και σένα. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Shineboy Ορθογραφικά λάθη
NikosKallithea Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δες εδω, ισως είναι και οι τελευταίες ευκαιρίες κινητής, αφου πανε στην voda https://deals-cyta.gr/offer/offer15-tiles-V4?utm_advertiser=fp&utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=offer11-sem-lite%3ASIM%3ACY%3AGRE%3AGR%3ASI%3AAQ &utm_term=CY1-allgr-reg-DO%3ACYO11-1-umbr-g
siracos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, kleo1 είπε Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη λύση για κάποιον που θέλει 200-300 λεπτά ομιλίας προς όλους και 200MB το μήνα. Έχεις υπολογίσει ότι η χρέωση είναι ανά 3 λεπτά σε καρτοκινητές ενώ στα συμβόλαια ανά 1 λεπτό ; Αν είχες συμβόλαιο με 200-300 λεπτά και ήσουν εντάξει θέλεις περίπου 600-700 σε καρτοκινητό .
Vasileios-gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Το Vodafone CU Combo 600 με 400 λεπτά προς όλους 200 MB και 300 SMS προς όλους και επιπλέον λεπτά και sms προς CU Το πακέτο της WIND δίνει 350 λεπτά ομιλίας 750 ΜΒ 35 SMS και επιπλέον λεπτά ομιλίας προς το ίδιο δίκτυο Το Πακέτο της cosmote δίνει 300 ομιλία 200 ΜΒ και 200 SMS με τα ίδια χρήματα και επιπλέον λεπτά ομιλίας και SMS προς Whats Up Διάλεξε όποιο σε βολεύει από τα 3 . Με τα κριτήρια που έθεσες όλα είναι Ο.Κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα