blackraven Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια αν είναι εύκολο σε συνδεσμολογία καλωδίων φωτιστικού το παρέλαβα σήμερα και ήταν κυριολεκτικά βίδες χωρίς καν ένα σχεδιάγραμμα! παιδεύομαι απο το μεσημέρι να το συναρμολογήσω και σκάλωσα στην συνδεσμολογία. Είναι 5φωτο το κάθε φώς έχει ενα λευκό και ένα μαύρο καλώδιο. Δείτε τις φωτογραφίες πρέπει να ενώσω όλα τα λευκά και όλα τα μαύρα μαζί και μετά με την μία άκρη του καλωδίου παροχής τα ενωμένα λευκά και με την άλλη τα ενωμένα μαύρα σωστά;
NikosKallithea Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Ολα τα λευκα μαζι, ολα τα μαυρα μαζι και μετα στα δυο που κατεβαίνουν απο το ταβάνι
blackraven Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Σε ευχαριστώ φίλε έχει κολλήσει το μυαλό μου κυριολεκτικά! 1
Ψιτ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Βγάλε μία φωτογραφία του κυριολεκτικά κολλημένου μυαλού.
blackraven Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για το κολλημένο μου μυαλό λίγο δύσκολο μια φωτογραφία της φάτσας μου πάντως όταν άνοιξα το κουτί του φωτιστικού κατα τις 12 και είδα καμια 300αρια κομμάτια για συναρμολόγηση χωρίς ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα θα σας έφτιαχνε καινούριο συκώτι απο τα γέλια! Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από blackraven
DrLo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ολα τα λευκα μαζι, ολα τα μαυρα μαζι και μετα στα δυο που κατεβαίνουν απο το ταβάνι Εκτός αν έχεις διακόπτη κομμιτατερ στο σαλόνι για 2 ομάδες φωτα. Στο ταβάνι πόσα καλώδια έχεις? Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από DrLo
blackraven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, DrLo είπε Εκτός αν έχεις διακόπτη κομμιτατερ στο σαλόνι για 2 ομάδες φωτα. Στο ταβάνι πόσα καλώδια έχεις? όχι εντελώς απλή κατασκευή είναι 2 καλωδιάκια έχει και πάνω θα κάτσω το μεσημέρι να τα ενώσω και αν δεν έχω κάνει κάποια μ@λακία λογικά θα ναι όλα οκ.
haris_216 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, blackraven είπε όχι εντελώς απλή κατασκευή είναι 2 καλωδιάκια έχει και πάνω θα κάτσω το μεσημέρι να τα ενώσω και αν δεν έχω κάνει κάποια μ@λακία λογικά θα ναι όλα οκ. Καλό θα ήταν να υπήρχε κι ένα τρίτο (γείωση). Όταν το φωτιστικό είναι μεταλλικό είναι χρήσιμο να γειώνεται το "σώμα" του για κάθε ενδεχόμενο
blackraven Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Εγκαταστάθηκε τέλος όλα μια χαρά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα