Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρεις κάνεις που μπορώ να βρω για αγορά μετασχηματιστή για τροφοδοτικο;

Είναι 240v είσοδος και βγάζει 3.3v. Τα χρησιμοποιούμε για πινακίδες πληροφόρησης. 

Έβγαλα σήμερα 5 τροφοδοτικά και έβαλα καινούργια. Τα παλιά είναι όλα 4+ χρόνια και όλα έχουν θέμα με τον μετασχηματιστή. 

Τον έχω βγάλει απλά αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω για να πάρω καινούργιους...

photostudio_1541263364861.jpg

photostudio_1541263423554.jpg

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό που έχω βάλει στην φώτο είναι μετατροπέας από τροφοδοτικό σαν υπολογιστή για να σου δώσω να καταλάβεις. Έχει χαλάσει και θέλω να βρω όπως αυτός της φωτογραφίας 

Δημοσ.

Το υπόλοιπο τροφοδοτικό πως είναι;

Αν είναι switching ίσως είναι καλύτερα και φτηνότερα να πας σε καινούργιο και να μην παιδεύεσαι.

Ο συγκεκριμένος μπορεί να έχει εσωτερικά θερμική ασφάλεια και να έχει καεί αυτή.

Επίσης αυτοί που κάνουν περιελίξεις μπορούν να στον φτιάξουν.

Δημοσ.

η  ευκολοτερη και φθηνοτερη λυση ειναι να κανεις περιελιξη...τωρα το θεμα ειναι να βρεις μαστορα να καθησει να ασχοληθει με αυτο το πραγματακι να του κανει περιελιξη

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, georgeγ είπε

η  ευκολοτερη και φθηνοτερη λυση ειναι να κανεις περιελιξη...τωρα το θεμα ειναι να βρεις μαστορα να καθησει να ασχοληθει με αυτο το πραγματακι να του κανει περιελιξη

H μια περιέλιξη θα του στοιχίσει καμια 10αρια τέτοια ολόκληρα τροφοδοτικά καινούργια

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

H μια περιέλιξη θα του στοιχίσει καμια 10αρια τέτοια ολόκληρα τροφοδοτικά καινούργια

μπορει να βρει ιδια να τα ταιριαξει? αν ναι Ο.Κ.

Δημοσ.

τέτοια μαραφέτια έχουν στο smartkit.gr.

Για την ιστορία ιδιοκυ΄τήτης του smartkit και του myphone.gr είναι το ίδιο άτομο.

Δημοσ.

Οκ, switching τροφοδοτικό. Δεν αξίζει να ασχοληθείς, γερασμένα θα είναι και τα άλλα υλικά. Λιανική βλέπω έχει 77 ευρώ όλο το τροφοδοτικό. Βλέπω η εταιρεία το έχει αντικαταστήσει με άλλο που δείχνει πιο ισχυρό.

Δημοσ.

Ναι εκεί παίζουν σε τιμη.

Αλλά σκέψου έχουμε 10 πινακίδες και θελουν από 2 τέτοια τροφοδοτικά η μια, άρα σύνολο 20 τροφοδοτικά....

Οπότε πάει υψηλό το κόστος. 

Από τα περισσότερα τροφοδοτικά έχει χαλάσει μόνο ο μετασχηματιστής. 

Αν τους βρω τότε θα είναι σίγουρα πολύ μικρότερο το κόστος.

Δημοσ.

Στο μυαλό μου έχω το ότι καίγεται γιατί είναι μικρός για το φορτίο που τραβάς. Αν κρίνω από την αλλαγή σχεδίασης στο νέο μοντέλο, είχαν γενικό θέμα. 

Συνήθως ο κωδικός που γράφει πάνω στο μετασχηματιστή είναι το μοντέλο του. Εδώ δεν βλέπω να ισχύει. Και πιθανόν να μην το βρεις στο εμπόριο αφού θα είναι παραγωγή μόνο για τη συγκεκριμένη σχεδίαση τροφοδοτικού. 

Δοκίμασε περιέλιξη. Νομίζω υπάρχει κάποια amarad στην Αθήνα που φτιάχνει μετασχηματιστές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...