TriLoBiTe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, PhoenixV23 είπε Λοιπόν αυτό λέγεται κάμπια-φίδι A τελικά είναι ΦΙΔΙ; Συνιστώ ψυχραιμία Spoiler θα φωνάξω ένα φίλο να το κανονίσει
Silverage Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Βάλτο κάπου να το χαζεύεις. Και πάρε και ένα κλουβί όταν θα γίνει πεταλούδα να το έχεις.
PhoenixV23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Σαν κατοικίδιο εννοείς; No trolling, αλήθεια ρωτάω. Τι τρώει? Όχι χαχαχα πλάκα κάνω! Πολύ αποκρουστικό απο κοντά η αλήθεια, καλύτερα να μην το ξαναδώ..!
*nenya* Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Στα reactions, πότε θα μπει κι ένα φατσάκι για disgusted; Φαίνεται να είναι απαραίτητο τελικά. 1
Kostasspil Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 9 minutes ago, pontez2 said: Αυτό θα γινει Sorry
PhoenixV23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε A τελικά είναι ΦΙΔΙ; Συνιστώ ψυχραιμία Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου θα φωνάξω ένα φίλο να το κανονίσει Κάμπια είναι και λέγεται κάμπια-φίδι επειδή παίρνει τα χρώματα φιδιού! Επίσης μιμείται τις κινήσεις του φιδιού σαν να πάει να επιτεθεί, για προστασία. 1 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, pontez2 είπε Αυτό θα γινει Aυτό είναι φίδι με Spoiler pug To πιο τρομακτικό που έχω δει είναι Spoiler φίδι με γάτα Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από TriLoBiTe
DrLo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε ΣΙγουρα ειναι βρωσιμο και φαινεται θρεφταρι. Ωραιος μεζες πρεπει να ειναι.Λιγα δευτερολεπτα σε ενα αντικολητικο και χλαπ https://www.protothema.gr/world/article/835780/nearos-athlitis-pou-emeine-parapligikos-otan-efage-gumnosaliaga-se-parti-esvise-meta-apo-8-hronia/ 2
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Φυσική επιλογή. Καλά κάνει ο άλλος που τα σκοτώνει και δεν τα τρώει Spoiler https://www.cretanmagazine.gr/sto-skamni-o-serreos-fidoktonos/ 1
deesnider Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, stormrain είπε ...Αλλα νταξ, ειναι ακινδυνο. ...να ήμουν σε φάση χαλάρωσης και να έβλεπα κοντά μου το τέρας τής αποκάλυψης; Απ' το μπαλκόνι θα είχα βουτήξει... ...«έντομο» που όταν πετάει προλαβαίνεις να μετρήσεις τα φτερουγίσματα... δε γ@...μαστε λέω εγώ! 6 ώρες πριν, margaritagr είπε Εγώ Παντως θα ειχα εκκενώσει το χώρο asap Δεν είμαι ο μόνος τελικά, ε; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από deesnider 2
adi32 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Aυτό είναι φίδι με Απόκρυψη περιεχομένων pug To πιο τρομακτικό που έχω δει είναι Απόκρυψη περιεχομένων φίδι με γάτα Εγω αυτό
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Kαλά ο χανταφιδάκης είναι μια κατηγορία μόνος του Το ερώτημα είναι γιατί ο τιές δεν γράφει Μάλλον το τέρας τον έχει κατασπαράξει 1
AtiX Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, TriLoBiTe είπε Kαλά ο χανταφιδάκης είναι μια κατηγορία μόνος του Το ερώτημα είναι γιατί ο τιές δεν γράφει Μάλλον το τέρας τον έχει κατασπαράξει Δεν θυμάται τους κωδικούς στο νέο account ρε...
ELMastas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Εδω είναι στήν πρωτόγονη μορφή του,ξεκάθαρη φωτό . Ομως αν το αφήσεις για αρκετό καιρό να εξελιχθεί,θα γίνει έτσι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις