Locos3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 γεια σας παιδια...ψαχνω ερημους χωρους στην αθηνα η κτιρια για ενα ταινιακι, που ετοιμαζω..ασπουμε του στυλ υπογεια διαβαση, αλλα χωρις γκραφιτι η γενικοτερα χωροι με μινιμαλ αισθητικη..εχετε κατι να μου προτεινετε???
isay Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Spoiler Υπογεια διάβαση στην Αθήνα, χωρίς ταγκιές και γκραφιτι ... σε λάθος πολη ψάχνεις. 1
Aggeluska Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα, αλλα αυτο δεν χρειαζεται ειδικη αδεια;
tornado Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, Aggeluska είπε ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα, αλλα αυτο δεν χρειαζεται ειδικη αδεια; νομιζω στη δινει ο δημος της περιοχης που θα ασχοληθεις.
gokuthelegend Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, Aggeluska είπε ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα, αλλα αυτο δεν χρειαζεται ειδικη αδεια; Επειδή δούλευα σαν φύλακας σε αρχαιολογικό χώρο, γνωρίζω σίγουρα ότι στους αρχαιολογικούς χώρους επιτρέπεται μεν η βιντεοσκόπηση υπό προϋποθέσεις, αλλά μόνο για προσωπική χρήση, δεν γίνεται να ανεβεί στο ίντερνετ ή να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικούς λόγους. Τώρα για δημόσιους ανοιχτούς χώρους που είναι ελεύθερα προσβάσιμοι δεν ξέρω τι παίζει.
thant Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Έρημους χώρους, υπόγεια διάβαση, ταινιακι!!! Ρε παιδια πηγαίνετε σε ενα ξενοδοχείο να κάνετε την δουλειά σας. Έπιασαν και τα κρύα...
kr0m Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 χωρις γκραφιτι; καλυτερα να ψαξεις ψυλλο στ'αχυρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα