Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Εδώ και καιρό δεν αντιμετώπιζα κάποια ιδιάιτερα προβληματα με τον browser των windows 10. Μετά από λίγο όμως ήθελα να δοκιμάσω τον opera και τον chrome , και είπα να τα κατεβάσω . Το πρόβλημα είναι πως τα «παράθυρα» δε με αφήνουν να κατεβάσω κανένα από τα ανεξάρτητα προγράμματα περιαγωγής . Δηλαδή κατεβάζω το αρχείο αλλα όταν πατάω άνοιγμα και εγκατάσταση τότε περιμένω κανένα λεπτό , και μετά μου πετάει μήνυμα αδυναμίας εγκατάστασης. Επίσης ο edge δε μπορεί να κάνει download πλέον από οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

Ο υπολογιστής αποτελείται από intel 4850, maximus extreme vi, 16gb ddr-3 1600 και ssd 120αρη της πρώην ocz. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε τον firefox σε απευθείας λινκ (64bit έκδοση)

https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/63.0.1/win64/el/Firefox Setup 63.0.1.exe

και το opera πάλι απευθείας λινκ

https://download3.operacdn.com/pub/opera/desktop/56.0.3051.99/win/Opera_56.0.3051.99_Setup_x64.exe

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τιποτε από τα δύο δε λειτουργεί. ούτε το σαν administrator  αλλά και ούτε τα απευθείας links. Τώρα βγάζει μήνυμα πως ευθύνεται το windows defender. Το απενεργοποιώ αλλά πάλι βγάζει μνμ. Λέω να το κάνω απεγκατάσταση μπας και μπορε΄σω να κάνω κάτι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, gdriver είπε

παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τιποτε από τα δύο δε λειτουργεί. ούτε το σαν administrator  αλλά και ούτε τα απευθείας links. Τώρα βγάζει μήνυμα πως ευθύνεται το windows defender. Το απενεργοποιώ αλλά πάλι βγάζει μνμ. Λέω να το κάνω απεγκατάσταση μπας και μπορε΄σω να κάνω κάτι.

Είσαι διαχειριστής στο σύστημα ή είσαι απλός χρήστης; Κάνε δεξί κλικ στη σημαία της έναρξης, επέλεξε "Εκτέλεση" και δώσε control userpasswords2
Θα εμφανιστεί λίστα με τους χρήστες, δες αν ο χρήστης σου είναι στην ομάδα Administrators.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι portable εκδώσεις που σου έδωσε ο accipio δουλεύουν;

Πάντως περίεργο να μη σου στήνονται.
Ποιο ακριβώς είναι το μήνυμα που σου βγάζει; Ότι ο οργανισμός σου δεν επιτρέπει την εγκατάσταση ή κάτι άλλο;
Μήπως είσαι σε domain;
Επίσης, ποια έκδοση των 10 έχεις; (WINDOWS+R στο πληκτρολόγιο και δώσε winver)

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

καλημέρα σε όλους. το μήνυμα που μου βγάζει λέει:

can not create temp folder archive

20 ώρες πριν, micos000 είπε

Οι portable εκδώσεις που σου έδωσε ο accipio δουλεύουν;

Πάντως περίεργο να μη σου στήνονται.
Ποιο ακριβώς είναι το μήνυμα που σου βγάζει; Ότι ο οργανισμός σου δεν επιτρέπει την εγκατάσταση ή κάτι άλλο;
Μήπως είσαι σε domain;
Επίσης, ποια έκδοση των 10 έχεις; (WINDOWS+R στο πληκτρολόγιο και δώσε winver)

windows 10, version 1803, os build 17134.345

Στις ‎8‎/‎11‎/‎2018 στις 8:55 ΠΜ, accipio είπε

Δοκίμασες portable έκδοση, που δεν θέλει εγκατάσταση, αν λειτουργεί; Π.χ. Firefox Portable, Opera Portable.

μου βγάζει το ακόλουθο.

NSIS ERROR

Error writing temporary file

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gdriver είπε

καλημέρα σε όλους. το μήνυμα που μου βγάζει λέει:

can not create temp folder archive

windows 10, version 1803, os build 17134.345

μου βγάζει το ακόλουθο.

NSIS ERROR

Error writing temporary file 

Τώρα αρχίζουμε να ξεκαθαρίζουμε το τοπίο. Αυτό το σφάλμα έπρεπε να το έλεγες από την αρχή.
Το έψαξα λίγο και φαίνεται ότι είναι θέμα δικαιωμάτων στον προσωρινό φάκελο ή ο προσωρινός φάκελος δεν είναι σωστός. Πάτα WINDOWS+R στο πληκτρολόγιο και δώσε %temp% και δες αν ανοίγει ο προσωρινός φάκελος (πρέπει να είναι στον C:\Users\ΟΝΟΜΑ_ΧΡΗΣΤΗ\AppData\Local\Temp).
Αν ανοίξει πήγαινε έναν φάκελο πάνω (στον local) κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες στον φάκελο Temp. Πήγαινε στην καρτέλα "Ασφάλεια" και πάτα σε όλους τους χρήστες έναν-έναν και έλεγχε αν έχουν όλοι (και ιδίως ο χρήστης σου) πλήρη δικαιώματα (στο κάτω μέρος όλα τσεκ).

Και μια ερώτηση.. Μήπως έχεις κόψει το UAC (Έλεγχος λογαριασμού χρήστη);

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το uac είναι ενεργοποιημένο. το φάκελο μου τον βγάζει κανονικά. όμως δεν ήταν όλα τσεκαρισμένα. Τα τσέκαρα όλα τώρα. Την portable έκδοση του firefox το πέρασε αλλά δυνατώ να βάλω extensions , όπως για παράδειγμα κάποιο add-block. Αλλά αυτό μάλλον έχει να κάνει με την έκδοση του firefox , λόγω «φορητότητας»

Και παλι σε ευχαριστώ που ασχολείσαι.

Επεξ/σία από gdriver
Δημοσ.

Τώρα που τα τσέκαρες όλα μπορείς να κάνεις εγκατάσταση; Το ublock δοκίμασε να το προσθέσεις μέσα από τον firefox (Γραμμούλες->addons και γράψε ublock στην αναζήτηση).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εξακολουθεί να αδυνατεί να κάνει εγκατάσταση το σταθερό πρόγραμμα. Επιμένει το ίδιο μήνυμα. Τώρα το add block το έκανα search από την extension card του frefox δλδ με την καρτέλα addons, αλλά πάλι δε με αφήνει να εγκαταστήσω κάτι. Επίσης τώρα ανακάλυψα και κάτι άλλο. Έχει απορρυθμιστεί και το ;office  και δε μπορεί να σώσει έγγραφα. save ή save as δε μπορώ να κάνω. Έμπλεξα μου φαίνεται.  

Επεξ/σία από gdriver
Δημοσ.

Μόλις τώρα δοκίμασα τον portable firefox από το παραπάνω λινκ του accipio και πέρασα κανονικά το ublock origin. Δοκίμασε το αυτό αντί του adblock.
Σε βλέπω όμως για φορμάτ αν συνεχίσει έτσι, οπότε πάρε backup και πάρτο απόφαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...