kinezakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 γεια σας παιδιά πρόσφατα αγόρασα ένα gps tracker για το μηχανάκι μου αυτό λειτουργη με μπαταριά σαν τα κινητά.Η μπαταριά του όμως κρατάει μόνο 2 μέρες έτσι και εγώ αποφάσισα να αγοράσω έναν μικρο μετασχηματιστή που μετατρεπη τα 12v σε 5v και με αυτόν τν τρόπο θα φορτίζει συνεχεία και δεν θα τελειώνει η μπαταριά από το gps και εν μέρει πέτυχε άλλα και πάλι έβγαλε το πρόβλημα του.Το αποτέλεσμα ήταν να ξελιγώνει πολύ γρήγορα την μπαταριά από το μηχανάκι και έτσι να μένει χωρείς μπαταριά το μηχανάκι αποφάσισα λοιπόν να βάλω ένα μικρο διακόπτη on-of και να ελέγχω την κατάσταση εγώ και εδω ξεκινάνε τα 2 προβλήματα που δεν μπόρεσα να δώσω λύση 1. (για εναν περίεργο λόγο το on του διακόπτη έκλεινε το ρεύμα και το off έδινε ρεύμα όχι ότι με πειράζει το ίδιο είναι άπλα μου φάνηκε περίεργο) και το 2. οτι ο διακόπτης κλείνει μαζί με το gps και ολα τα ηλεκτρολογικά από το μηχανάκι κάτω θα δώσω μια φωτο για να καταλάβετε τι έκανα ξέρω ειναι λιγο αστεία η φώτο άλλα δεν μπορούσα να τν κάνω καλύτερη ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Whargoul Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Έτσι όπως το σχεδίασες, ο διακόπτης δεν κάνει τίποτα, και το GPS τραβά συνεχώς ρεύμα από την μπαταρία. Σε σειρά με το GPS πρέπει να βάλεις τον διακόπτη. Όχι παράλληλα. 1
Vasileios-gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά..... Μόλις κλείσεις τον διακόπτη η μπαταρία βραχυκυκλώνει και έτσι σβήνουν όλα τα ηλεκτρολογικά Ο διακόπτης θα μπει σε σειρά με το GPS, και όχι παράλληλα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από Vasileios-gr 1
kinezakos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Εδώ είσαι Είσαι θεός.. ευχαριστώ πολύ
le vent nous porterAAAA Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, kinezakos είπε γεια σας παιδιά πρόσφατα αγόρασα ένα gps tracker για το μηχανάκι μου αυτό λειτουργη με μπαταριά σαν τα κινητά.Η μπαταριά του όμως κρατάει μόνο 2 μέρες έτσι και εγώ αποφάσισα να αγοράσω έναν μικρο μετασχηματιστή που μετατρεπη τα 12v σε 5v και με αυτόν τν τρόπο θα φορτίζει συνεχεία και δεν θα τελειώνει η μπαταριά από το gps και εν μέρει πέτυχε άλλα και πάλι έβγαλε το πρόβλημα του.Το αποτέλεσμα ήταν να ξελιγώνει πολύ γρήγορα την μπαταριά από το μηχανάκι και έτσι να μένει χωρείς μπαταριά το μηχανάκι αποφάσισα λοιπόν να βάλω ένα μικρο διακόπτη on-of και να ελέγχω την κατάσταση εγώ και εδω ξεκινάνε τα 2 προβλήματα που δεν μπόρεσα να δώσω λύση 1. (για εναν περίεργο λόγο το on του διακόπτη έκλεινε το ρεύμα και το off έδινε ρεύμα όχι ότι με πειράζει το ίδιο είναι άπλα μου φάνηκε περίεργο) και το 2. οτι ο διακόπτης κλείνει μαζί με το gps και ολα τα ηλεκτρολογικά από το μηχανάκι κάτω θα δώσω μια φωτο για να καταλάβετε τι έκανα ξέρω ειναι λιγο αστεία η φώτο άλλα δεν μπορούσα να τν κάνω καλύτερη ευχαριστώ για τον χρόνο σας 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εδώ είσαι αν ποτέ αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό, το Σχέδιο χρειάζεται το έμφυτο ταλέντο σας, μην το λησμονήσετε ποτέ, πλιζ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα