Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/5536129/TP-LINK-Power-Bank-10400mAh-V-3-PB10400.html

αγορασα αυτο εδω απο το καταστημα, οχι online πριν 4 μηνες. Και η usb port με τα 2A σταματησε να λειτουργει. Εφαγα τον τοπο δεν βρισκω πουθενα την αποδειξη. Εχει αγορασει καποιος αλλος απο εκει το ιδιο, για να μου την στειλει; Ή καποια αλλη ιδεα εστω; 

Δημοσ.

Είναι αγορασμένο από το mediamarkt, όπως λες στον τίτλο;

Αν ναι, τους παίρνεις ένα τηλέφωνο και ζητάς να σου στείλουν την απόδειξη στο mail σου. Θα έχουν τα στοιχεία της αγοράς σου.

Το έχω κάνει πολλές φορές με mediamarkt, Κώτσο, e-shop και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Green Dragon είπε

Είναι αγορασμένο από το mediamarkt, όπως λες στον τίτλο;

Αν ναι, τους παίρνεις ένα τηλέφωνο και ζητάς να σου στείλουν την απόδειξη στο mail σου. Θα έχουν τα στοιχεία της αγοράς σου.

Το έχω κάνει πολλές φορές με mediamarkt, Κώτσο, e-shop και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

35 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Λογικα δεν θα έχεις θέμα.

Αγορασα απο το φυσικο καταστημα οχι online. Οποτε δεν εχουν τα στοιχεια μου

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε

Αγορασα απο το φυσικο καταστημα οχι online. Οποτε δεν εχουν τα στοιχεια μου

Το παρέκαμψα τελείως....Δεν το είδα καθόλου

Μίλα με Tp Link μήπως σε καθοδηγήσουν. Όλα τα προϊόντα έχουν σειριακά. Βέβαια μπορεί να δυσκολευτείς λίγο με το θέμα της απόδειξης 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Το παρέκαμψα τελείως....Δεν το είδα καθόλου

Μίλα με Tp Link μήπως σε καθοδηγήσουν. Όλα τα προϊόντα έχουν σειριακά. Βέβαια μπορεί να δυσκολευτείς λίγο με το θέμα της απόδειξης 

Ακόμη και στο mediamarkt μπορεί η απόδειξη να αναφέρει το προιόν και τον σειριακό του αριθμό και να βρεις την απόδειξη από αυτό. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις!

Δημοσ.

Αν θυμασαι ποτε το πηρες, πας στην υποδοχη κ τν βρισκουνε.. Κοντινη ημερομηνια ομως, δλδ να τους πεις απο 10 Φλεβαρη μεχρι 20..

Μου το ειχαν κανει με κινητο εμενα.. 

Δημοσ.

Εάν έχεις πληρώσει με κάρτα θα το βρουν πανεύκολα. Εάν έχεις πληρώσει με μετρητά και θυμάσαι ημερομηνία και -περίπου- ώρα, και πάλι θα το βρουν. Don't worry.

• Like 1
Δημοσ.

Τα Media ειδικά, από δική μου εμπειρία ακόμα και απόδειξη να είχες θα σε ταλαιπωρούσαν αρκετά. 

Αν έχεις κάρτα ΜΜ και την έδωσες κατά την αγορά ίσως να σου βρουν τα στοιχεία της αγοράς αλλά δεν θα το στοιχημάτιζα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, eMike είπε

Εάν έχεις πληρώσει με κάρτα θα το βρουν πανεύκολα. Εάν έχεις πληρώσει με μετρητά και θυμάσαι ημερομηνία και -περίπου- ώρα, και πάλι θα το βρουν. Don't worry.

Αν εχω πληρωσει με καρτα, θελουν την καρτα που πληρωσα(οκ αυτο εχω 3 βεβαια) και ημερομηνια ή εστω μηνα.

αν ειχα πληρωσει με μετρητα που ειναι και το πιθανοτερο, επρεπε να εδινα στοιχεια, εγω δεν εδωσα, και ετσι δεν μπορουν να δωσουν καμια αποδειξη., και ειμαι εκτος εγγυησης.

7 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Αν θυμασαι ποτε το πηρες, πας στην υποδοχη κ τν βρισκουνε.. Κοντινη ημερομηνια ομως, δλδ να τους πεις απο 10 Φλεβαρη μεχρι 20..

Μου το ειχαν κανει με κινητο εμενα.. 

Θελουν ονομαστικη αποδειξη. Αρνηθηκαν να δωσουν μια ετσι στην τυχη.

3 ώρες πριν, Narayan είπε

Τα Media ειδικά, από δική μου εμπειρία ακόμα και απόδειξη να είχες θα σε ταλαιπωρούσαν αρκετά. 

Αν έχεις κάρτα ΜΜ και την έδωσες κατά την αγορά ίσως να σου βρουν τα στοιχεία της αγοράς αλλά δεν θα το στοιχημάτιζα.

Εχω MM club αλλα δεν την εδωσα... :(

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

εναλλακτικη μιλας με  tp link  εξωτερικο μηπως και παιξει αλλαγη απο αυτους αλλα θα πρεπει να το στειλεις εξωτερικο.αυτο αν σε αυτους φαινεται οτι ειναι πχ λιγοτερο απο δυο χρονια.το εχω κανει με western digital με  toshiba με creative.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μίλα με TP Link Ελλάδος. Για εξωτερικό δεν νομίζω να σε συμφέρει να το στείλεις γιατί τα μεταφορικά ειναι παραπάνω από το να πάρεις καινούργιο. Λογικά ο σειριακός θα αρχίζει είτε από 217 είτε από 218. 

Πάντως το συγκεκριμένο μοντέλο έβγαλε αρκετά θέματα. 

Τώρα έβγαλαν αυτό. Θα το δούμε σε βάθος χρόνου

https://www.skroutz.gr/s/14824075/TP-LINK-Vivid-Quick-Charge-3-0-13400mAh.html

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Δημοσ.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα στοιχεία. 

Όπως σου είπαν, αν αγορασες με μετρητά βρίσκουν την αγορά στον υπολογιστή. 

Αν αγόρασες με κάρτα σου δίνει η τράπεζα στοιχεία. 

Το θέμα είναι να ξέρεις ποτέ έγινε η αγορά ώστε να το βρουν. 

Χωρίς να έχω απόδειξη άλλαξα ελαττωματικό προϊόν μια φορά σε Adidas πριν λίγες μέρες και το χειμώνα στη replay. Απλώς τους είπα ποτέ έγινε η αγορά και είδαν αμέσως στον υπολογιστή την κίνηση αυτή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...