Vasivouzoukos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, scarface5323 είπε εγώ θα έβρισκα μια πιτσιρίκα να έχανα και κιλά,να φύγουν και τα νευρα,και την βγάζεις τσάμπα εφόσον είσαι άνεργος που λες Ναι και όλες οι πιτσιρίκες θα πάνε με ανέργους,καταθλιπτικούς και υπέρβαρους (αν όχι παχύσαρκους). No offence στον νηματοθέτη, το γελοίο αυτής της απάντησης τονίζω που διαβάζω σε διάφορα θέματα κατά καιρούς. Που και να έβρισκες γκόμενα πάλι αν εσύ δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου δεν πρόκειται να στα λύσει κάποιος άλλος τα θέματα σου. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Vasivouzoukos 2
kallair Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Ναι και όλες οι πιτσιρίκες θα πάνε με ανέργους,καταθλιπτικούς και υπέρβαρους (αν όχι παχύσαρκος). No offence στον νηματοθέτη, το γελοίο αυτής της απάντησης τονίζω που διαβάζω σε διάφορα θέματα κατά καιρούς. Που και να έβρισκες γκόμενα πάλι αν εσύ δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου δεν πρόκειται να στα λύσει κάποιος άλλος τα θέματα σου. Κ οι "χοντροι" εχουν ψυχη και δικαιωμα στον ερωτα. ο πρωτος ή ο τελευταιος ειναι; σταματηστε με τα στερεοτυπα πια.. μπορει να ηταν πιο δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο. κ επισης δεν παει να πει οτι το "βρες πιτσιρικα" αυτη θα πρεπει να ειναι κ μοντελο.. Μπορει να το ειπε στα πλαισια του αστειου το αλλο παιδι αλλα δεν ειναι λαθος σαν προσεγγιση. Μια χαρα θα του ανεβαζε το ηθικο κ θα βοηθουσε στην καταθλιψη μια σχεση. Στα του τοπικ για να μην ειμαι τελειως off topic, κανε φοκους στην αεροβια και στην σωστη διατροφη. Για μενα, προτιμοτερο να ξεκινησεις περπατημα/τρεξιμο κ παρε ενα σετακι αλτηρες και λαστιχα κ κανε γυμναστικη σπιτι σου για οικονομια μιας και εισαι ανεργος οπως ειπες, για θεμα οικονομιας. Αν δεις οτι το γουσταρεις οντως τοτε γραψου και σε ενα γυμναστηριο ή πηγαινε στο δημοτικο γυμναστηριο της περιοχης σου. Σκετη αεροβια χωρις βαρη, δεν θα την συνιστουσα. Ο καλυτερος λυποδιαλυτης ειναι ο ιδιος ο μυς και δεν προκειται να "φουσκωσεις" κανοντας απλες ασκησεις. Παντα να αφηνεις 1 μερα τουλαχιστον, να ξεκουραστει η μυικη ομαδα που γυμνασες και θα προτεινα να παιζεις με ζευγη "συγγενικων" ομαδων. δλδ να γυμναζεις στηθος με τρικεφαλα ιδια μερα, δικεφαλα/ πλατη, ποδια/ραγχαιους κ μια μερα κυκλικο. 2
Vasivouzoukos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, kallair είπε Κ οι "χοντροι" εχουν ψυχη και δικαιωμα στον ερωτα. ο πρωτος ή ο τελευταιος ειναι; Ρε τύπε γιατί δεν κάνεις το εξής απλό πείραμα; Φτιάξε δύο προφιλ σε tinder/okcupid/όποιο άλλο dating site υπάρχει. Στο πρώτο προφιλ θα έχεις έναν ''εύσωμο'' ο οποίος θα είναι μορφωμένος και καλλιεργημένος. Όταν στέλνει μήνυμα δεν θα είναι απλά ένα ξερό ''γεια'' αλλά κάτι που θα ωθεί στο να ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Στο δεύτερο προφιλ θα έχεις έναν ''παίδαρο'' ο οποίος εκτός από αμόρφωτος θα είναι και προσβλητικός. Θα απαντάει μονολεκτικά και δεν θα κάθεται να ασχοληθεί με την κάθε μία. Μάντεψε ποιος από τους 2 θα έχει τα περισσότερα matches. Βασικά τι περισσότερα; Ο χοντρός δεν θα έχει ούτε καν ένα ( και αν έχει ένα θα είναι από κάποιο bot). Ναι η εμφάνιση μετράει και μάλιστα πάρα πολύ. Σταμάτα να παραμυθιάζεις τους ανθρώπους και εσύ και όποιος άλλος που είναι σαν και εσένα. Θα σου στείλω ΄΄πειράματα'' που έχουν γίνει με τα dating site και αποδεικνύουν τα λεγόμενα μου. Εσύ πέραν από κάτι άρλεκιν δεν μπορείς να μου αποδείξεις αυτά που λες. Το μόνο που μετράει περισσότερο από εμφάνιση είναι τα λεφτά. Και μην μου πεις να μην ασχοληθεί με τα dating sites. Ένας άνθρωπος σαν και αυτόν που είναι άνεργος και με κατάθλιψη δεν νομίζω να είναι το σούπερ κοινωνικό άτομο για να γνωρίσει άτομα από τον κοινωνικό του περίγυρο. Το online dating είναι μονόδρομος. Επίσης στο γυμναστήριο τι λες να κοιτάξει η γκόμενα τον πρώτο ή τον δεύτερο; 3
kokoviosR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Stamer είπε Δεν ήξερα οτι το λίπος δεν είναι κιλά κι αυτό! Προφανώς και πρέπει να χάσει λίπος... ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Ίσως η πιο άκυρη "συμβουλή" που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Πες το αυτό στους body builders, στους διατροφολόγους και άλλους του επαγγέλματος. Περιττεύει οποιοδήποτε σχόλιο σ'αυτό. Ας κρατήσει τα λεφτά του από τα γελοία περιοδικά, τα γεμάτα διαφημίσεις και ας μπει στο www.bodybuilding.gr. Απλά είναι κάτι που θεωρώ πρέπει να κάνει λίγο αργότερα. Ας πάρει μία γεύση πρώτα από άθληση, γυμναστική κ.λ.π. Πολλοι την πατανε και προσπαθωντας να χασουν κιλά (κανουν λανθασμενες διαιτες ) χανουν μυικο ιστό και πολλά υγρα απο το σωμα και νομιζουν οτι ολα ειναι καλα αλλα το σωμα τους δεν βλεπεται.Τιποτα δεν ειναι προφανες, ειδικα απο αρχαριους. Κάμποσα χρόνια στα γυμναστήρια... δεν είδα ποτέ κανέναν (ουτε κορυφαιους αθλητες) να μετράει γραμμάρια και θερμίδες...Αν ξεκινησει μετρωντας θερμιδες σε δυο μερες θα βαρεθει και θα τα παρατησει... Τα περιοδικα ας τα βρει δωρεαν, ας τα αγορασει, ας τα δανειστει λιγο μας νοιαζει. Απλα θελει διαβασμα για να ξερει τι κανει και να εχει σωστα και γρηγορα αποτελεσματα.
Stamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, kokoviosR είπε Πολλοι την πατανε και προσπαθωντας να χασουν κιλά (κανουν λανθασμενες διαιτες ) χανουν μυικο ιστό και πολλά υγρα απο το σωμα και νομιζουν οτι ολα ειναι καλα αλλα το σωμα τους δεν βλεπεται.Τιποτα δεν ειναι προφανες, ειδικα απο αρχαριους. Μαζί σου! Οι περισσότεροι πράγματι κάνουν λάθος διατροφή (και οι περισσότεροι απο αυτούς την χαλάνε συχνά πυκνά βρίσκοντας κάποια μικρο-δικαιολογία στον εαυτό τους). 1 λεπτό πριν, kokoviosR είπε Κάμποσα χρόνια στα γυμναστήρια... δεν είδα ποτέ κανέναν (ουτε κορυφαιους αθλητες) να μετράει γραμμάρια και θερμίδες...Αν ξεκινησει μετρωντας θερμιδες σε δυο μερες θα βαρεθει και θα τα παρατησει... Τα περιοδικα ας τα βρει δωρεαν, ας τα αγορασει, ας τα δανειστει λιγο μας νοιαζει. Απλα θελει διαβασμα για να ξερει τι κανει και να εχει σωστα και γρηγορα αποτελεσματα. Παρομοίως... ακόμα και σε χρόνια body-builders δεν έχω δει να ασχολούνται πολλού από αυτούς. Όμως εν τέλη, είδα να ασχολούνται αυτοί που όντως το έχουν πάρει πιο σοβαρά από όλους και ο οποιοσδήποτε σωστός επαγγελματίας θα στο προτείνει ως αναγκαίο! Το ίδιο και εγώ, από την στιγμή που τα είχα πάρει όλα πιο σοβαρά, ήταν πολύ καλύτερα και κατάλαβα περισσότερα πράγματα. Για το διάβασμα, αμα διαβάσεις τα αρχικά μου ποστ, θα καταλάβεις οτι του συνιστώ να ξεκινήσει και τα βλέπουμε αργότερα αυτά. Πρώτα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει μυρωδιά από μόνος του, αφου είναι τελείως αρχάριος. Μετά θα μπορεί να κατανοήσει και καλύτερα τι διαβάζει. Το να το κάνει εξ αρχής κάποιος σαν αυτόν, μόνο θα τον πελαγώσει και ενδεχομένως θα πει: Δεν πάω καλύτερα σε κανα σουβλατζίδικο
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όσον αφορά το μέτρημα θερμίδων, το να αρχίσω να μετράω θερμίδες για κάποιο καιρό ήταν από τα πιο ωφέλιμα πράγματα που έχω κάνει ποτέ για την δίαιτα. Με το μέτρημα άρχισα να βλέπω στην πράξη πόσες θερμίδες έχει μια τροφή, αν και δεν το περίμενα, πόσες θερμίδες τρώω μέσω μιας τροφής που "δεν παχαίνει" αλλά την τρώμε σε μεγάλη ποσότητα και γενικότερα μου έδωσε αίσθηση των θερμίδων που πριν δεν είχα ιδέα, αλλά και να ψαχτώ στα μακροσυστατικά των τροφών. Πλέον δεν μετράω θερμίδες αλλά έχω την εμπειρία να βλέπω με το μάτι τι πρέπει να φάω και πόσο, και αυτό το οφείλω αποκλειστικά στο αυστηρό μέτρημα θερμίδων που έκανα μια εποχή. Προτείνω το κατέβασμα μιας εφαρμογής όπως το my fittness pal, που κάνει την εισαγωγή θερμίδων αρκετά εύκολη, και την αγορά μιας ζυγαριάς, και την καθημερινή αδιάκοπη μέτρηση θερμίδων. Μετά από λίγο καιρό θα έχεις γίνει άλλος άνθρωπος όσων αφορά την γνώση του τι τρως, και όταν αποκτήσεις αυτήν την εμπειρία δεν θα χρειάζεται να μετράς θερμίδες για πάντα. Οι σφίχτες του αποπάνω παραδείγματος σίγουρα μετράγανε θερμίδες στο παρελθόν ώστε πλέον να ξέρουν τι τρώνε εμπειρικά Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από cthulhucarbide 1
kallair Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Vasivouzoukos είπε Ρε τύπε γιατί δεν κάνεις το εξής απλό πείραμα; Φτιάξε δύο προφιλ σε tinder/okcupid/όποιο άλλο dating site υπάρχει. Στο πρώτο προφιλ θα έχεις έναν ''εύσωμο'' ο οποίος θα είναι μορφωμένος και καλλιεργημένος. Όταν στέλνει μήνυμα δεν θα είναι απλά ένα ξερό ''γεια'' αλλά κάτι που θα ωθεί στο να ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Στο δεύτερο προφιλ θα έχεις έναν ''παίδαρο'' ο οποίος εκτός από αμόρφωτος θα είναι και προσβλητικός. Θα απαντάει μονολεκτικά και δεν θα κάθεται να ασχοληθεί με την κάθε μία. Μάντεψε ποιος από τους 2 θα έχει τα περισσότερα matches. Βασικά τι περισσότερα; Ο χοντρός δεν θα έχει ούτε καν ένα ( και αν έχει ένα θα είναι από κάποιο bot). Ναι η εμφάνιση μετράει και μάλιστα πάρα πολύ. Σταμάτα να παραμυθιάζεις τους ανθρώπους και εσύ και όποιος άλλος που είναι σαν και εσένα. Θα σου στείλω ΄΄πειράματα'' που έχουν γίνει με τα dating site και αποδεικνύουν τα λεγόμενα μου. Εσύ πέραν από κάτι άρλεκιν δεν μπορείς να μου αποδείξεις αυτά που λες. Το μόνο που μετράει περισσότερο από εμφάνιση είναι τα λεφτά. Και μην μου πεις να μην ασχοληθεί με τα dating sites. Ένας άνθρωπος σαν και αυτόν που είναι άνεργος και με κατάθλιψη δεν νομίζω να είναι το σούπερ κοινωνικό άτομο για να γνωρίσει άτομα από τον κοινωνικό του περίγυρο. Το online dating είναι μονόδρομος. Επίσης στο γυμναστήριο τι λες να κοιτάξει η γκόμενα τον πρώτο ή τον δεύτερο; 1 ώρα πριν, kallair είπε Κ οι "χοντροι" εχουν ψυχη και δικαιωμα στον ερωτα. ο πρωτος ή ο τελευταιος ειναι; σταματηστε με τα στερεοτυπα πια.. μπορει να ηταν πιο δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο. κ επισης δεν παει να πει οτι το "βρες πιτσιρικα" αυτη θα πρεπει να ειναι κ μοντελο.. Μπορει να το ειπε στα πλαισια του αστειου το αλλο παιδι αλλα δεν ειναι λαθος σαν προσεγγιση. Μια χαρα θα του ανεβαζε το ηθικο κ θα βοηθουσε στην καταθλιψη μια σχεση. Στα του τοπικ για να μην ειμαι τελειως off topic, κανε φοκους στην αεροβια και στην σωστη διατροφη. Για μενα, προτιμοτερο να ξεκινησεις περπατημα/τρεξιμο κ παρε ενα σετακι αλτηρες και λαστιχα κ κανε γυμναστικη σπιτι σου για οικονομια μιας και εισαι ανεργος οπως ειπες, για θεμα οικονομιας. Αν δεις οτι το γουσταρεις οντως τοτε γραψου και σε ενα γυμναστηριο ή πηγαινε στο δημοτικο γυμναστηριο της περιοχης σου. Σκετη αεροβια χωρις βαρη, δεν θα την συνιστουσα. Ο καλυτερος λυποδιαλυτης ειναι ο ιδιος ο μυς και δεν προκειται να "φουσκωσεις" κανοντας απλες ασκησεις. Παντα να αφηνεις 1 μερα τουλαχιστον, να ξεκουραστει η μυικη ομαδα που γυμνασες και θα προτεινα να παιζεις με ζευγη "συγγενικων" ομαδων. δλδ να γυμναζεις στηθος με τρικεφαλα ιδια μερα, δικεφαλα/ πλατη, ποδια/ραγχαιους κ μια μερα κυκλικο. Σταματηστε να διαβαζετε κ να κανετε φοκους στα κομματια που θελετε μονο. Με την λογικη σου ολοι οι χοντροι θα ηταν μονοι κ θα πεθαιναν μονοι.
gbtm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Lezantas26 είπε μιας και λενε ολοι για διατροφη κλπ, ξεχασα να βαλω τον εθνικο οδηγο διατροφης. ωραια θα ταν αμα μ αφηνε το ινσομνια να το ανεβασω απ ευθειας, αλλα anyway here it is το λινκ του upload https://www.scribd.com/document/392646812/ΟΔΗΓΟΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Το βρήκα πάρα πολύ χρήσιμο, το διάβασα όλο με τη μια και σίγουρα θα το ξαναδιαβάσω. Σ'ευχαριστώ πολύ. 5 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Ναι και όλες οι πιτσιρίκες θα πάνε με ανέργους,καταθλιπτικούς και υπέρβαρους (αν όχι παχύσαρκους). No offence στον νηματοθέτη, το γελοίο αυτής της απάντησης τονίζω που διαβάζω σε διάφορα θέματα κατά καιρούς. Που και να έβρισκες γκόμενα πάλι αν εσύ δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου δεν πρόκειται να στα λύσει κάποιος άλλος τα θέματα σου. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και να πω την δική μου θεωρία πάνω σ'αυτό. Όταν κάποιος έχει κατάθλιψη, δεν νομίζω ότι έχει όρεξη για έρωτες ή να μπλέκει με πιτσιρίκες.. Τουλάχιστον, αυτό ισχύει σ'εμένα. Δεν μπορώ να λειτουργήσω σε μια σχέση. Εδώ έχουν προκύψει 2 περιπτώσεις που αν ήθελα, θα γινόταν κάτι αλλά δεν.. Σχετικά με το γυμναστήριο τώρα, πήγα και έκανα εγγραφή σε ένα της γειτονιάς, όπου είχε προσφορά μέχρι και τον Ιούλιο 110€. Μου φάνηκε καλή τιμή. Ωραίος χώρος, σχετικά καινούργια όργανα, άθλια αποδυτήρια αλλά δεν μ'ενδιαφέρει και τόσο αυτό μιας και θα αλλάζω και θα κάνω μπάνιο σπίτι μου. Όσο για τον κόσμο, δεν είχε και πολύ νεολαία. Αν και πήγα στις 08:30. Τώρα, σχετικά με τα περιοδικά, δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να διαβάσω επειδή σκέφτομαι ότι θα χάσω την μπάλα. Θα το πάω λάου-λάου που λένε και βλέπουμε. Αν αρχίσω μελέτες-διατριβές, θα "μπουκώσω" και θα το παρατήσω το άθλημα πριν το ξεκινήσω. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από gbtm
Backpacker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Φίλε μου ήμουν στην ιδια φάση με σένα πριν ένα μήνα ΑΚΡΙΒΩΣ. ( την σωματική μόνο καθώς ψυχολογικά και επαγγελματικά είμαι μια χαρά). Είμαι 1.83 και ξεκίνησα γυμναστήριο από τις 9 Οκτώβρη στα 102 κιλά. Αύριο κλείνω μηνα και έχω πέσει ήδη στα 94,5. Σίγουρα τα πρώτα είναι και τα πιο εύκολα (υγρά κτλπ) αλλά πλέον και σωματικά βλέπω διαφορά σιγά σιγά. Πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα το πρωί πριν την δουλειά. Και στις 5 μέρες 45 λεπτά γρήγορο περπάτημα στο διάδρομο(στο τέλος μετά τα όργανα αυτό). Ξεκινάω την μέρα με 200 κοιλιακούς (50 ροκανισματα, 50 αρσεις ποδιών,50 πλαγιους σε μηχανημα και 50 κανονικους σε μηχανημα) και 100 ραχιαιους. Δευτέρα Στηθος-Δικεφαλα Τρίτη Πλάτη-Τρικέφαλα Τετάρτη Ώμους-Πόδια Πέμπτη κυκλικό (ενα απ'ολα) δλδ Παρασκευή 30 λεπτα διαδρομο-20 λεπτα ελειπτικο και 20 λεπτα ποδηλατο. Διατροφή έκοψα απλά τις σαβούρες απ'εξω και 2 φορές την εβδομαδα τρωω κοτοπουλο...2 φορες ρυζι με τυρί κατίκι. Μια φορά ψαρονέφρι με λιγο ρυζι...την αλλη ενα νουντλς και μια μέρα ομελέτα με γαλοπούλα εμενταλ και λαχανικα. Κάθε απόγευμα τρώω ένα μεγάλο μήλο και βραδινό γύρω στις 8 γιαούρτι κατίκι (εχω μπολικο από γνωστο σε χωριο) μαζί με 3 φρυγανιες. Πρωι με το που γυρναω απο το γυμναστηριο μονο 2 φρυγανιες αλειμένες με μέλι. Δεν έχω πεινάσει στιγμή ως τώρα και γενικά βλέπω ότι μου πάει καλά. Μετά από μερικές βδομάδες έχεις την αίσθηση ότι αν χάσεις προπόνηση σου λείπει και νιώθεις άσχημα. 2
gbtm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Σκεφτόμουν ένα πρόγραμμα σαν το δικό σου και μάλλον αυτό θα κάνω. Ο υπάλληλος που πήγα σήμερα, δεν τον είδα ορεξάτο να βοηθήσει. Μπορεί να μην είχε ξυπνήσει καλά-καλά, μπορεί να έφταιγε το ότι δεν έχω @δοίο ανάμεσα στα πόδια μου, μπορεί να τον χάλασε η μούρη μου, θα δείξει...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Απο προσωπικη εμπειρια πιο δυσκολο ειναι να κοψεις το βραδυνο φαι. Εγω εχω χασει 11 κιλα σε 3 μηνες και για να παλεψω το προβλημα αυτο εφαρμοσα τα 5 γευματα την ημερα, μετρωντας στην αρχη θερμιδες για να μην ξεπερναω τις 1800(εξαρταται απο σωματοτυπο αυτο φυσικα), μετα συνηθιζεις και σταματας το μετρημα. Γυμναστηριο δεν εχω παει ακομα αλλα κανω 40 λεπτα γρηγορο περπατημα την ημερα. Βασικα οι πρωτες 2 εβδομαδες ειναι δυσκολες μεχρι να συνηθισεις το νεο προγραμμα.
efkar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) για να χάσεις βάρος ο πιο απλός και δοκιμασμένος τρόπος με σίγουρα αποτελέσματα είναι να μειώσεις τις θερμίδες. η πιο πρακτική και απλή συμβουλή λοιπό για να μην μπλέκεις με ποσοστά λίπους, εξισώσεις και φύλλα excel για να μετράς θερμίδες, η πιο πρακτική συμβουλή είναι να τρώς ένα τσικ λιγότερο απότι ότι έτωγες (απέφυγε δίαιτες πείνας) και μια δεύτερη δυμβουλή, να κάνεις απλές αλλαγές στην διατροφή, εκεπί που θα έτρωγες ένα κρουασαν ή ένα γλυκό, προτίμησε φρούτα ή ξηρούς καρπούς απο εκέι και πέρα 2-3 φορές τη βδομάδα γυμναστήριο και ενδιάμεσα περπατήματα γυμναστήριο προτίμησε fullbody προπονήσεις για τους πρώτους 6 μήνες αλλά άμα είσαι άνεργος δεν σε παίρνει για συνδρομή σε γυμναστήριο, καλύτερα κανε περπατήματα κάθε μέρα κα αργότερα κελίνα κάμψεις και μονόζυγο. καλύτερα είναι να οργανώσεις το βιογραφικό σου και να στείλεις παντού όπου μπορείς, πήγαινε και αυτοπροσωπως σε μαγαζιά άσε βιογραφικό και πιάσε κουβέντα μήπως μπορούν να σε καθοδηγήσουν για θέμα εργασίας Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από efkar
unforgiven Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 180, 107 κιλά, με κατάθλιψη και απαιτητική δουλειά. Δηλαδή χωρίς ελεύθερο χρόνο και με δυσκολία να τρώω υγιεινά. Πέρασα από διάφορα στάδια: - ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ. Θα αλλάξω ζωή. Ήταν 15 Μαρτίου. - Άρχισα δίαιτα. Κομμένα σουβλάκια, delivery, βούτες, λάδια, πάστες και παγωτά. Στην αρχή ήταν δύσκολο. Αλλά όσο περνούσε ο καιρός ήταν και πιο εύκολο. - Ξεκίνησα προσεκτικά τρέξιμο. Στην αρχή ούτε 20 μέτρα δεν μπορούσα. Κυριολεκτικά. Αλλά βελτιωνόμουν. Συνεχώς. Είχα κάτι συνέχεια στο μυαλό μου. Κυριολεκτικά σκεφτόμουν μόνο το τρέξιμο, και ας ήμουν αργός και χοντρός. Έφτασα 82 κιλά τον Σεπτέμβριο. Μετά άρχισαν οι τραυματισμοί από το τρέξιμο. Μετά από ταλαιπωρία άρχισα και το γυμναστήριο, όχι τίποτε λιώσιμο. Να γυμναστεί ο κορμός και να μην είμαι εντελώς ζελέ. Και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Αν ξαναάρχιζα από την αρχή (ουσιαστικά αυτό κάνω τώρα, 95 κιλά και αποχή ενός έτους σχεδόν από γυμναστήριο, μόνο με χαζοτρεξίματα ενδιάμεσα): Γυμναστήριο για ενδυνάμωση, με απλές ασκήσεις, μέρα παρά μέρα. Τις υπόλοιπες μέρες, τρέξιμο. Χαλαρό, όχι απότομες αυξήσεις σε χλιόμετρα, στα 100 κιλά τα πόδια καταπονούνται τραγικά, αν δεν προσέξεις θα τα πάρεις στα χέρια. Πάρε και καλά παπούτσια. ΟΧΙ τα πιο μαλακά που θα βρεις. To πόδι θα βουλιάζει σε ασταθές υλικό και θα τερματίζει εύκολα. Θα καταπονείται από εγκάρσιες κινήσεις με άσχημα αποτελέσματα. Αν θέλεις λεπτομέρειες, στείλε pm. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Το ξαναγράφω και γω επειδή είναι σημαντικό: Όταν κάποιος είναι χοντρός δεν κάνει τρέξιμο. Υπάρχει πιθανότητα να βγει στην επιφάνεια μεγάλος ή/και μόνιμος τραυματισμός. Μπορεί και να μην γίνει, αλλά απλά δεν το ρισκάρεις 1
Backpacker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Το ξαναγράφω και γω επειδή είναι σημαντικό: Όταν κάποιος είναι χοντρός δεν κάνει τρέξιμο. Υπάρχει πιθανότητα να βγει στην επιφάνεια μεγάλος ή/και μόνιμος τραυματισμός. Μπορεί και να μην γίνει, αλλά απλά δεν το ρισκάρεις Ακριβώς. Και γω μόνο περπάτημα διάδρομο κάνω μόνο γι'αυτο το λόγο. Είπα στον εαυτό μου ας πέσω με το καλό κάτω από 85 κιλά και σιγά σιγά θα αρχίσω και περπάτημα και έξω ή ελαφρύ τζόκινγκ. Τώρα μονο διάδρομο που βοηθάει στην απορρόφηση των κραδασμών και περπάτημα 6-6,5 χλμ/ανα ώρα. Δεν είμαστε για τίποτα τραυματισμούς και πισωγυρίσματα γιατί. Καλύτερα χαλαρά και σίγουρα ώστε μακροπρόθεσμα να γίνει δουλειά παρά βιασύνες και μαγκιές και να πάθουμε ζημιά και να πάμε μήνες πίσω. Και στα όργανα το ίδιο έκανα. Την πρώτη βδομάδα ξεκίνησα πολύ χαλαρά..τοσο που φαντάσου οτι παρότι είχα να πάω γυμναστήριο κάνα 5-6 χρόνια δεν πιάστηκα ούτε μετά την πρώτη μέρα ούτε κάποια απ'τις επόμενες. Και τώρα ένα μήνα μετά εχω αυξήσει τα κιλά στα όργανα και τους αλτήρες και πάει μια χαρά. Επίσης δεν παίζει να αγγίξω μπάρες και ελεύθερα βάρη πριν τον πρώτο χρόνο. Πρώτα να δυναμώσω αρκετά και ύστερα...μέχρι τότε όργανα που η κίνηση ειναι ελεγχόμενη και σταθερή και το ρίσκο τραυματισμών πολύ χαμηλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα