Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω κάνει αίτηση για δουλειά σε θέση αποθηκης. Αλλά γενικά κοιτάω και πωλητή ότι κάτσει.
αν σε πάρουν για συνέντευξη πως πας προετοιμασμένος και τι σε ρωτάνε συνήθως.
πχ σε κάτι ερωτήσεις γιατί θέλετε να δουλέψετε σε μας , που βλέπετε τον εαυτό σας σε 5 χρονιά .
πείτε μας μειονέκτημα  τι απαντάς ?
σου λένε στο τηλέφωνο ποιον θα ζητήσεις. Πχ εκεί που έχει που έχω κάνει αίτηση έχει 2 κτίρια θα πρέπει να ρωτήσω που να απευθυνθώ ?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Οι συνεντευξεις για να βρεις δουλεια ειναι σαν να ψαχνεις να βρεις γυναικα... Πρεπει να μπαζωσεις πρωτα

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, totem_lost είπε

Μειονέκτημα: "Είμαι τελειομανής" 

tenor.gif?itemid=5080826

Σοβαρά τώρα, ελπίζω να μην ρωτάνε ακόμα τέτοιες βλακείες.

Η ερώτηση μια χαρά είναι...και πολύ ουσιαστική μπορώ να σου πω...οι απαντήσεις είναι συνήθως για γέλια.

Δημοσ.

Είναι λίγο κλασική απάντηση αυτή νομίζω. Εκεί αν αναφέρεις το άγχος μου και πεις κάτι τύπου ότι κρατάει σε εγρήγορση είναι κακή απάντηση ?

Δημοσ.

Για αποθηκάριος ειναι η θεση, σωστα; Λες να σε ρωτήσουν για το εποικοδομητικο άγχος ή για την τελειομανία; 

Εσυ αν ήθελες κάποιον να διατηρεί τάξη την αποθήκη σου τι θα ζητουσες;

Να σηκώνει βάρος, να ειναι προσεκτικός στο κουβάλημα, να ξέρει tetris, να μπορει να διαβάσει τα περιεχόμενα σε ενα τιμολογιο και να ξέρει να βρίζει ( θα χρειαστεί για τους οδηγους)

Όπως καταλαβαινεις αμα του αρχίσεις τις πιπες για τελειομανία και δημιουργικό άγχος, θα σε στείλει σπιτι σου. Αμα του πεις ομως οτι δε μασάς σε χειρονακτική δουλεια και εισαι πολύ οργανωτικός και προσεκτικός, εχεις μπει στην τελική δεκάδα

• Like 3
Δημοσ.

ποτέ δεν κατάλαβα γιατι σου ζητάνε να πεις ένα μειονέκτημα σου, αφου είτε θα πεις κατι που ειναι δουλεμένο στην προπόνηση και μάλλον δεν είναι αληθές ή απλά θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση και θα κομπλάρεις...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, isay είπε

οτι δε μασάς σε χειρονακτική δουλεια και εισαι πολύ οργανωτικός και προσεκτικός

Νομίζω αυτό το σχόλιο τα λέει όλα (και η επιλογή των δύο επιθέτων). Τέλος

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, isay είπε

Για αποθηκάριος ειναι η θεση, σωστα; Λες να σε ρωτήσουν για το εποικοδομητικο άγχος ή για την τελειομανία; 

Εσυ αν ήθελες κάποιον να διατηρεί τάξη την αποθήκη σου τι θα ζητουσες;

Να σηκώνει βάρος, να ειναι προσεκτικός στο κουβάλημα, να ξέρει tetris, να μπορει να διαβάσει τα περιεχόμενα σε ενα τιμολογιο και να ξέρει να βρίζει ( θα χρειαστεί για τους οδηγους)

Όπως καταλαβαινεις αμα του αρχίσεις τις πιπες για τελειομανία και δημιουργικό άγχος, θα σε στείλει σπιτι σου. Αμα του πεις ομως οτι δε μασάς σε χειρονακτική δουλεια και εισαι πολύ οργανωτικός και προσεκτικός, εχεις μπει στην τελική δεκάδα

Δεν έχω γενικά εμπειρία από συνεντεύξεις δεν ξέρω τι θα με ρωτήσουν

Εντάξει προφανώς δεν πάω για θέση διευθυντή ευχαριστώ πάντως.

Σε τέτοιες θέσεις παίζουν ερωτήσεις τύπου γιατί θες να εργαστείς σε μας η τι ξέρεις για μας ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

Σε τέτοιες θέσεις παίζουν ερωτήσεις τύπου γιατί θες να εργαστείς σε μας η τι ξέρεις για μας ?

Σωστή ερώτηση. Τι ξέρεις γι'αυτούς αλήθεια? Είναι μεγάλη εταιρεία? Είναι πολλά υποσχόμενη? Είναι υγιής? Έχει ευχαριστημένους υπαλλήλους? Έχει πολλούς πελάτες?

η πιο tricky ερώτηση απ'ολες ίσως είναι η κλασσική "που βλέπεις τον εαυτό σου σε 5 χρόνια" αλλά δύσκολο να σου την απαντήσουμε εμείς χωρίς να ξέρουμε την εταιρεία, τον αριθμό υπαλλήλων, τις διαδικασίες και ένα σωρό άλλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, isay είπε

Εσυ καλα τα λες , αλλα μπορει να ειναι νεο παιδι.Μπορει να εχει επηρεαστει απο τα χιπστερονεοφιλελε παπατζιλικια που διαβαζει κατα καιρους στα φορουμ, για προσωπικοτητες, για το πως βλεπει τον εαυτο του σε12 χρονια, να πει 5 πλεονεκτηματα του , αν εχει κανει εθελοντισμο και αν εχει αναπτυξει τις κοινωνικες του ξεξιοτητες συμμετεχοντας με αλλους 57 στην σωτηρια του περιβαλλοντος

Παρε τα χαρτια σου μαζι , βαλτα σε μια ωραια ζελατινα, βαλε το κινητο στο αθορυβο και αν σε ρωτησουν την γνωστη παπατζα < γιατι φυγατε απο την προηγουμενη/ταδε επιχειρηση > πες την αληθεια γενικολογοντως για περικοπες η για εξελιξη , μη τους θαψεις 😁

Επεξ/σία από bluesattack
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bluesattack είπε

... αλλα μπορει να ειναι νεο παιδι.Μπορει να εχει επηρεαστει απο τα χιπστερονεοφιλελε παπατζιλικια που διαβαζει κατα καιρους στα φορουμ, για προσωπικοτητες, για το πως βλεπει τον εαυτο του σε12 χρονια, να πει 5 πλεονεκτηματα του , ...

Απο την αρχή κατάλαβα οτι δεν εχει εμπειρία (ολοι μας πάντοτε είμαστε άσχετοι με κάτι) και δεδομένου οτι η συντομοτέρα οδος ειναι η ευθεία, οποτε μπαμ κυνικός στο ζουμι. Αν πουλουσα σχετικά βιβλια θα εγραφα αλλες πιπες. 

@dvlsakos

Μερικά ακομα tips:

• Είσαι εκεί 5 λεπτά νωρίτερα απο το ραντεβου, οχι 10 και ουτε 1 καθυστερημενος. Αν υπάρξει σοβαρός λογος που θα αργήσεις καλείς οσο νωρίτερα μπορεις και μετά τις συγνώμες ζητάς αλλαγη του ραντεβου.
  • Το ντυσιμο σου καθαρό, επιμελές και καθημερινό, οπως θα πήγαινες στη δουλεια σαν καλοντυμένος αποθηκάριος. Αν πας με κουστουμια εφαγες ακυρο, αν πας με παντοφλες θα σε δειρουν με αυτές. Εννοείται εχεις κάνει μπάνιο, χτενιστείς, κλπ
  • Σε ΟΛΟΥΣ στον πληθυντικό. Απο το φύλακα και τη γραμματεία, μέχρι και τον HR. Ενικός ποτε, εκτός αν ο HR σου το ζητήσει ορθα. 
  • Δε μασάς τσίχλα, τσιγάρο, μπάφο, νυχια.
  • Ακους δηλαδη αφήνεις τον αλλο να τελειώσει, αφήνεις να περάσουν 1-2 δευτερολεπτα και μετά απαντας ή ρωτάς
  • Θα εχεις μεριμνήσει να μάθεις ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ που ειναι η εταιρεία (διευθυνση, περιοχη), το ονοματεπωνυμο αυτου που θα μιλήσεις και μετά ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ σου θα βρεις τον τρόπο να πας. Μην κάνεις τη χαζομάρα να ρωτήσεις "Μπορείτε να μου πειτε πως θα ερθω; ". Εχω στειλει αδιάβαστο υποψηφιο, μονο και μονο απο αυτη την ερώτηση

Ολα αυτά βεβαια στο θεωρητικό επιπεδο για αν σε καλέσουν για συνεντευξη, γιατί αυτό ειναι δουλειά του βιογραφικου

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stamer είπε

Σωστή ερώτηση. Τι ξέρεις γι'αυτούς αλήθεια? Είναι μεγάλη εταιρεία? Είναι πολλά υποσχόμενη? Είναι υγιής? Έχει ευχαριστημένους υπαλλήλους? Έχει πολλούς πελάτες?

η πιο tricky ερώτηση απ'ολες ίσως είναι η κλασσική "που βλέπεις τον εαυτό σου σε 5 χρόνια" αλλά δύσκολο να σου την απαντήσουμε εμείς χωρίς να ξέρουμε την εταιρεία, τον αριθμό υπαλλήλων, τις διαδικασίες και ένα σωρό άλλα.

είναι μια γνωστή εταιρία ηλεκτρικών ειδών . εγώ σε αυτό τι απαντάω . όπως και αυτό στα 5 χρονιά τι είναι απαντάνε συνήθως?

43 λεπτά πριν, isay είπε

Απο την αρχή κατάλαβα οτι δεν εχει εμπειρία (ολοι μας πάντοτε είμαστε άσχετοι με κάτι) και δεδομένου οτι η συντομοτέρα οδος ειναι η ευθεία, οποτε μπαμ κυνικός στο ζουμι. Αν πουλουσα σχετικά βιβλια θα εγραφα αλλες πιπες. 

@dvlsakos

Μερικά ακομα tips:

• Είσαι εκεί 5 λεπτά νωρίτερα απο το ραντεβου, οχι 10 και ουτε 1 καθυστερημενος. Αν υπάρξει σοβαρός λογος που θα αργήσεις καλείς οσο νωρίτερα μπορεις και μετά τις συγνώμες ζητάς αλλαγη του ραντεβου.
  • Το ντυσιμο σου καθαρό, επιμελές και καθημερινό, οπως θα πήγαινες στη δουλεια σαν καλοντυμένος αποθηκάριος. Αν πας με κουστουμια εφαγες ακυρο, αν πας με παντοφλες θα σε δειρουν με αυτές. Εννοείται εχεις κάνει μπάνιο, χτενιστείς, κλπ
  • Σε ΟΛΟΥΣ στον πληθυντικό. Απο το φύλακα και τη γραμματεία, μέχρι και τον HR. Ενικός ποτε, εκτός αν ο HR σου το ζητήσει ορθα. 
  • Δε μασάς τσίχλα, τσιγάρο, μπάφο, νυχια.
  • Ακους δηλαδη αφήνεις τον αλλο να τελειώσει, αφήνεις να περάσουν 1-2 δευτερολεπτα και μετά απαντας ή ρωτάς
  • Θα εχεις μεριμνήσει να μάθεις ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ που ειναι η εταιρεία (διευθυνση, περιοχη), το ονοματεπωνυμο αυτου που θα μιλήσεις και μετά ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ σου θα βρεις τον τρόπο να πας. Μην κάνεις τη χαζομάρα να ρωτήσεις "Μπορείτε να μου πειτε πως θα ερθω; ". Εχω στειλει αδιάβαστο υποψηφιο, μονο και μονο απο αυτη την ερώτηση

Ολα αυτά βεβαια στο θεωρητικό επιπεδο για αν σε καλέσουν για συνεντευξη, γιατί αυτό ειναι δουλειά του βιογραφικου

Κατάλαβα ευχαριστώ από θέματα συμπεριφοράς δεν έχω κάποιο θέμα . οι ερωτήσεις είναι που δεν ξέρω τι απαντάνε και με αγχώνει.

2 ώρες πριν, bluesattack είπε

Εσυ καλα τα λες , αλλα μπορει να ειναι νεο παιδι.Μπορει να εχει επηρεαστει απο τα χιπστερονεοφιλελε παπατζιλικια που διαβαζει κατα καιρους στα φορουμ, για προσωπικοτητες, για το πως βλεπει τον εαυτο του σε12 χρονια, να πει 5 πλεονεκτηματα του , αν εχει κανει εθελοντισμο και αν εχει αναπτυξει τις κοινωνικες του ξεξιοτητες συμμετεχοντας με αλλους 57 στην σωτηρια του περιβαλλοντος

Παρε τα χαρτια σου μαζι , βαλτα σε μια ωραια ζελατινα, βαλε το κινητο στο αθορυβο και αν σε ρωτησουν την γνωστη παπατζα < γιατι φυγατε απο την προηγουμενη/ταδε επιχειρηση > πες την αληθεια γενικολογοντως για περικοπες η για εξελιξη , μη τους θαψεις 😁

νέο παιδί είμαι σχετικά δούλευα σε οικογενειακή επίχριση μέχρι τώρα και δεν είχε χρειαστεί να περάσω συνέντευξη  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, dvlsakos είπε

πχ σε κάτι ερωτήσεις γιατί θέλετε να δουλέψετε σε μας , που βλέπετε τον εαυτό σας σε 5 χρονιά .

Ανέβασε τον πήχυ.

WlVkPnE.jpg

Επεξ/σία από momotis
  • Like 1
Δημοσ.

Γενικα μην αγχωνεσαι. Εγω τις πρωτες φορες νομιζα οτι θα περασω απο τρελες ερωτησεις με τις ιστοριες που ακουγα.

Κλασσικες ερωτησεις ειναι επισης πως φανταζεσαι μια μερα στην εταιρια μας, η τι γνωριζεται για την εταιρια μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...