Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το usb σε Samsung UE55H6400


idak22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εως και χθες λοιπόν έπαιζα ταινιούλες και σειρές απροβλημάτιστα στις usb θύρες της τηλεόρασης. Από την αρχή σχεδόν είχα βάλει και καλώδιο επέκτασης να είναι μόνιμα καρφωμένο πάνω ώστε να μην ζορίζω τη θύρα της τηλεόρασης. Χθες αφού διάβασε κανονικά τα περιεχόμενα του usb που χρησιμοποιώ πάντα, μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταμάτησε να ανταποκρίνεται και μετά έκανε μόνη της επανεκκίνηση. Επόμενη προσπάθεια πάλι τα ίδια. Δείχνει τα περιεχόμενα, και πολύ σύντομα κολλάει και restart. Το ίδιο και με δοκιμές σε άλλη θύρα και με διαφορετικό στικάκι καρφωμένο απευθείας στην τηλεόραση.

Εννοείται όλα αυτά 3 χρόνια μετά την αγορά, οπότε εγγύηση δεν υπάρχει. Παίζει καμιά ιδέα ή την παίρνω αγκαλιά και στο πλησιέστερο service;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Αποσύνδεσα και το ρεύμα, εργοστασιακές ρυθμίσεις δε δοκίμασα. Τελικά χθες βράδυ είχα μια αναλαμπή και δοκίμασα να σβήσω τον φάκελο που είχα αντιγράψει ακριβώς πριν με καινούρια αρχεία βίντεο. Ήθελα να ξεκινήσω καινούρια σειρά οπότε είχα αντιγράψει τα ίδια αρχεία και στα δυό στικάκια που δοκίμασα. Και όντως για κάποιο λόγο στράβωνε με αυτά τα αρχεία. Παίξανε τα υπόλοιπα μια χαρά. Τι να πω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι, ήταν όλα γύρω στο 1GB. Έχω βάλει και ταινίες γύρω στα 8GB και πιθανότατα και μεγαλύτερες και τα έχει διαβάσει και παίξει απροβλημάτιστα. Στο ίδιο στικάκι είχα ήδη μέσα και μεγαλύτερα αρχεία. Mkv είναι όλα στο φάκελο που προκαλούσε το πρόβλημα, σε διάφορες κωδικοποιήσεις βέβαια, αλλά και HEVC.x265 έχει παίξει στο παρελθόν και οτιδήποτε του έχω βάλει.

Έχω και το παλιό media player της Western Digital, το WD TV Live. Σε αυτό που είναι και πιο παλιό, παίξανε κανονικά τα αρχεία. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί στράβωσε ο player της τηλεόρασης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...